• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bizimde böyle canım mrkası farklı sadce inşallh memnun kalırız canım yaa herşey öyle kolay değiştirilmiyor evlennce daha çok eksikler oluyor önceliklerin oluyor bazen hemn ekstra değişikliklere zaman kalmıyor.

İnşallah canımcım inşallah aldığımız her şeyden memnun kalırız.Allah yardımcımız olsun.

:kedi:kırık fönü bende bilmiyorum jean elbiseni dün görmüştüm dağınık topuz güzel olur

oo tatlım baya yakından takipteymıssın :D 57 biraz fazla olmadımı :P

olsun tatlım hafta hafta genelde takip ediyoruz yaa bütün düğünlerin arasında 1er hafta var genelde cuma c.tesi ve pazar oldugu için sizden sonraki hafta bizim feoz_gul1984_aşkmeleği_sanırım soulmatenınde aynı hafta 18 eylül de çok gelinimiz var :nazar:sizin düğünü yapıcaz bizimkine sıra gelicek

ay ne cahilim yahu kırık fön ne demek canım? :kedi:

Maşanın ekonomik olanı canım =)) fön 5 tl ise kırık fön 7 lira olur maşaysa 20 lira civarı. Aynı maşa gibi oluıyor saçlar kıvır kıvır ama daha dağınık maşadaki kadar lüleler tombiş olmuyor.

olsun tatlım hafta hafta genelde takip ediyoruz yaa bütün düğünlerin arasında 1er hafta var genelde cuma c.tesi ve pazar oldugu için sizden sonraki hafta bizim feoz_gul1984_aşkmeleği_sanırım soulmatenınde aynı hafta 18 eylül de çok gelinimiz var :nazar:sizin düğünü yapıcaz bizimkine sıra gelicek

evet hepimiz peş peşe ne güzel

hannecim bizde bundan alacaktık ama torbalıların bi süre sonra söndüğünü ve kayma yaptığını belirtti satıcı bize bizde medlindan aldık bakalım umarım iyidir.

Yaa uf bize neden bundan bahsetmedi satıcı. O zaman hemen bir hal çaresine bakayım. Sağ ol canım. Medlinedan aldığınızın linkini gönderir misin canım bana? Bir de ne kadara aldınız sorması ayıptır?

Maşanın ekonomik olanı canım =)) fön 5 tl ise kırık fön 7 lira olur maşaysa 20 lira civarı. Aynı maşa gibi oluıyor saçlar kıvır kıvır ama daha dağınık maşadaki kadar lüleler tombiş olmuyor.

aa süper o zaman benim istediğim şey bu olumunekankayizsmile çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum oh kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Back