evet tatlımmm 11 eylüldde düğünüm var beklerımcicim bilmiomuydun sen
şimdi linklere bakıyorum süper yaaa
zuzu beğendiğin varsa bana da söyle onu yaptırayım canım bende beğendim sırayla izliyorum şuan kaydirigubbakcemile5
ay birde makyaj var dimi off düğün işi zormuş valla boshayallersmile ben normalde makyaj yapmıyorum ama sizce bu mora ne yapsam içimden gelen rimel sürmek ve bir parlatıcı ya da ruj hayatımda hiç far,pudra,fondöten,allık sürmedim kuaför sürerse ilk bunları herhalde maymuna benzetir
Rica ederim tatlım ne demek yerimseniben
hayır bilmiyodum az kalmış kızzzzz nerde olucak düğünün bakem
kuzenimin düğünü var 8 ağustos kır düğünü canımdur hepsini bi izlim sölicem sana sen ne için yaptırıcan saç jean
ee nişandadamı yapmadın tatlımmm
aynen bende havaalanına gittim sözde çok sakinim ağlamıycam dedim inenler geliyor aileleri sarılıyor nasıl duygusallaştım bianda zaten saklamaya çalışıyordum yok olmadı bi gördüm sevgilimi geliyor bana doğru bi sarıldım o an nasıl ağlamaya başladım anlatamam herkes bize bakıyor flan çok duyguluydu kimseyi takmadım sarıldım ağladım pişman değilim :asigim: ama geldiği an sanki tüm sıkıntılar bitiyor sarıldığım an herşeyi unuttum sanki yokluğunda hiç üzülmemişim gibi geldi neyse konuşmayayım ben
Bizim de böyle bir sahnemiz olmuştu nişanlımı askere uğurlarken. Tabi o zaman sevgiliydik. Terminalde doya doya sarılamamıştık, çok kalabalıktı. Sonra arkadaşlar beni otobüsün arkasından ilk durup yolcu aldığı yere kadar götürdüler sağ olsunlar. O da bekliyormuş zaten kesin gelirler takip ederler otobüsü diye. Neyse otobüsün önünde durduk. Ben koşuyorum aynı türk filmlerindeki gibi. Sevgilim de arabada milleti yara yara koşuyor. İndi arabadan kapının önünde karşılaştık bir sarıldık ama birbirimize anlatamam. Onu ne kadar çok sevdiğimi o anda anladm. Otobüs bizi bekliyor, yolcular oturmuş. Şöfor, hostlar, yolcular, dışardaki herkes, arkadaşlarımız bize bakıyor. Kimse de hadi kardeşim demedi.Doya doya sarıldık, ben salya sümük.... Sonra arabaya binmişti. Yolcular Allah kavuştursun falan bile demişler. Kendi aralarında konuşuyorlarmış, askere uğurluyor herhalde diye. Arkadaşların yanına bir döndüm herkes ağlıyor falan. Güel bir anıydı. Kızlar türk filmlerindeki aktristler gibiydin diyorlar arkamdan bakmışlar dakaydirigubbakcemile3
ayy duygulandım hannecim aynen bende bunu düşündüm bir keresinde yine okula gidiyor şehir dışına yanımızda kız kardeşi var sadece öptüm öyle gönderecektim onu için hiç razı gelmiyordu o da buruktu ama ona göre ayıp kıskardeşinin yanında sarılmak flan sonra akşam uyuyamamış bileti iptal ettirdi birgün daha kaldı o gün hep gezdik akşam eve bırakırkende doya doya sarıldım ay aşk başka bişey ya hayırlısı inş :asigim::asigim:
ay birde makyaj var dimi off düğün işi zormuş valla boshayallersmile ben normalde makyaj yapmıyorum ama sizce bu mora ne yapsam içimden gelen rimel sürmek ve bir parlatıcı ya da ruj hayatımda hiç far,pudra,fondöten,allık sürmedim kuaför sürerse ilk bunları herhalde maymuna benzetir
Bizim de böyle bir sahnemiz olmuştu nişanlımı askere uğurlarken. Tabi o zaman sevgiliydik. Terminalde doya doya sarılamamıştık, çok kalabalıktı. Sonra arkadaşlar beni otobüsün arkasından ilk durup yolcu aldığı yere kadar götürdüler sağ olsunlar. O da bekliyormuş zaten kesin gelirler takip ederler otobüsü diye. Neyse otobüsün önünde durduk. Ben koşuyorum aynı türk filmlerindeki gibi. Sevgilim de arabada milleti yara yara koşuyor. İndi arabadan kapının önünde karşılaştık bir sarıldık ama birbirimize anlatamam. Onu ne kadar çok sevdiğimi o anda anladm. Otobüs bizi bekliyor, yolcular oturmuş. Şöfor, hostlar, yolcular, dışardaki herkes, arkadaşlarımız bize bakıyor. Kimse de hadi kardeşim demedi.Doya doya sarıldık, ben salya sümük.... Sonra arabaya binmişti. Yolcular Allah kavuştursun falan bile demişler. Kendi aralarında konuşuyorlarmış, askere uğurluyor herhalde diye. Arkadaşların yanına bir döndüm herkes ağlıyor falan. Güel bir anıydı. Kızlar türk filmlerindeki aktristler gibiydin diyorlar arkamdan bakmışlar dakaydirigubbakcemile3
allah sevenleri ayırmasın canımcım ya. Hekesi de çoooook mutlu etsin inşallah.:saruboceq:
amin canım amin inşallahAllah sevenleri ayırmasın canımcım ya. Hekesi de çoooook mutlu etsin inşallah.:Saruboceq:
hımm ışıltı çok iddialı :kedi:Ben senin yerinde olsam ışıltı şeyler sürerim.
ne var ulen bende nişanlı değilim)::)))))))))))))) jean seni bir görseydim derdim nasıl yaptıracağını ama yokmu resmin albüme koy bir bakem
enimsekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?