• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar. yine geldik cumaya. Geçmişi okuayamadım. HEAVEN sanırım eşyalarını yüklemiş kaçıncı sayfada?Ben de bakayım. Biz de dün yatak başlığımızla bazamızın siparişini verdik, mobilyalarla birlikte o da gelecek. Aydınlatmalarımızı da aldık. Geriye halı, perde ve yatak kaldı. Siz yataklarınız ne aldınız? Ben visco yatak çok istiyordum ama araştırdıkça gördüm hakkında olumsuz haberler de var.

canım sayfa 590

gördüm gördüm sonunda güzle beğendim müdür arkadaşım:)güle güle kullan

GÜL sanada günaydın canım.

Sinkencubin ben yatağımıda bazamıda İstikbalden aldım...Annemin yatağı öyle.Çok rahat..Memmunuz bende memmun kalırım inş.

günaydın tatlım bende yatagımı konfordan aldım annemlerinde ondan dı 4sene önce aldılar çok memnunlardı ve birzda geliştirmişler çok iyiymiş magazanın sahibi akrabamız en iyisi o oldugunu söyledi onu aldık inşallh memnun kalırız delikafadulden

günaydın kızlar. yine geldik cumaya. Geçmişi okuayamadım. HEAVEN sanırım eşyalarını yüklemiş kaçıncı sayfada?Ben de bakayım. Biz de dün yatak başlığımızla bazamızın siparişini verdik, mobilyalarla birlikte o da gelecek. Aydınlatmalarımızı da aldık. Geriye halı, perde ve yatak kaldı. Siz yataklarınız ne aldınız? Ben visco yatak çok istiyordum ama araştırdıkça gördüm hakkında olumsuz haberler de var.

hayırlı olsun canım işbir yatak öneririm kaydirigubbakcemile5

günaydın tatlım bende yatagımı konfordan aldım annemlerinde ondan dı 4sene önce aldılar çok memnunlardı ve birzda geliştirmişler çok iyiymiş magazanın sahibi akrabamız en iyisi o oldugunu söyledi onu aldık inşallh memnun kalırız delikafadulden

Biz de İşbir'den aldık canım. Dediğin gibi inşallah memnun kalırız. Gerçi memnun kalmazsam değiştirebilirmişim, para iadesi var. Sadece 65 tl alez ücretini vermiyorlarmışsositososito

İyiyim Allah'a şükür canımcım ya. Senin de keyifler iyi bakıyorum, Allah bozmasınolumunekankayizsmile

evet canım çok şükür iyiym haftanın son günü ben hep iyi olurum birazdan enişteniz gelcek 2günlüğüne kuzenimle kayınvalidemlere gidicez yazlıga onun için alışveriş yapıcaz hihoyyyt

cnm biz visco aldık ne gibi olumsuz haber duydun?

Canım visco yatakların yapımnda kullanılan kimyasallardan dolayı yatağı alınca çok çok iyi havalandırmasının yapılması gerekiyormuş. Bir 10 gün kadar havalandırmak gerekiyormuş. yoksa insomnia bulantı gibi problemlerle karışlamışlar insanlar y dışında. Zaten onunla mutlaka latalı bazalardan kullanmak gerekiyormuş. Google a visco yatak ve şikayet yaz çoğu kişi kokudan şikayetçi. Bu durum yabancı forumlarda da aynı şekilde.

iyidir canım ne olsun yine başladık mesaiye çok şükür 2gün tatilizde dinleniyorum. buhafta kayınvalidemlere gidicem yazlıga çok seviniyorum 2gece kalıp gelcem :teytey: sen neler yapıyorsun

ne olsun be gül geldik işe aynen bugün annemle kardeşim mersine gidiyo yazlığa bende haftaya gidice ama belli değil daha:(

Biz de İşbir'den aldık canım. Dediğin gibi inşallah memnun kalırız. Gerçi memnun kalmazsam değiştirebilirmişim, para iadesi var. Sadece 65 tl alez ücretini vermiyorlarmışsositososito

canım bizim üstünde fermuarlı kılıfı var yıkanabiliyor ve çok rahat siline bilen kuması leke tutmaz dedi ama ben yinede alezi hediye olarak istedim zaten bütün mobilyaları biz ordan aldık servis sehpasını,2tane ilave sandalyenin ücretini almadı ve alezi hediye olark verdi saolsun

Back