• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Eee hamama giden terler, dememişler boşunakaydirigubbakcemile3. Ben çok severim sıcağı, şöyle buharlı buharlı ohhhh. zemuszemuskaydirigubbakcemile3
ayy bende hiç sevmem en fazla 15 dk. kalabilirim banyoda..
tamam öleyse tatlım aklından hiç cıkarma evlenınce lazım olabılır kocanı yerınden kaldırıpta bi iş yaptıramazsan bol bol kullanırsın oturdugu yerden basarıya ulasan tek varlık tavuktur dersın dedıkçede benı hatırlarsın :1hug:

evt cnm aklımda olucak bundan sonrazemuszemus

kızlar ben cıkıorummm sonunda bittii hepinizi öpüyorummm canlarım aksam belkı gırer bakarım dedıkodumu yapmayın heee hadi iyi aksamlar hepinize

ZUZU pasta süslü püslü çok şeker olmuş eline sağlık bende bugün ağlayan pasta yaptım herkesin tatlısı gelmiş bugün kaydirigubbakcemile2

hannem ötelde hamam pahalı değil mi canım?sakarya istanbula çok yakın bende sıcağı severim atlayıp gelem hamama olumunekankayizsmile

ZUZU pasta süslü püslü çok şeker olmuş eline sağlık bende bugün ağlayan pasta yaptım herkesin tatlısı gelmiş bugün kaydirigubbakcemile2

hannem ötelde hamam pahalı değil mi canım?sakarya istanbula çok yakın bende sıcağı severim atlayıp gelem hamama olumunekankayizsmile

Ya birkaç tane daha var ama sevmedim onlarım. Kişi başı 25 dedi. Ama pazarlık ederim ben bir de. Gel gel canım sen de gel.kaydirigubbakcemile3

cigdemkok canımcım, oku oku bitmez o geçmiş. Gel şimdiki zamana:D

kaydirigubbakcemile3 Nasılda tanıyorsun ama artık beni bi göz atıyın dedim kaçırığım bişey olmasın diye.. Buarada çengiyi buldun baş harfi ben kaydirigubbakcemile3 Halk oyunları öğretmenin var burda yahuu hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 Nasılda tanıyorsun ama artık beni bi göz atıyın dedim kaçırığım bişey olmasın diye.. Buarada çengiyi buldun baş harfi ben kaydirigubbakcemile3 Halk oyunları öğretmenin var burda yahuu hihoyyyt

Halay çektirme bize kurnanın etrafında da sırnaşık şey. Gel gel canım, sen de geleceksin elbet.:roflol:

hanne geliyorum anlaştık olumunekankayizsmile hamamda mı kına yakılıyor yoksa sadece eğlence mi?

Back