2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

başarılar peri kızımmmmmmmmmm
inşallah çok ama çokkkkkkk güzel gçer.ne sınavı diye sorsam merak ettim

bol'cum aldıkların hayırlı olsuuun ,hepsi çok güzel gule gule kullann ..

kırgınlıklar bitmiş çok sevindim hihoyyyt olur öyle seyler

undomıel hoşgeldiiinn

Selam tatlım kpss nasıl geçti?

ay cnm hiç de unutmazmış
ya beni tarih ve anayasa çökertti yaklaşık 88-90 net çıkartırım o da 80-85 arası bir puan işte.ilk atama olmasa bile 2. atama da fln olur inşallah.benim derdim puandan çok mimarlar arasındaki sıralamam.ona bağlı herşey ve tabii açılan kadro sayısına
sağol muckkkka.s.

ay kızlar unutmamışssınız dilek cim peri kızım :)
işte inş bakalım hayırlısı.
peri cm sana a kolay gelsn cnm eminim ii gecer
dilekcm senin de gönlüne göre olsn herşey

tabi ki unutmadım canım benim nişanlım görevliydi o sınavlarda.aklıma sizler geldiniz kızlar napıyorlar acaba inşallah iyi geçiyordur filan diye geçirdim hep.

Ama ama beni eklememişsiniz listeye siiz mafoldumben :umursamaz:

ama bende yoğummm listede
neyse kızım 15 yaşında kavak yeli eser başında
bu zamanlarda dalgınlıkları mazur görmek lazım
benimde 3 ekim nikah:asigim:

luxxorcum iyi geceler ben de gördüm tuyayı hosgeldin yazdım hemen atladım hemserim diye buralaı arkadas pek göremiyorum onu bulunce sevindim tanısalm inşallah bulusuruz denizlideolumunekankayizsmile

Evet canım ya ben de çok görüşmek isterim hatta temmuz sonu gibi Denizliye geleceğiz kayınvalidemleri iadeyi ziyarete vakit ayarlayabilirsek görüşürüz1-2 saatcik de olsa
canım kolay gelsinnn aynı şehirde olsak yardım ederdim valla olumunekankayizsmile

Sağol canım benim düşünmen yetera.s.

Evet bolcum ya katılıyorum, sevindim sukutcum sana da inşallah çiğdemcim de dahil bundan sonra hiçbirimizin tartışması olmaz nişanlılarımızlaboshayallersmile

Teşekkür ederim canım. Fotoğrafları eklemeye çalışıyorm ama olmuyorr tekrar deneyeyim

Ben fotoları göremedim yaaa(bilmiyorumkismile
canım senin düğün ne zaman

tatlım benim 25 eylül düğünüm

ayy canım yaa ne güzel umarım hep böyle mutlu olursun, nişanlın da senin kadar inatçıymış ama bak dayanamamış sonuçta eee aşk böyle bişiiŞeniz

mrb kızlar bugün biraz yoğunum çok sık giremiyorum. deliceous hayılı olsun allh tamamını erdirsin inşallh herşey gönlüne göre olsun bolcum aldıkların çok güzel allh güle güle kulannmayı nasip etsin yatak örtünü daha farklı renk almayı neden düşünmedin sadce onun renginde tereddüt etdim normalde kahveyi çok severim ama gelin odası olacak olunca daha şıkır şıkır renkler ve krem yada beyaz çok şık duruyor tabi senin begenmen daha çok önemli.sınava giren gelin adaylarımızda inşallh istediğiniz puanın fazlasını alır daha çok mutlu olursunuz bunu bütün kalb,mle istiyorum hepinizi çok seviyorum kızlarkaydirigubbakcemile3

gül cnmm bu arada gelinlik modelini belirledinmi süper modellr buldumm eger bulamdıysan haber ver bızım gbı balık etlı gelınler ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…