cnm adetini one mi almis olcaksin boyle..23 ağustosta regl oluyorum. Doktor dedi ki 2-3 gün önceden günde 3 kez x marka adet söktürücüyü kullan. Zaten kutusu bitecek. 23 ağustoosta da yazz 24+4 doğum kontrol hapına başla dedi.
10 eylülde falan adet olacakmışım.
yazz markasini da ilk defa duydum ben cnmcm..Yasmini öneren doktorum da istersen iki kutudan sonra yazza geçersin dedi.
Off ya karar vermek zor. ağ ol tatlım bu arada.
gorusuruz cnm..kızlar benim çıkmam gerek hoşçakalın
kızlar o balayı dönüşünden sonra 2.kutuyu bitirecek misiniz yoksa kutuyu ölece yarıda bırakacak mısınız?kafam karıştı
meltem cim öncelikkle dedene geçmiş olsun allah şifalar versin.
miss cim tayin işine çok sevindim canım benim.hayırlı olsun.
ya sormayın kızlar ben de x marka kullandım adet sökücü bitti 6 gün oldu belirtiler var hala sökülmedi.ben de öne çekmek istiyorudm adetimi.artık napalım iki kutu üstüste yasmin kullancam sanırm bişi sorcam size.birincisi farlutal kullanan var mı hiç.kaçıncı günde oluyor adet genelde.ikincisi de bu yasmini ara vermeden kullanınca 2.kutuyu da bitirmek mi gerek.yoksam istedeğimiz zaman kesip 1 hafta ara mı veriyoruz?miss cim sen kullanmıssın bilirsin
meltem cim öncelikkle dedene geçmiş olsun allah şifalar versin.
miss cim tayin işine çok sevindim canım benim.hayırlı olsun.
ya sormayın kızlar ben de x marka kullandım adet sökücü bitti 6 gün oldu belirtiler var hala sökülmedi.ben de öne çekmek istiyorudm adetimi.artık napalım iki kutu üstüste yasmin kullancam sanırm bişi sorcam size.birincisi farlutal kullanan var mı hiç.kaçıncı günde oluyor adet genelde.ikincisi de bu yasmini ara vermeden kullanınca 2.kutuyu da bitirmek mi gerek.yoksam istedeğimiz zaman kesip 1 hafta ara mı veriyoruz?miss cim sen kullanmıssın bilirsin
olursun cnm merak etme, stresten de gecikiyo bazen..sağolun kızlar ben de öle biliyordum da acaba dedim yarıda kesmek zararlı mı?sağoluninşallah 2 gün içinde olurum ya stres yaptım zaten bi de her yanım şişti yumurtalılarım ağrıyo sinrliyimtüm belirtiler var ama tık yok hahaha
görüşürüz canmmmm.kızlar benim çıkmam gerek hoşçakalın
cnm adetini one mi almis olcaksin boyle..
Sanırım öyle yapacağım canım ben de.cnm bence hiç söktürücüyü araya katma bide direkt yasmin kullan hiç ara verme balayından dönünce bırakırsın gerek yok bence.
hoşcakal cnm
tatlım bn öle yapıcam balayından dönene kadar bu ay basladıgım ılacı devam edicem normal gecıktırıcı ılaclarların yan etkılerı cokmus ıstemıoyurm ıkı ay sonra yzz kullanmaya baslıcammm yan etkısı yok denecek kadar azmış
Allah allah nasıl olmadın ki hala?hanne cim işte sökülmedi bnm adetim.15inde ztn olacaktım normal adetimi.öen çekeyim dedim işe yaramıcak sanırım.o yüzden ara vermeden yasmin kullancam sanırım.
kızlar o balayı dönüşünden sonra 2.kutuyu bitirecek misiniz yoksa kutuyu ölece yarıda bırakacak mısınız?kafam karıştı
cnm yok ben bitirmedim geciktirecegim gun kadar kullandim ve gerisini cope attim ilacin..2. kutuyu da icersen 2 ay adet olmamis olursun..
kaydirigubbakcemile5tatlım ilacların içinde aten kagıtarıda yazıo adetı kaydırmak ıcın hiç ara vermeden ıkıncı kutuya baslayın ıkıncı kutuyu bıtırene kadar ıcebılırsınız yada uzatmak ıstedıgın süre kadar ben mesela balayı donüşüne kadar içicem balayından dönunce bırakcam
7 gun bosluk yarım kalan kutuyuda atıcam kafam karısmaması ıcın 8. gun yenı kutuya baslıcam
İnşallah olursun canımsağolun kızlar ben de öle biliyordum da acaba dedim yarıda kesmek zararlı mı?sağoluninşallah 2 gün içinde olurum ya stres yaptım zaten bi de her yanım şişti yumurtalılarım ağrıyo sinrliyimtüm belirtiler var ama tık yok hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?