canım bişi diim mi?senin herşeyin çok orjinal olacak.sözünden düğününe kdr inanıyorum bunao potansiyel var eğer ben de kınayı evde yapıtrtmayı başarabilrsem kızlara şu bileklik ve kına için şu çiçekli elin içine konulanlardan var ya onu alacağım.
ama saçımı hala bilemedim..topuz mu açık mı olmalı?nese gelinliğim bitince foto çektirir koyarım fikir verirsiniz
üstünde göğüs kısmı böyle oymalı deil düz gelicek ince bi askı eklenip ordanda boncuklar inicek aşağıya doğru hatrlatma yapayım çağla şıkelin gibikaydirigubbakcemile3buda önden ve üstü ama üstünde değişiklik olucak biraz değişicek
teşekkür ettimkızlar daha var durun bu arada gülse gelinliğin güzel canım
tariflerime göre değişiklik olucak ama bakalım nasıl bişi çıkıcak ortayagülse cim üst kısmı bana çok karmaşık geldi.biraz sadeleştir bence
amin cnm inş rengi nasıl sizce çok anlaşılıyormu bilmiyorum ama tam beyaz deil kırık beyazda deil ekru. bu konuda kararsız kalmıştım nasıl sizce tercihim???
kınada giyiceğim kıyafetim kaftanım ve kına yakıldıktan sonra elime takıcağım gülüm sositososito
çok teşekkür ederim cnm beyenilmesine sevindimKınada giyeceğin kıyafet de çok hoşmuş tatlım, şahsen çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?