2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hasvak ztn özel gibi hem baya ilgileniliyor hem de baya uygun fiyatlar da ben bi sürü test artı muayene 23 lira verdim cnm ssk-emekli.git öneririm yani

napim tatlım işlerim vardı.bu arada nişanlım küstü bana gitmesine laf söledim diye ama napim istemiyorum bensiz biyere gitsin gerçi en sonu gidecek ya((
sen ne yapıyosun?

nişanlımla konusuyorum şimdi bende uyandı nete girdi şimdi

aman be hııı benim sevgilimde ttaaaaaa izmirlerde:)

ama benımkı amerıkada 7 saat fark var aynı saatte bıle yasamıoruz ben yatıom o kalkıo o yatıo ben kalkıom bınde bır denk gelırsek nette görüşüyoruz onun dısında hep telefonda

ama benımkı amerıkada 7 saat fark var aynı saatte bıle yasamıoruz ben yatıom o kalkıo o yatıo ben kalkıom bınde bır denk gelırsek nette görüşüyoruz onun dısında hep telefonda

ay cnm valla işiniz zor sizinde yani bide bi sürü telefon parası yani.

kız taaa nerde buldun amerikalıyı :))))))))))))) orayamı gidicen sen

kız taaa nerde buldun amerikalıyı :))))))))))))) orayamı gidicen sen

yok cnm biz burda tanıstık o master için amerıkaya gıttı bende düğünden sonra gıdıcem inş biraz birlikte kalıp döncez o yuzden benım ceyızdi falan derdım yok :teytey:

kızlarrr ben geldimm kolay gelsin diyen arkadaşlarımm tşk ederim baya yorulduk ablam nişanlım kayınvalidem ben temizlik yaptık bitaneme kıyamam 1 haftadır grip bugün düşmüş iş yerinde gitti 1-2 saat dinlendi dayanamadı geldi yardıma camları o sildi sonra bütün evi silip çıktı evden onlara gittik akşam yemeğine şimdi geldim eve birkaç sayfa geçmiş okudum özledim hepinizi sabah mobilyalarım geliyor erkenden evime gideceğiz. buyrunnnnnnnnn mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…