2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gül cnmm bu arada gelinlik modelini belirledinmi süper modellr buldumm eger bulamdıysan haber ver bızım gbı balık etlı gelınler ıcın...

yok canım nerde netleştiremedim pazt. bakıcam demiştim ya zaten bugünde yogundum çıkamadık akşamüzeride hemen eve gitmm lazım eger sende varsa modellere bi bakayım tatlımkaydirigubbakcemile5

gülcüm güzel dileğin için teşekkür edrim Amin
şekerler dişim çok ağrıdığı iiçin fotolarla uğraşamadım. zor dayandım birazdan işten çıkacağım sabah ta hemen doktora. öptüm sizii

geçmiş olsun tatlım. bizim gelinlere nazar değiyor galiba dikkat edelim kızlar düğünlerimizde çok güzel olmamız lazım.

cnmm yurtdışında ünlü gelinlik firmasının diktiği gelinlikler ama ben manken uzerınde durdugu gbı durmadıgını bıldıgım ıcın gelinlerin fotoğraflaının oldugu kısmı yolluyorm sana orda balık etlı gelınler ve onlara tasarlanmıs modeller var altta da modellerın ayrıntılı resımlerı sırayla bak ıstee guzel seler de var kımm dems gelinlik yok dıye her gelin guzeldır.:1hug:

Maggie Brides Share Photos and Stories of their Maggie Sottero Wedding Dress

kızlar nikah davetyesine sözler bulmuştum
nişanlıma gönderdim
çoğunu beğenmedi:)
kendimize özel bişi yazalım dedi böle demesi de benim hoşuma gitti
benimki bu konuda hevesli yazsın bakalım
benim yazdıklarım ormantik olur

bolcum aldıkların çok güzel allh güle güle kulannmayı nasip etsin yatak örtünü daha farklı renk almayı neden düşünmedin sadce onun renginde tereddüt etdim normalde kahveyi çok severim ama gelin odası olacak olunca daha şıkır şıkır renkler ve krem yada beyaz çok şık duruyor tabi senin begenmen daha çok önemli.
gülcüm tatlım bende deddiğin renk isterdim ama odam zaten beyaz arasından kahverengi çizgi geçiyo krem rengi alsam hiç olmaz sırıtıdı oyüzden kahve aldım oda beyaz olduğu için hiç kötü gözükmedi ve üstündeki pullarla beraber çok aydınlık duruyor dediğin gibi şıkır şıkır:)

cnm aslında kendi sözleri insanın daha güzel oluyor bizimkinindede öyle yetenekler olsaydı keşke:roflol:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım hemen bakıcamolumunekankayizsmile

bolcum dediğin gibiyse tabiykide uyumlu olur bu şekilde bakınca sanki daha hareketli oolabilir diye düşünmüştüm ama sen zaten odanın uyumuna göre bildiğin için daha iyi bilirsin durusunu ama anlatınca benim hoşuma da gitdi iyi durur iyi günşlerde kullan

tşk ederim cnm daha iileri sana olsun inşallah..
bu arada ya bu sirke olayını 1 gün yaptım bidaha yapamadım aç karnına olmuyo ya( sen devam ediyomusun?

yok bir gelişme undomiel aynı işte .....unuttun ama ssen beni bilesin:dilcikar:

bugün pek yazamadı kimse sanırım hafta başı yoğunluğundan....

bizim eve usta bugün yarın girecek ama biz daha çamaşır makinasını koyacak yer bulamadık... mafoldumben

Çamaşır makinasını banyoya koyarsak banyo dolabı sığmıyor... Makinayı mutfağa koyalım diyorum görüntüsü kötü diyorlar... Offf Offf ne zor işmiş yahu...

Tek askılı gelinliklere bayılıyorum kızlar ya, diktirmeyi düşünmüyorum hazır olarak kiralıcam ben .Umarım hoş bi tane bulabilirım.

bu gelinlik askmeleğinin verdiği adresten

Son düzenleme:
tşk ederim cnm daha iileri sana olsun inşallah..
bu arada ya bu sirke olayını 1 gün yaptım bidaha yapamadım aç karnına olmuyo ya( sen devam ediyomusun?

amin canım ben sirkeye dvm ediyorum düğün günene kadar dvm edicem ilk birkaçgün bende çok zorlandım ama alıştım artıkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…