• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hoşgeldin elcintih....iyiyiz sen nasılsın mersinde havalar nasıl haftaya gelicem büyük ihtimalle:)

evet ve dişçiden nefret ediyorummmm mafoldumben hatta korkuyorum diyebılırımmm

kız hiç korkma gel hemen dolgu yaptıralım doktorumun eli çok hafif ve acıyo dersen duruyor bekliyor çok moral veriyor eğer o çüükle yaşamaya devam edersen daha alta iner kanal tedavisi olur ve eğer yine yaptırmazsan çekerler dişini eğer istanbuldaysan tavsiye ederim doktorumu kaydirigubbakcemile5

kız enimse benim ikinci adresim dişçi hiç korkma uyuşturulunca hiç bişiy anlamıyosun gerçi beni uyuşturmadan da yapmışları dişimi gıkım çıkmamıştı:)

kız hiç korkma gel hemen dolgu yaptıralım doktorumun eli çok hafif ve acıyo dersen duruyor bekliyor çok moral veriyor eğer o çüükle yaşamaya devam edersen daha alta iner kanal tedavisi olur ve eğer yine yaptırmazsan çekerler dişini eğer istanbuldaysan tavsiye ederim doktorumu kaydirigubbakcemile5

yok tatlım düzcedeyim ben nişanlımın arkadası dişçi ona gidicem ama hep ertelıyorum korkumdan ama biran önce gıtmelyım

ya kızlar şimdi bişe anlatıyorum siz neyapardınız?
pazartesi nikahımız oluyo ve nişanlım beyefendi 15 inde izne ayrılacak benimkide sonraki hafta 23 ünde ama benden önce 1 haftalığına kuzeninin yanına gidecekmiş taa izmire bende istemiyorum falan dedim ama gidecem diyo biraz dinlemim falan çok sinirlendim napsam acaba???????

Ayrılıkları kavuşmalarınızı okudukça duygulandım kızlar. Benim nişanlım da biz evlenince askere gidecek :S ama bunun için daha 4-5 yılımız var.

pazartesi nikahımız oluyo ve nişanlım beyefendi 15 inde izne ayrılacak benimkide sonraki hafta 23 ünde ama benden önce 1 haftalığına kuzeninin yanına gidecekmiş taa izmire bende istemiyorum falan dedim ama gidecem diyo biraz dinlemim falan çok sinirlendim napsam acaba???????

tatlım sen neden istemıosun gıtmesınıı

hımm tamam canım teşekkürler fiyatını bir sorayım bende az dalgalı bişey olsun istiyrum kaydirigubbakcemile5

yok be çok pahalı bişiy değil bide hafif bir makyaj yaparsın uçuk tonlarda güzel olur diye düşünüyorum

gitsin güzelim şimdi streslidir dinlensin

Back