2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse kız zilli:)
çilek ne gülüyon gııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile3

enimse kız zilli:)
çilek ne gülüyon gııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile3

canımm bitanemmmm ben 8 gun sonra bırakıyorum işi sizleri cok özlıcem düğün kosturması baslıcak bıraktıktan sonra vaktım oldukca gırerım özlicekmısınız benii

kız gelınlilklerın içinde kayboldun sanırımmmmmm

sormaa yaa :)))

canımm bitanemmmm ben 8 gun sonra bırakıyorum işi sizleri cok özlıcem düğün kosturması baslıcak bıraktıktan sonra vaktım oldukca gırerım özlicekmısınız benii

özlemez olurmuyuz kızz ama sen telaşını gönlünce atlatt bize yeter ama arada neler yaptığınıda anlatrısın bize :1hug:

sormaa yaa :)))

özlemez olurmuyuz kızz ama sen telaşını gönlünce atlatt bize yeter ama arada neler yaptığınıda anlatrısın bize :1hug:

tabıkı anlatırım cnmmmm cepten süreklı face gırerım eklı olan arkadaslara maıl atarım diğerlerıne selamlarımı ıletırsınızzz sizi cokk sevıyorumm burası sayensınde birbirinden degerli bır cok arkadasım oldu ve acımız bıraz da olsa sizerle hafıfettımm canlarımmm saolunnn

bende çok beğendimm kuzumm bu şarkıyı senin facede dinlemiştimm :)))

canım yaa ben sonradan dahil oldum ama valla çok sevdim sizi sanki hep tanıyomuşum gibiii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…