2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ee nişandadamı yapmadın tatlımmm

Bizim de böyle bir sahnemiz olmuştu nişanlımı askere uğurlarken. Tabi o zaman sevgiliydik. Terminalde doya doya sarılamamıştık, çok kalabalıktı. Sonra arkadaşlar beni otobüsün arkasından ilk durup yolcu aldığı yere kadar götürdüler sağ olsunlar. O da bekliyormuş zaten kesin gelirler takip ederler otobüsü diye. Neyse otobüsün önünde durduk. Ben koşuyorum aynı türk filmlerindeki gibi. Sevgilim de arabada milleti yara yara koşuyor. İndi arabadan kapının önünde karşılaştık bir sarıldık ama birbirimize anlatamam. Onu ne kadar çok sevdiğimi o anda anladm. Otobüs bizi bekliyor, yolcular oturmuş. Şöfor, hostlar, yolcular, dışardaki herkes, arkadaşlarımız bize bakıyor. Kimse de hadi kardeşim demedi.Doya doya sarıldık, ben salya sümük.... Sonra arabaya binmişti. Yolcular Allah kavuştursun falan bile demişler. Kendi aralarında konuşuyorlarmış, askere uğurluyor herhalde diye. Arkadaşların yanına bir döndüm herkes ağlıyor falan. Güel bir anıydı. Kızlar türk filmlerindeki aktristler gibiydin diyorlar arkamdan bakmışlar dakaydirigubbakcemile3

ayy duygulandım hannecim aynen bende bunu düşündüm bir keresinde yine okula gidiyor şehir dışına yanımızda kız kardeşi var sadece öptüm öyle gönderecektim onu için hiç razı gelmiyordu o da buruktu ama ona göre ayıp kıskardeşinin yanında sarılmak flan sonra akşam uyuyamamış bileti iptal ettirdi birgün daha kaldı o gün hep gezdik akşam eve bırakırkende doya doya sarıldım ay aşk başka bişey ya hayırlısı inş :asigim::asigim:

Allah sevenleri ayırmasın canımcım ya. Hekesi de çoooook mutlu etsin inşallah.:Saruboceq:

Ben senin yerinde olsam ışıltı şeyler sürerim.

hanne54 sinemalarda

ne var ulen bende nişanlı değilim)::)))))))))))))) jean seni bir görseydim derdim nasıl yaptıracağını ama yokmu resmin albüme koy bir bakem

Allah sevenleri ayırmasın canımcım ya. Hekesi de çoooook mutlu etsin inşallah.:Saruboceq:
amin canım amin inşallah

Ben senin yerinde olsam ışıltı şeyler sürerim.
hımm ışıltı çok iddialı :kedi:

ne var ulen bende nişanlı değilim)::)))))))))))))) jean seni bir görseydim derdim nasıl yaptıracağını ama yokmu resmin albüme koy bir bakem

bende değilim keşkem olsam boshayallersmile ben yeşil gözlü sarı saçlı buğday tenliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…