• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa

canım tek su girişi yeterli çoğu evde sistem çift su girişli değil zaten kullanılmıyor boşuna fazla ödemeyin tek giriş alın

kızlar bişey sorcam kuzenimin düğünü var 8 ağustos ben mor bi elbise aldım altına nasıl, ne renk ayakkabı alayım kır düğünü olacak?

kızlar bişey sorcam kuzenimin düğünü var 8 ağustos ben mor bi elbise aldım altına nasıl, ne renk ayakkabı alayım kır düğünü olacak?

açık lame bi ayakkabı gider cnm
ama kır düğünüyse kapalı mı olsa ayakkabı bilmiyorumkismile
elbise uzun mu kısa mı
direk muhabbete daldım yalnız :1:

Jean canım, mor tonlarında bir makyaj yapacaksan (morun tonunu bilmiyorum ama) beyaz la da kombinlenir. Eğer elbise kısa ve siyah renk de varsa az da olsa kumaşta siyah ayakkabı da hoş olur. Bence dore olmaz ama gümüş rengi (çok bariz bir gümüş olmasın ama) olabilir.

Olsun canım, ne kadar uzun olsa da okurumolumunekankayizsmile
Ben de sana yazdım nacizane fikirlerimi, umarım yardımcı olur. Yanındayım, üzülmemeye çalış lütfen.olumunekankayizsmile

Cnm valla senin hakkın ödenmez :Saruboceq: Elimde değilki bu dönemde böyle şeyler yaşanması hem kafamı karıştırıyor hemde çok fazla üzüyor beni :gitme::gitme:

flashlı çekim

flashsız

belki belli olmuyor ama alttaki kısım parlak saten kumaş üstünde şal gibi tüller sarkıyor askılardan şekerlerim

senin okul bitti mi canım?bence de olsun beklemeyin:nazar:

canım ben açık öğretim 3. sınıf kamu yönetimindeyim. bu arada bugün gittik evimizi teslim aldık site 0 değil ama evimizi saolsun ev sahibimiz sıfırdan farksız yeniledi yeni geline yakışacak dedi.anahtarlar bende. çok mutlu oldum.elime aldım ve nişanlıma evimizin anahtarları dedim öyle güzel gülümseyip bakti ki bana :asigim:

elbise dizerime geliyor bu arada,hannecim hiç siyah kısmı yok bildiğin mor tonu ne açık ne kapalı umarım anlaşılıyordur tonu

canım ben açık öğretim 3. sınıf kamu yönetimindeyim. bu arada bugün gittik evimizi teslim aldık site 0 değil ama evimizi saolsun ev sahibimiz sıfırdan farksız yeniledi yeni geline yakışacak dedi.anahtarlar bende. çok mutlu oldum.elime aldım ve nişanlıma evimizin anahtarları dedim öyle güzel gülümseyip bakti ki bana :asigim:

:nazar: ay nasıl sevindim bilemezsin canım ya süperrr :asigim: :asigim: Allah bana da nasip etsin inş yaşımız aynı ama benim ve onun okulu var askerlik var ama ben çalışıyorum birde

Back