Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu ben o videoların hepsini izledim bulamadım kendime göre beğenmedim :umursamaz:
çürükmü enimse
saçların uzun mu jean
mrb kızlar nasılsınız bakem sizlerr
evet ve dişçiden nefret ediyorummmm mafoldumben hatta korkuyorum diyebılırımmm
evet canım katlı kesim,sırtımda saçlarım yani şöyle diyem sütyenimin altına kadar geliyoray tarfie bak
kız hiç korkma gel hemen dolgu yaptıralım doktorumun eli çok hafif ve acıyo dersen duruyor bekliyor çok moral veriyor eğer o çüükle yaşamaya devam edersen daha alta iner kanal tedavisi olur ve eğer yine yaptırmazsan çekerler dişini eğer istanbuldaysan tavsiye ederim doktorumu kaydirigubbakcemile5
ben su dalgası yaptır derim doğal abartıda olmaz hem
yok tatlım düzcedeyim ben nişanlımın arkadası dişçi ona gidicem ama hep ertelıyorum korkumdan ama biran önce gıtmelyım
ya kızlar şimdi bişe anlatıyorum siz neyapardınız?
pazartesi nikahımız oluyo ve nişanlım beyefendi 15 inde izne ayrılacak benimkide sonraki hafta 23 ünde ama benden önce 1 haftalığına kuzeninin yanına gidecekmiş taa izmire bende istemiyorum falan dedim ama gidecem diyo biraz dinlemim falan çok sinirlendim napsam acaba???????
kız enimse benim ikinci adresim dişçi hiç korkma uyuşturulunca hiç bişiy anlamıyosun gerçi beni uyuşturmadan da yapmışları dişimi gıkım çıkmamıştı:)
hımm tamam canım teşekkürler fiyatını bir sorayım bende az dalgalı bişey olsun istiyrum kaydirigubbakcemile5
ya kızlar şimdi bişe anlatıyorum siz neyapardınız?
pazartesi nikahımız oluyo ve nişanlım beyefendi 15 inde izne ayrılacak benimkide sonraki hafta 23 ünde ama benden önce 1 haftalığına kuzeninin yanına gidecekmiş taa izmire bende istemiyorum falan dedim ama gidecem diyo biraz dinlemim falan çok sinirlendim napsam acaba???????