gül cnmm bu arada gelinlik modelini belirledinmi süper modellr buldumm eger bulamdıysan haber ver bızım gbı balık etlı gelınler ıcın...
gülcüm güzel dileğin için teşekkür edrim Amin
şekerler dişim çok ağrıdığı iiçin fotolarla uğraşamadım. zor dayandım birazdan işten çıkacağım sabah ta hemen doktora. öptüm sizii
kızlar nikah davetyesine sözler bulmuştum
nişanlıma gönderdim
çoğunu beğenmedi:)
kendimize özel bişi yazalım dedi böle demesi de benim hoşuma gitti
benimki bu konuda hevesli yazsın bakalım
benim yazdıklarım ormantik olur
cnmm yurtdışında ünlü gelinlik firmasının diktiği gelinlikler ama ben manken uzerınde durdugu gbı durmadıgını bıldıgım ıcın gelinlerin fotoğraflaının oldugu kısmı yolluyorm sana orda balık etlı gelınler ve onlara tasarlanmıs modeller var altta da modellerın ayrıntılı resımlerı sırayla bak ıstee guzel seler de var kımm dems gelinlik yok dıye her gelin guzeldır.:1hug:
Maggie Brides Share Photos and Stories of their Maggie Sottero Wedding Dress
bolcum dediğin gibiyse tabiykide uyumlu olur bu şekilde bakınca sanki daha hareketli oolabilir diye düşünmüştüm ama sen zaten odanın uyumuna göre bildiğin için daha iyi bilirsin durusunu ama anlatınca benim hoşuma da gitdi iyi durur iyi günşlerde kullan
ahh bebişimm unutur muyum seni yaaaa.. cem'lerin yazlığındaydık özdere de... valla pek dinlendim.. kaynanam elimi sıcak sudam soğuk suya sokmadıama aynı performansı annem göstermez biliorum ben deli gibi çalıştırır şimdi beni sen naptın var mı bi gelişme???
tşk ederim cnm daha iileri sana olsun inşallah..
bu arada ya bu sirke olayını 1 gün yaptım bidaha yapamadım aç karnına olmuyo ya( sen devam ediyomusun?
listede bende yokum14 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?