• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın kızlar Heaven çok beğendim eşyalarını canım iyi günlerde kullan Bosch süper tabii ki ama şeyi duydum buzdolabı çalışırken çok ses çıkarıyormuş bazen bozuluyormuş flan tek şikayeti buzdolabından duydum doğru mudur? ve en iyi fırın Bosch muş kesinlikle çok iyi pişiriyormuş

hayatım baktım dün yazdıklarımın dışında ziynet sali aman kuzumu eklemiş sonra misket eklemiş oyun havası olarak mezdekeler var işte onların adlarını bilmiyorum mezdeke diye yazınca indiriosun işte le le le elfide,ayva,yaa amar v.s çıkıyor, o biçim çiftetelli roman oyun havası,o biçim çiftetelli oy farfara,o biçim çiftetelli burse çiftetellisi böle hayatım arada aklımıza geldikçe de ekliyoruz

saol tatlım..

Günaydın kızlar Heaven çok beğendim eşyalarını canım iyi günlerde kullan Bosch süper tabii ki ama şeyi duydum buzdolabı çalışırken çok ses çıkarıyormuş bazen bozuluyormuş flan tek şikayeti buzdolabından duydum doğru mudur? ve en iyi fırın Bosch muş kesinlikle çok iyi pişiriyormuş

ya aslında beyaz eşya şans işi bence pahalısını alsanızda 1 ay sonra bozulabilir en ucuzunu alıp yıllarca kullanabilirsinizde hiç belli olmuyo bakalım şansımızdan inşallah sorunsuz kullanabiliriz.

jeancim günaydın yok hayatım hiiççç ses çıkarmıyor annemin evinde de aynı buzdolabı var tık ses yok sadece kapaını açık bırakırsan uyarı olarak ötüyor bir tek o sesi var kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese dün beyaz eşyalarım geldi ama kurulmadı sadece yerlerine konmuş hepsi çok hoş oldu evimizin ilk eşyaları geldi 28inde salon köşe koltuğum gelicek 2sinde yatak odam gelicek haftaya oturma odam koltukları 20 gün sora da tv ünitem ve yemek masam gelicek perdelerim de ayın 2sinde gelior ayy hepsi bir yerleşse görsem nasıl olcak die yaa

Günaydın canımm eşyaların hayırlı olsun. beyaz eşyalarımızın modelleri aynı canım :)) beninkiler de haftaya kurulacak inşallah. sen her şeyi tamamlamışsın. biz daha mobilya bakacağız bu hafta. kaydirigubbakcemile4

aileleriyle şu an birlikte yaşayan şekerler tadını çıkarsın. ailem geçen hafta memlekete taşındı.Çok üzgünüm çoook ben de gittim evin bir bölümünü yerleştirip geri geldim. son akşamımı annemle uyuyarak geçirdim.ertesi gün ayrılmak çok zor oldu. şimdi ev tamamlanana kadar kayınvalidemin yanında kalıyorum. nerdee anne evimin rahatlığı.

jeancim günaydın yok hayatım hiiççç ses çıkarmıyor annemin evinde de aynı buzdolabı var tık ses yok sadece kapaını açık bırakırsan uyarı olarak ötüyor bir tek o sesi var kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım ben bitek o şikayeti okudum o yüzden sormak istedim eşyaların çok şık gözüküyor iyi günlerde kullan canıma.s.

he he ben hep yaparım sana böle günaydın:)))))))))))))))))) kız ben eşyalarını göremiyommmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrrr papatyacım peri kızım çok teşekkürler resimi büyütemedim tekrar yüklemeye çalışacağım. heaven buzdolabımız ve çamaşır makinemiz aynı hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah papatya perdelerin takılmış hayırlı olsun

Günaydın 2010'un en güzel gelinleri ve gelin adayları (jean canımmm:D)
H_E_A_V_E_N ve delicious_77 benim de beyaz eşyalarım aynı. Güle güle kullanalım inşallah.
jean tatlım, bahsettiğin ses buz kırma sesi ve sadece Boschta yoktur o ses. Her buzdolabında vardır.

günaydın kızlarrrr papatyacım peri kızım çok teşekkürler resimi büyütemedim tekrar yüklemeye çalışacağım. heaven buzdolabımız ve çamaşır makinemiz aynı hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah papatya perdelerin takılmış hayırlı olsun

Canım hayırlı olsun, elbisen hoş gözüküyor ama tam göremedim çok küçükkaydirigubbakcemile4

aaa meğer ne kadar çok aynı beyaz eşyayı alan varmış bu kadar kişi bunları tercih ediyorsa vardır bir bildikleri yaahuuu fazla söze gerek yok yaneeesositososito

günaydın kızlar. yine geldik cumaya. Geçmişi okuayamadım. HEAVEN sanırım eşyalarını yüklemiş kaçıncı sayfada?Ben de bakayım. Biz de dün yatak başlığımızla bazamızın siparişini verdik, mobilyalarla birlikte o da gelecek. Aydınlatmalarımızı da aldık. Geriye halı, perde ve yatak kaldı. Siz yataklarınız ne aldınız? Ben visco yatak çok istiyordum ama araştırdıkça gördüm hakkında olumsuz haberler de var.

yeni eşyalar alınmış ne güzel kızlar eksikler tammlanıyor artık çok seviniyorum böyle haberler alınca iyi günlerde kullanın kızlar genelde bosh alınıyor sanırım dimi benimde hepsi beko oldu inşallh şansımıza hepimizn iyi çıkarda yıllarca kullanırız

günaydın kızlar. yine geldik cumaya. Geçmişi okuayamadım. HEAVEN sanırım eşyalarını yüklemiş kaçıncı sayfada?Ben de bakayım. Biz de dün yatak başlığımızla bazamızın siparişini verdik, mobilyalarla birlikte o da gelecek. Aydınlatmalarımızı da aldık. Geriye halı, perde ve yatak kaldı. Siz yataklarınız ne aldınız? Ben visco yatak çok istiyordum ama araştırdıkça gördüm hakkında olumsuz haberler de var.

cnm biz visco aldık ne gibi olumsuz haber duydun?

GÜL sanada günaydın canım.

Sinkencubin ben yatağımıda bazamıda İstikbalden aldım...Annemin yatağı öyle.Çok rahat..Memmunuz bende memmun kalırım inş.

Günaydın 2010'un en güzel gelinleri ve gelin adayları (jean canımmm:D)
H_E_A_V_E_N ve delicious_77 benim de beyaz eşyalarım aynı. Güle güle kullanalım inşallah.
jean tatlım, bahsettiğin ses buz kırma sesi ve sadece Boschta yoktur o ses. Her buzdolabında vardır.

teşekkürler hannem günaydın şekercim zemuszemus

Back