- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay nasıl sevindim bilemezsin canım ya süperrr :asigim: :asigim: Allah bana da nasip etsin inş yaşımız aynı ama benim ve onun okulu var askerlik var ama ben çalışıyorum birde
canım bende iki ay öncesine kadar çalışıyordum ama kpss ye çalışmam için işten çıkardı beni ama ben çalışıyor muyum ders falan yoooo laelaelaelaelae işim gücüm kadınlar kulübü hihoyyyt çeyiz alışveriş delikafadulden
Cnm valla senin hakkın ödenmez :Saruboceq: Elimde değilki bu dönemde böyle şeyler yaşanması hem kafamı karıştırıyor hemde çok fazla üzüyor beni :gitme::gitme:
jean bariz belli taşlı lame bi ayakkabı almalısın
Çiğdemcim canım acil çıkmam lazım, birazdan dönerim. Devam ederiz olur mu, kusura bakma. Jean canım ve diğer kızlar sizleri de öptüm. Görüşürüz.
Olurmu cnm ne kusuru aslı sen benim kusuruma bakma çok öpüyorum seniÇiğdemcim canım acil çıkmam lazım, birazdan dönerim. Devam ederiz olur mu, kusura bakma. Jean canım ve diğer kızlar sizleri de öptüm. Görüşürüz.
kızlar nikahta bir foto nişanlım görünmek istemediği için kapattım üzerini başka fotolarda eklerim inşallah
nolsun cnm ya yoruldum cok bugun evde sabah,ogle,aksam olmak uzere misafr vardi..Bi de mobilya bakmaya gittim biraz..nasılsın canım yerimseniben
nolsun cnm ya yoruldum cok bugun evde sabah,ogle,aksam olmak uzere misafr vardi..Bi de mobilya bakmaya gittim biraz..
sen neler yaptin bakalim..