Ohhhh ne güzel, iyi eğlenceler canım.:dance::sm_cool:
ne olsun be gül geldik işe aynen bugün annemle kardeşim mersine gidiyo yazlığa bende haftaya gidice ama belli değil daha
canım bizim üstünde fermuarlı kılıfı var yıkanabiliyor ve çok rahat siline bilen kuması leke tutmaz dedi ama ben yinede alezi hediye olarak istedim zaten bütün mobilyaları biz ordan aldık servis sehpasını,2tane ilave sandalyenin ücretini almadı ve alezi hediye olark verdi saolsun
bolcummm dikkatimi çeken bişi var oda son 52 tatlım 52 den düştük yavvv
kızlar ben alış verişe gidiyorum nişanlımla. bugün evi temizlicez temizlik malzemelerimizi alıcaz akşama görüşürüz
Bizim aldığımızda kendinden alez vardı canımcım. Bakalım rahat edemezsek değiştirir başka alırız. Bak canımcım bizim aldığımız bu:
İşbirYatak » Frezya Süper Ergonomik Torba Yaylı Yatak
kızlar ben alış verişe gidiyorum nişanlımla. bugün evi temizlicez temizlik malzemelerimizi alıcaz akşama görüşürüz
inşallh gidebilirsin canım yaa tetil çok iyi geliyor insan haftanın tüm yorgunlugunu atmak istiyor birde bizim gibi sitresli olnlrın daha çok ihtiyacı var. ben haftalardır bugünü bekliyordum yazın ilk tatilini yapıyorm valla sanırımda son olur malum ramazan giriyor
bolcummm dikkatimi çeken bişi var oda son 52 tatlım 52 den düştük yavvv
kızlar dün elbisemi eklemiştim ya ayakkabı sormuştum bugün de saç biçmi sorsam olur mu eyvahedigeldismile dağınık topuz düşünüyorum olur mu?yoksa fön yeterli mi?evlenen kuzenim
kızlar dün elbisemi eklemiştim ya ayakkabı sormuştum bugün de saç biçmi sorsam olur mu eyvahedigeldismile dağınık topuz düşünüyorum olur mu?yoksa fön yeterli mi?evlenen kuzenim
Bizim aldığımızda kendinden alez vardı canımcım. Bakalım rahat edemezsek değiştirir başka alırız. Bak canımcım bizim aldığımız bu:
İşbirYatak » Frezya Süper Ergonomik Torba Yaylı Yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?