Herkese merhaba....Ekimde evleniyorum ve gelinliğime karar vermedim..Geçmi kaldım(
kızlarrr ben geldimm kolay gelsin diyen arkadaşlarımm tşk ederim baya yorulduk ablam nişanlım kayınvalidem ben temizlik yaptık bitaneme kıyamam 1 haftadır grip bugün düşmüş iş yerinde gitti 1-2 saat dinlendi dayanamadı geldi yardıma camları o sildi sonra bütün evi silip çıktı evden onlara gittik akşam yemeğine şimdi geldim eve birkaç sayfa geçmiş okudum özledim hepinizi sabah mobilyalarım geliyor erkenden evime gideceğiz. buyrunnnnnnnnn mutluyummm
kızlar ya ben de ekim sonunda evleniorum bu akaşm bi iç mimarla konuştum evin boyası için ay kadın geç kalmışsın canım ya daha mobbilya bakcan demz mi ay çok üzüldüm
ohh maşallah herkesler uyuyo forumda bi ben varımmm mafoldumben
günaydııınn kısa bir aradan sonra bugün gelebildim nihayet:)
dün fırfırlı perdeli bi yatak örtüsü aldık krem rengi,pullu süslü :)) resmi elimde yok malesef.
evimizde de tamirat var bugünlerde ,mutfak dolabımız da hazır.. Hızlandık sonunda.
Allah herkese gönlünün istediği gibi bi düğün nasip etsin :Saruboceq:
Dün arkadaşımın düğünü vardı , bi yakınının cenazesi olmuş 1hafta önce.Yapmakta çok tereddüt ettiler.. Herşey hazırken düğünün ertelenmesi çok kötü bişe ,inşallah kimsenin başına gelmez
Günaydın enimse, günaydın ruzgarr.
Evden çıkmadan uğrayayım, bir merhaba diyeyim dedim.
ruzgarr hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Canım benim de eksiklerimden biri süslü yatak örtüsü. Ama beğendiklerim de çok pahalı. Sen kaça aldıın ve nerden aldın acaba?
günaydıın
Dün adanadan aldım ,perdeli 350 ,perdesiz 240 dedi satıcı. Perdeli aldık.
Hayırlı olsun canım tekrar. Benim sorduğum sadece yatak örtüsüydü, 1200 dedi. Nerden bulacağıım gönlüme göre güzel, süslü bir yatak örtüsü yaaa:2:
dün fırfırlı perdeli bi yatak örtüsü aldık krem rengi,pullu süslü :)) resmi elimde yok malesef.
evimizde de tamirat var bugünlerde ,mutfak dolabımız da hazır.. Hızlandık sonunda.
Dün arkadaşımın düğünü vardı , bi yakınının cenazesi olmuş 1hafta önce.Yapmakta çok tereddüt ettiler.. Herşey hazırken düğünün ertelenmesi çok kötü bişe ,inşallah kimsenin başına gelmez
Günaydın enimse, günaydın ruzgarr.
Evden çıkmadan uğrayayım, bir merhaba diyeyim dedim.
ruzgarr hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Canım benim de eksiklerimden biri süslü yatak örtüsü. Ama beğendiklerim de çok pahalı. Sen kaça aldıın ve nerden aldın acaba?
iyce dolaş sor bence canım .Beğendiğin pahalıymış gerçekten bi buzdolabı kadar nerdeyse delikafadulden bulursun gönlüne göre inşallah. Hiç ummadığın zamanda karşına çıkar :))
ben kaçıyorum şimdilik
kızlarrr ben geldimm kolay gelsin diyen arkadaşlarımm tşk ederim baya yorulduk ablam nişanlım kayınvalidem ben temizlik yaptık bitaneme kıyamam 1 haftadır grip bugün düşmüş iş yerinde gitti 1-2 saat dinlendi dayanamadı geldi yardıma camları o sildi sonra bütün evi silip çıktı evden onlara gittik akşam yemeğine şimdi geldim eve birkaç sayfa geçmiş okudum özledim hepinizi sabah mobilyalarım geliyor erkenden evime gideceğiz. buyrunnnnnnnnn mutluyummm
kızlar ya ben de ekim sonunda evleniorum bu akaşm bi iç mimarla konuştum evin boyası için ay kadın geç kalmışsın canım ya daha mobbilya bakcan demz mi ay çok üzüldüm
luxxorcum şükür biri geldi sıkıntıdan patladımmm bakıorum kimse yok eşyaların hayırlı olsun tatlım perdelerini görelim artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?