2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

buda önden ve üstü ama üstünde değişiklik olucak biraz değişicek

Eklentiler

• $SP_A2054.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $SP_A2056.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 17

ozzy saol canım evet alışıla gelmiş birşey olsun istemiyorum hep ilginç şeyleri değişik şeyleri seviyorum oy yüzden çok araşştırma yaparım

buda önden ve üstü ama üstünde değişiklik olucak biraz değişicek
üstünde göğüs kısmı böyle oymalı deil düz gelicek ince bi askı eklenip ordanda boncuklar inicek aşağıya doğru hatrlatma yapayım çağla şıkelin gibikaydirigubbakcemile3

bak topuzlarda güzel

Eklentiler

• $002_primary.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $5rfwi4f12xu4iysd57fg.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $41GhPlgpaiL.webp
    3 KB · Görüntüleme: 21
  • $beyonce6.webp
    4 KB · Görüntüleme: 19
  • $get-6-2008-ztgpi9q6jhr.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 19
amin cnm inş rengi nasıl sizce çok anlaşılıyormu bilmiyorum ama tam beyaz deil kırık beyazda deil ekru. bu konuda kararsız kalmıştım nasıl sizce tercihim???

Ya ben bembeyaz gelinliği her modelde sevmiyorum zaten. Ama geçen gün bir arkadaşın düğününe gittim çok iyi gitmişti renk gelinliğine. Ondan önce bir arkadaşın düğünü daha oldu o bildiğin kapiçino rengiydi ve hiç hoşuma gitmedi. Bakın iki gelinliği de ekleyeyim, silerim sonra. Neyse senin gelinliğin rengine gelince canım ekruyu severim gelinlikte ve hoş duruyor bence.

Son düzenleme:
kınada giyiceğim kıyafetim kaftanım ve kına yakıldıktan sonra elime takıcağım gülüm sositososito

Eklentiler

• $SP_A2016.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $SP_A2060.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22
  • $SP_A2066.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 22
bu kızında saçı çok hoşuma gitmişti kk dan eklemiştim bu kızın saç modelini

Eklentiler

• $resim5fj.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $resim107o.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 18
evt cnm ilk gelinlik baya bi koyu renkte olmuş. modeline görede çok değişiyor bu renk işi

zemuszemus

Eklentiler

• $fe06002.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $www_yeniresim_com_-_Gelinlik_Resimleri_-_Kabark_Bir_Model.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $20092010gelinlikmodellei.webp
    3 KB · Görüntüleme: 23
son ekledeiğin topuz evet çok güzel.ama benim gözüm gene bi üstte ekleiğdin açık sarışına gitti çok romantik gözüküyorrrrr en azından kına da öle yapabilirm

bak kına için bindallıdan önce böyle bir elbisede olabilir çok hoşuma gidiyo bu elbise

Eklentiler

• $maviabiye8.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 26
kızlar yatağın güzelliğine bakın hele yaaa

Eklentiler

• $siyahodampa3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…