Tamam şekerim gelvereliniortak. Kına yakılmayacak tatlım. Kız kıza eğleneceğiz.zemuszemus
kız kıza ve kayınvalidesiz :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam şekerim gelvereliniortak. Kına yakılmayacak tatlım. Kız kıza eğleneceğiz.zemuszemus
niye 7 yıl beklediniz
Tamam canım, korkutma beni yaaa.
kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa
canım yaşımız küçüktü askere gitti geldi şimdi ben 21 o 22 yaşında yine bile erken ama çok bekledik olsun artık :)
Msj attım cnm sana uzun oldu biraz ama :gitme: :gitme:
kızlar bişey sorcam kuzenimin düğünü var 8 ağustos ben mor bi elbise aldım altına nasıl, ne renk ayakkabı alayım kır düğünü olacak?
Olsun canım, ne kadar uzun olsa da okurumolumunekankayizsmile
Ben de sana yazdım nacizane fikirlerimi, umarım yardımcı olur. Yanındayım, üzülmemeye çalış lütfen.olumunekankayizsmile
senin okul bitti mi canım?bence de olsun beklemeyin![]()
canım ben açık öğretim 3. sınıf kamu yönetimindeyim. bu arada bugün gittik evimizi teslim aldık site 0 değil ama evimizi saolsun ev sahibimiz sıfırdan farksız yeniledi yeni geline yakışacak dedi.anahtarlar bende. çok mutlu oldum.elime aldım ve nişanlıma evimizin anahtarları dedim öyle güzel gülümseyip bakti ki bana :asigim: