2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tuyacım yazmıstım sana görmedın galiba gecmıste kaldı hemserim nasılsın hosgeldın aramıza nerde olacak düğünün hayrlı olsun şimdidenolumunekankayizsmile

aa görmedim öle bişii.. 11 eylül benimkii:teytey: toprağım senin ne zamann

benım de 2 ekim canım senın daha az kamıs nasıl hazırlıklar oo süper oldu seni bulmam aynı sehırde oldugumzdan haber ederz birbirme güzel şeyleraklinialirimsmile ee nasıl gıdıyo hazrlıklar neler kaldı eksik

neler mi kaldı he he. beyaz eşya mobilyalar halı perde gelinlik kınalık sayiim mi daha:) eklesene beni listene ben bilemedim şimdi

ekledım tatlım kabul et oo sen de bendensın gercı bn beyaz esyalrımı aldm da ev bulsam moblyalara gececem ama bulamıyorummafoldumben

hangı semtte olcaksn tatlm senın de ev varsa eve göre birer birer alırsn cnm ya bn karar verdm aslnda ama cesaret edıp alamıorm tutugmz eve sıgmaz dıye

yatak örtüsü falan konusmussunuz nasl istıyorsun yatak örtüsünü bu gelinlik gibi olan kabarıklardan istıyorsan uygun fıyatlı bi yer buldm canım bn aklnda olsun

yatak örtüsü falan konusmussunuz nasl istıyorsun yatak örtüsünü bu gelinlik gibi olan kabarıklardan istıyorsan uygun fıyatlı bi yer buldm canım bn aklnda olsun

ya yok kabarık sevmedim ben kullanışlı değil. bugün kayınvaldem iki tane almış valla bilmiom nasıl beğenmessem değiştiririm:1: evi de işte 130 140 yetio haydi haydi. ama baya bi araştırdım ben ya. 15 tane emlakçıya gittim nerdeyse :smiley-cool: bu hsonu mobilya bakıcaz bakalım. ama herşey seçilmiş ya sen gezdin mi hiç hiçbişi kalmamış

evi de işte 130 140 yetio haydi haydi. bu dedıgını anlamdm cnm arastrdm ya heryerde aynı seyler var ıkı yerde karar kıldm moblya olarak siz kırada mı olcaksınz kendınzın mı bıde bn tek bi semtten aruyorm onun için denk gelmdı daha

kirada olcaz cnm. valla tek semtten zor oluo bulması. neresi istiosun özel den atsana. mobilya bulamadım kafama göre şehir dışı na gidicem onun için ben ya. gidelim beraberkaydirigubbakcemile4

kızlar gelinlik ve bindallı işinide hallettim bi nikah işlemlerim kaldı onlarda bittimi hazırım düğünümü bekliyorum zemuszemus. sizde durumlar nasıl?

kızlar gelinlik ve bindallı işinide hallettim bi nikah işlemlerim kaldı onlarda bittimi hazırım düğünümü bekliyorum zemuszemus. sizde durumlar nasıl?

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle giy ne zaman düğün? evim tutuldu mobilyalarım alındı ama ustalar var evde ev sahibi laminant,amerikan kapı,boya, çelik kapı,mutfak dolabı nı sıfırlıyor salı günü gelecekmiş mutfak dolabım camlar pvc oldu, lavabo ve banyo taşlarını değiştiriyor ben evi yerleştirdikten sonra gelinlik işini hallederim diyordum çok mu ağırdan alıyorum sizce? herkes hazırlamış benim ne kına gecem için elbise ne de gelinliğim hazır :( ne diyorsunuz? hızlandırayım mı?14 eylülde düğünüm :sm_confused:

Cnm benımkıde 18 eylülde benim sadece bindallım var gelinlikte yok kına elbısemde bakalımm agustos bası start verıyorz

canım bizde öyle düşündük zaten gelinlikçi eniştemin eniştesi kaydirigubbakcemile3 gelinlik işi kolay olacak galiba yani inşallah opuyorumnanaktan bindallı giyip giymemekte de kararsızım büyük ihtimal giymem bilmiyorum ya hayırlısı bugün çarşıya gitmiştik kayınvalidemle bi an tüm eşyaları aldık çıktık :hulya: nişan geçen pazar oldu düğün uzamasın dendi bi anda karar verildi gerisi de gelir inşallah :sm_cool:

kızlar günaydın
benim takip ettiğim b, site varda
orada güzel bişey satıolarr:D

http://www.sehirfirsati.com/in/.jFi9D4

düğün fotolarınızı yada sevdiğinizle olan fotoları poster yaptımak isteyenlere:)

1278876129190.jpg

Fottom.com'da 50 X 75 Boyutundaki Posteriniz %50 Fırsatla 14 TL yerine yalnızca 6.99 TL!
Deal was successful
Fiyat: 6,99 TL
İndirim 50% Kazancınız 7,01 TL
Bu fırsat için kalan süreniz:

* 15
* 11
* 27

* Saat
* Dk.
* Sn.

86 kişi fırsatı yakaladı!
Günün fırsatı gerçekleşiyor!
Herkesi davet edin!

* Twitter

Fottom.com'da 50 X 75 Boyutundaki Posteriniz %50 Fırsatla 14 TL yerine yalnızca 6.99 TL!
Fırsat Bu Fırsat

* İstediğiniz fotoğrafınızı 50X75 gibi dev bir boyutta, çok uygun fiyatla bastırma imkânı.
* En kaliteli kâğıt ve mürekkep kullanımı ile göz alıcı parlak renkler.
* Fottom.com’un sunduğu çevrimiçi araçlarla, dilerseniz fotoğrafınıza baskı öncesinde birbirinden ilginç etkiler ekleyebilir veya çekim hatalarını düzeltebilir, kesip biçme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl Yararlanırım

* ŞehirFırsatınız 16 Temmuz – 16 Ekim tarihleri arasında geçerlidir.
* ŞehirFırsatınızı yakaladıktan sonra mailinize yollanacak Fırsat Kodunuzla Fottom.com’dan %50 Fırsatla posterinizi oluşturabileceksiniz.
* Kargo ücreti alıcıya aittir.
* İstediğiniz kadar ŞehirFırsatı Çeki satın alabilirsiniz.
* Posterinizi sipariş etmek için 16 Temmuz'dan sonra Fottom.com'u bu link üzerinden ziyaret etmeniz gerekmektedir: /www.fottom.com/sehirfirsati

Türkiye’nin Fotoğraf Platformu Fottom.com’da hiçbir anı kaybolmaz, güzel dakikalar asla unutulmaz. Hayatınızın en güzel dakikalarını ölümsüzleştirmek artık çok daha kolay!

Fottom.com’da 50 X 75 cm boyutundaki posteriniz 14 TL yerine %50 Fırsatla yalnızca 6.99 TL!

Her fotoğraf karesi bir hayat, her gülümseme bir öykü taşır. Siz de gülümsemeleri yakalamaktan ya da fotoğraf karelerindeki öykülerden hoşlananlardansanız, fotoğraf sevgisi farkında olmasanız bile içinize işlemiş demektir.

Fotoğraf tutkunlarının uğrak adresi Fottom.com, kurulduğu günden bu yana fotoğraf alanında yaptığı uygulamalarla adını tüm Türkiye'ye duyurdu. Fotoğraflarınızdan çeşitli baskılı ürünler siparişi vermenize olanak tanıyan Fottom.com'un en sevilen uygulamalarından "Poster Baskısı" sizlere özel olanaklarla yalnızca ŞehirFırsatı'nda!

En sevdiğiniz günleri ve unutamadığınız anıları ölümsüz kılacağınız 50 X 75 cm'lik posteriniz sayesinde duvarlarınızı her zamankinden daha güzel kılabilir ya da sevdiklerinize asla unutamayacakları bir hediye sunabilirsiniz.

Yaratıcılığınızı konuşturun, fotoğrafınızı hazırlayın ve gerisini Fottom.com'un profesyonel ekibine bırakın. Hayallerinizdekinden çok daha güzel bir sonuç alacağınız kesin!

Hemen ŞehirFırsatınızı yakalayın, yalnızca 6.99 TL’ye sunulan bu müthiş fırsatı kaçırmayın! Mailinize gelecek kupon kodunuzla Fottom.com'dan ısmarlayacağınız posteriniz kapınıza ulaşsın!

bu şekilde açıklama yapmışlar 16 ekimde çoğumuz evlenmiş oluyoruz
isteyen değerlendirsin derim ben de değerlendirmeyi düşünüyorum:))

Back