Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet ama ben düğünü çok beklemıorum nişanlım gelsın yeter son 34:lepi:
evet az kaldı resmen bir yılı devircez ! yıldır sevgülümün elini bile tutamıorum mafoldumben
kızlar bana biraz müsade enişteniz aradı geliyormuş kendimi söyle bi çeki düzen vereyimbayanssulusmile3gündür görüşmüyoruz özledim onu :kedi: hadi görüşürüz öpüldünüzkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 ne güzel memnun kalmışsın canım öğrendiğim iyi oldubazı kuaförler bozuk fön diyorlar hatta ben sözümde yaptırmışıtım çok doal ve güzel duruyor aynı zmanda da hacimli görünüyor tavsiye ederim ben de
bi saçlarıma kırık fön çektırıp gelıorum![]()
inş tatlım inşşşşş
Yaa uf bize neden bundan bahsetmedi satıcı. O zaman hemen bir hal çaresine bakayım. Sağ ol canım. Medlinedan aldığınızın linkini gönderir misin canım bana? Bir de ne kadara aldınız sorması ayıptır?
gülme jean seninde başına gelebilir bi gündelikafadulden
:gitme: ah canım Allah kavultursun bş daha da ayırmasın inşallah
enimse sen nişanlımısın
cnm ekleyemiyorum linki ama modeli avensis 960 dan 700 e aldık zar zor 2 tanede visco yastık verdiler hediye.onların tanesi normalde 85 e satılıyomuş.
kaydirigubbakcemile5 ne güzel memnun kalmışsın canım öğrendiğim iyi oldu
bakalım benim kuaför biliyor mu birde o sorun var kırık ve bozuk fön![]()
amin amin inşşşş bu sefer ben karsılamaya gidicem havaalanına kımsenınde haberı olmayacak:teytey: bütün herkes 28 agustosta gelcek die bilio bende öle biliodum ama bizim saf aşık uçak biletlerimizi alınca bana mail attı yanlıslıkla kendı geliş biletinide göndermiş tabi ben çaktım hemen tek basıma karsılamaya gidicem yeappppp doya doya sarılcam gecen sene ugurlarken kalabalık oldugu için dogru düzgün sarılamamıstım bilemafoldumben
eğer kuaför biliyorsa yaptıracağım zaten canım aklinialirimsmile şimdi forumdan videolara bakıyorum saç yapımı için http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...ukta-saclar-icin-modeller-yapimlarivideo.html
ya kuaför demişken benım düzenlı gittigim bi kuaför var nişandada oraya gıttım fakat makyajı begenmedım daha sonrakı gidişlerimdede söledım kanka olduk artık orayla zaten neyse napıcagıma karar veremedım alıstıgım yerde olmak ıstıyorum ama cok kararsızım gecen hafta arkadasımın düğnü vardı oraya gıtmıs çok begendım gercı benım makyajımı yapan kadın o gunluk dısardan gelmiş uyuz maymuna cevırdı benı mafoldumben
aa süper o zaman benim istediğim şey bu olumunekankayizsmile çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum oh kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
aynen bende havaalanına gittim sözde çok sakinim ağlamıycam dedim inenler geliyor aileleri sarılıyor nasıl duygusallaştım bianda zaten saklamaya çalışıyordum yok olmadı bi gördüm sevgilimi geliyor bana doğru bi sarıldım o an nasıl ağlamaya başladım anlatamam herkes bize bakıyor flan çok duyguluydu kimseyi takmadım sarıldım ağladım pişman değilim :asigim: ama geldiği an sanki tüm sıkıntılar bitiyor sarıldığım an herşeyi unuttum sanki yokluğunda hiç üzülmemişim gibi geldi neyse konuşmayayım ben![]()