Buldum buldumkaydirigubbakcemile3
The Riada Otel/ Sakarya kaydirigubbakcemile3
tmm tatlımm yakınız zaten bende düzcedeyım 1 saate gelırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum buldumkaydirigubbakcemile3
The Riada Otel/ Sakarya kaydirigubbakcemile3
ayy bende hiç sevmem en fazla 15 dk. kalabilirim banyoda..Eee hamama giden terler, dememişler boşunakaydirigubbakcemile3. Ben çok severim sıcağı, şöyle buharlı buharlı ohhhh. zemuszemuskaydirigubbakcemile3
tamam öleyse tatlım aklından hiç cıkarma evlenınce lazım olabılır kocanı yerınden kaldırıpta bi iş yaptıramazsan bol bol kullanırsın oturdugu yerden basarıya ulasan tek varlık tavuktur dersın dedıkçede benı hatırlarsın :1hug:
tmm tatlımm yakınız zaten bende düzcedeyım 1 saate gelırım
tamam öleyse tatlım aklından hiç cıkarma evlenınce lazım olabılır kocanı yerınden kaldırıpta bi iş yaptıramazsan bol bol kullanırsın oturdugu yerden basarıya ulasan tek varlık tavuktur dersın dedıkçede benı hatırlarsın :1hug:
kızlar zuzu kaçar öptüm yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızlar ben cıkıorummm sonunda bittii hepinizi öpüyorummm canlarım aksam belkı gırer bakarım dedıkodumu yapmayın heee hadi iyi aksamlar hepinize
ZUZU pasta süslü püslü çok şeker olmuş eline sağlık bende bugün ağlayan pasta yaptım herkesin tatlısı gelmiş bugün kaydirigubbakcemile2
hannem ötelde hamam pahalı değil mi canım?sakarya istanbula çok yakın bende sıcağı severim atlayıp gelem hamama olumunekankayizsmile
kızlar zuzu kaçar öptüm yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızlar ben cıkıorummm sonunda bittii hepinizi öpüyorummm canlarım aksam belkı gırer bakarım dedıkodumu yapmayın heee hadi iyi aksamlar hepinize
cigdemkok canımcım, oku oku bitmez o geçmiş. Gel şimdiki zamana![]()
kaydirigubbakcemile3 Nasılda tanıyorsun ama artık beni bi göz atıyın dedim kaçırığım bişey olmasın diye.. Buarada çengiyi buldun baş harfi ben kaydirigubbakcemile3 Halk oyunları öğretmenin var burda yahuu hihoyyyt
Buarada çok kötü şeyler oldu neler oluyor bize anlamıyorum özelden yazıyorum şimdi sana hannem
hanne geliyorum anlaştık olumunekankayizsmile hamamda mı kına yakılıyor yoksa sadece eğlence mi?