• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben birazdan nişanlım ve kayınvalidemlerle pikniğe gideceğim anne-babam tatilde bizde nişanlımla ailesine takılıyoruz sizden kopasım gelmiyor valla

herkes gümüş diyorsa gümüş olsun o zaman birde ayakkabı arayışına gireyim ben kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim fikirleriniz için a.s.

:nazar: ay nasıl sevindim bilemezsin canım ya süperrr :asigim: :asigim: Allah bana da nasip etsin inş yaşımız aynı ama benim ve onun okulu var askerlik var ama ben çalışıyorum birde

canım bende iki ay öncesine kadar çalışıyordum ama kpss ye çalışmam için işten çıkardı beni ama ben çalışıyor muyum ders falan yoooo laelaelaelaelae işim gücüm kadınlar kulübü hihoyyyt çeyiz alışveriş delikafadulden

canım bende iki ay öncesine kadar çalışıyordum ama kpss ye çalışmam için işten çıkardı beni ama ben çalışıyor muyum ders falan yoooo laelaelaelaelae işim gücüm kadınlar kulübü hihoyyyt çeyiz alışveriş delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ah şu kulüp yokmu bende sözde ispanyolcamı geliştireceğim daha rusça öğreneceğim ama nerde hep burdayım valla annem flan diyor git gez evde sıkılmıyor musun valla sıkılmıyorum :1: sevgilimde ailesiyle memlekette ptesi döncek yalnızım ama sizleyim mutluyum kaydirigubbakcemile5

Çiğdemcim canım acil çıkmam lazım, birazdan dönerim. Devam ederiz olur mu, kusura bakma. Jean canım ve diğer kızlar sizleri de öptüm. Görüşürüz.

kızlar nikahta bir foto nişanlım görünmek istemediği için kapattım üzerini başka fotolarda eklerim inşallah

Eklentiler

• $SNV80090.webp
    $SNV80090.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 24
kızlar nikahta bir foto nişanlım görünmek istemediği için kapattım üzerini başka fotolarda eklerim inşallah

resim biraz kücük olmus tatlim..ama elbisen fln cok hos görünüyorsun canim..:nazar:maasallah pek bir zarif olmussun..mutlulklar ve tekrar tebrikler canimopuyorumnanaktan

nolsun cnm ya yoruldum cok bugun evde sabah,ogle,aksam olmak uzere misafr vardi..Bi de mobilya bakmaya gittim biraz..
sen neler yaptin bakalim..

evimizi teslim aldık bizde bugün akşam kayınvalidemlerle pikniğe gittik şimdi nişanlımın iş yerinde oturuyorum o foto yapıyor ben kk de dolaşıyorum gamyoncuiremsu mobilyaya karar verdin mi canım

Back