• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlarrr ben geldimm kolay gelsin diyen arkadaşlarımm tşk ederim baya yorulduk ablam nişanlım kayınvalidem ben temizlik yaptık bitaneme kıyamam 1 haftadır grip bugün düşmüş iş yerinde gitti 1-2 saat dinlendi dayanamadı geldi yardıma camları o sildi sonra bütün evi silip çıktı evden onlara gittik akşam yemeğine şimdi geldim eve birkaç sayfa geçmiş okudum özledim hepinizi sabah mobilyalarım geliyor erkenden evime gideceğiz. buyrunnnnnnnnn mutluyummm

ohh ohh bitirmişsinz canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

kızlar ya ben de ekim sonunda evleniorum bu akaşm bi iç mimarla konuştum evin boyası için ay kadın geç kalmışsın canım ya daha mobbilya bakcan demz mi ay çok üzüldüm

geçmi kalmışsınn daha 3 ayy var nesi geç ?
bizimde ev alma dururmumz var eğer o olmazsa ramazandan sonra ev bakmaya başlarız herhalde ev tutuldktan sonra eşyalarımızı alcaz

kızlar ya ben de ekim sonunda evleniorum bu akaşm bi iç mimarla konuştum evin boyası için ay kadın geç kalmışsın canım ya daha mobbilya bakcan demz mi ay çok üzüldüm

canım benim de 3 ekimde nikahım,ev aldık ve büyük bir tadilat yapılacak,mutfak ve banyo yıkılıyor.Yeni başladı daha tadilat.Benim nikah senden önce ben bile yeni başladım ya ,sen geç kalmış falan değilsin bence.Bizim de hala eşyamız yok sadece aldığımız gelinliğim oldu:))

ohh maşallah herkesler uyuyo forumda bi ben varımmm mafoldumben

günaydııınn kısa bir aradan sonra bugün gelebildim nihayet:)

dün fırfırlı perdeli bi yatak örtüsü aldık krem rengi,pullu süslü :)) resmi elimde yok malesef.

evimizde de tamirat var bugünlerde ,mutfak dolabımız da hazır.. Hızlandık sonunda.

Allah herkese gönlünün istediği gibi bi düğün nasip etsin :Saruboceq:

Dün arkadaşımın düğünü vardı , bi yakınının cenazesi olmuş 1hafta önce.Yapmakta çok tereddüt ettiler.. Herşey hazırken düğünün ertelenmesi çok kötü bişe ,inşallah kimsenin başına gelmez

Günaydın enimse, günaydın ruzgarr.
Evden çıkmadan uğrayayım, bir merhaba diyeyim dedim.
ruzgarr hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Canım benim de eksiklerimden biri süslü yatak örtüsü. Ama beğendiklerim de çok pahalı. Sen kaça aldıın ve nerden aldın acaba?

dün fırfırlı perdeli bi yatak örtüsü aldık krem rengi,pullu süslü :)) resmi elimde yok malesef.

evimizde de tamirat var bugünlerde ,mutfak dolabımız da hazır.. Hızlandık sonunda.

Dün arkadaşımın düğünü vardı , bi yakınının cenazesi olmuş 1hafta önce.Yapmakta çok tereddüt ettiler.. Herşey hazırken düğünün ertelenmesi çok kötü bişe ,inşallah kimsenin başına gelmez

Aminnnn canım:Saruboceq:

ruzgarr hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Canım benim de eksiklerimden biri süslü yatak örtüsü. Ama beğendiklerim de çok pahalı. Sen kaça aldıın ve nerden aldın acaba?

günaydıın

Dün adanadan aldım ,perdeli 350 ,perdesiz 240 dedi satıcı. Perdeli aldık.

Hayırlı olsun canım tekrar. Benim sorduğum sadece yatak örtüsüydü, 1200 dedi. Nerden bulacağıım gönlüme göre güzel, süslü bir yatak örtüsü yaaa:2:

iyce dolaş sor bence canım .Beğendiğin pahalıymış gerçekten bi buzdolabı kadar nerdeyse delikafadulden bulursun gönlüne göre inşallah. Hiç ummadığın zamanda karşına çıkar :))

ben kaçıyorum şimdilik kaydirigubbakcemile4

malesef cnm benimde başıma geldi öle bişi

günaydın cnm

iyce dolaş sor bence canım .Beğendiğin pahalıymış gerçekten bi buzdolabı kadar nerdeyse delikafadulden bulursun gönlüne göre inşallah. Hiç ummadığın zamanda karşına çıkar :))

ben kaçıyorum şimdilik kaydirigubbakcemile4

Öyle yapacağım artık canım, bakalım çok fazla zamanım da kalmadı ama...
Görüşürüz o halde ben de çıkarım birazdan , öptümmmolumunekankayizsmile

Enimsecim günaydın bi sen varsın cumartesi öğleninde:) ben de ki gündür giremedim iş yoğunluğundan. perşembe günü buzdolabım ve çamaşır makinem bağlandı. Çok güzeller. çamaşır mak. seçimii nişanlma bırakmıştım gerçi o da gitmiş en teknolojiğiniseçmiş ama adam tanıttı biraz kurarken umarım zorlanmam. Perdelerimin resmini de çektim nihayet boshayallersmile sen nasılsın neler yaptın?
kızlarrr ben geldimm kolay gelsin diyen arkadaşlarımm tşk ederim baya yorulduk ablam nişanlım kayınvalidem ben temizlik yaptık bitaneme kıyamam 1 haftadır grip bugün düşmüş iş yerinde gitti 1-2 saat dinlendi dayanamadı geldi yardıma camları o sildi sonra bütün evi silip çıktı evden onlara gittik akşam yemeğine şimdi geldim eve birkaç sayfa geçmiş okudum özledim hepinizi sabah mobilyalarım geliyor erkenden evime gideceğiz. buyrunnnnnnnnn mutluyummm

canım oh ne güzel valla temizlik bitince insanın üstünden büyük yük kalkıyor ellerinize sağlıkkaydirigubbakcemile4

Hoşgeldin mayoip, valla hiç de geç kalmış sayılmazsın ne olacak ki!daha o kadar zaman var neden öyle yorum yapmışar anlamadım

Canım hayırlı uğurlu olsun olsun aldıkların benim de yatak örtüsü eksik sanıırm. çeyizlerimin bi kısmı da denizlide olduğu için neyim var neyim yok çok da bilmiyorum açıkçası hala ağustosun başında gideceğiz o zaman görürüm artık ayrıntılıguclubacismile

luxxorcum şükür biri geldi sıkıntıdan patladımmm bakıorum kimse yok eşyaların hayırlı olsun tatlım perdelerini görelim artıkk

luxxorcum şükür biri geldi sıkıntıdan patladımmm bakıorum kimse yok eşyaların hayırlı olsun tatlım perdelerini görelim artıkk

Ayy canım benim kimse yokmuş cidden. Ben şimdi onları yükleyeyim o arada sen anlat bakalım ne var ne yok?zemuszemus

bu mutfak tülüm. Bütün odalara tül ve güneşlik şeklinde aldım zaten kumaş perde tercih etmedim

Back
X