2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?

Canım büyük geçmiş olsun.

arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?
geçmiş olsun tatlım..

Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa[/QUOTE]
ya aynen bende senin gibiyim ve bu duruma sinir oluyorum öğlen yarım saat vakit bulsam atıyorum kendimi dışarı zor oluyor ama böyle yaa:roflol:
Sağol tatlım:) kolay gelsin sana da artık zaman ilerledikçe stresemez artıyor dimi kaydirigubbakcemile2 bol bi ara sormuş davetiyeye ne yazdırdınız diye bizimki "Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olur musunuz?"

baya kısA yazmışsınız cnm siz ama değişik en aznından:)

Bolcum tatlım şu özel sektör acayip sıkıyor... Fırsatını buldukça dışardayım bende...

Nişanlımla fayans felan bakmamız lazım ben yokum diye kalıyor... ızin alsam ayrı dert... Offf Offf

Selam kızlar, nasılsınız? ıyi kandiller herkese. opuyorumnanaktan
luxxor'cum, çok geçmiş olsun canım.
Bizde haftasonu ev bakmaya gidicekmişiz. Bakalım nasıl bi ev olucak. :bbo:

mrb kızlar nasılsınız luxxorcumgeçmiş olsun canım inşallh en kısa zamnda toparlanır kardeşin buarada hepinizin miraç kandili mübarek olsun allh tekrarını göstersin inşallh:Saruboceq:

Selam kıslar.....
Dün akşam bütün çeyizlerimi bir odaya topladım..Çekyatların altı bazanın altı rahatladı valla...2 haftaya kadar götürecek nişanlım..Bende evi temizlerim kabasını alırım en azından..Düğüne yakında yardım meleklerimle bir güzell yerleştiririz.Düşünmesi bile heyecan veriyor..Hemencik geçsin günler..:asigim:..

AY CANIM BENIM YA OKUMASI BILE BENI DAHİ HEYECANLANDIRDI..SENIN HEYECANINI DUSUNEMIYORUM BILE :kedi: HAYIRLISI OLSUN CANIMM

CANIM BENIM COK GECMS OLSUN ALLAHM ACIL SFIALAR VERSIN SIMDI DHA IYI OLMASINA COK SEVINDIM

Sağol tatlım:) kolay gelsin sana da artık zaman ilerledikçe stresemez artıyor dimi kaydirigubbakcemile2 bol bi ara sormuş davetiyeye ne yazdırdınız diye bizimki "Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olur musunuz?"

KISA - SADE - HOŞ hihoyyyt

kesinlikle canım insanın yüreği hoplıyor
hiç insanın aklınada hüzün gelmiyor mutluluktan
aileni arkada bırakıp bi bilinmeze mutlu olma ihtimaliyle çıkıyosun yola
neyle karşılacaksın ne gibi şeyler seni bekliyo böyle düşününce insan geriliyo
ama nişanlısı aklına gelince insanın her şeyi unutum la la lalll laaaaa diyosunŞeniz

sende böyle düşünüyomusun aslıcığımmolumunekankayizsmile

EVET TATLIM NEDE GUZEL YAZMISSIN
BENDE AYNEN BOYLE DUSUNUYORUM
AYYY BEN EVLENMEK ISTIYORUM YAAA delikafadulden

istikbalyatakodas.jpg

arkidişler yatak odamda rotar yaptım diğeri yerine bunu aldım 15 gün sonra geliyorr
nasıl sizce:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

istanbulda olanlar varsa yatak örtüsü kapalı çarşıda hem ucuz hem kaliteliymiş ordan alıcam
dün istikbalde sordum 400 tl dedi
mor yada beyaz istiyorum yatak örtüsünü siz aldınızmı
hangi renk düşünüyosunuz

günaydın kızlar herkesin miraç kandili kutlu olsun

sağol canım senin de miraç kandilin mübarek olsun

geçmiş olsun canım.inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur

Bolcum tatlım şu özel sektör acayip sıkıyor... Fırsatını buldukça dışardayım bende...

Nişanlımla fayans felan bakmamız lazım ben yokum diye kalıyor... İzin alsam ayrı dert... Offf Offf

evt maalesf bi izin alsan gözüne bakılıyo hemen bende ağustosun son haftası izin alacam evi tam yerleştirmek izin bitek çeyizlerim var yerleşecek tüm mobilyalarım geldi zaten belki ozamana kadar bile beklemem yani heyecandan gidince hepsini yerleştirebilirimde:):sm_cool:

istikbalyatakodas.jpg

arkidişler yatak odamda rotar yaptım diğeri yerine bunu aldım 15 gün sonra geliyorr

istanbulda olanlar varsa yatak örtüsü kapalı çarşıda hem ucuz hem kaliteliymiş ordan alıcam
hangi renk düşünüyosunuz

çok güzel hayırlı olsun yatak örütsünü aldım krem tonlarda bir kenarında turkuaz gri ve pembe pullar var bilgisayarımda problem var resim ekleyemiyorum düzelince en kısa zamanda aldıklarımın resimlerini ekleyeceğim inşallah

istikbalyatakodas.jpg

hangi renk düşünüyosunuz

Çok güzel canım, güle güle kullan inşallah. opuyorumnanaktan

Aslı'cım inşallah bizimle aynı zamanda evlenirsin sende. Umudunu yitirme, belki süpriz olur senin için. Seni çok iyi anlayabiliyorum, üzülme demenin hiç bir işe yaramayacağını da. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün, o zaman biraz olsun daha iyi hissedersin kendini. Yine de her zaman umutlu ol canım. Gün doğmadan neler doğar değil mi ama? olumunekankayizsmile

Canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin...

Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa

canım çok geçmiş olsun sağol aynı koşurmacalar devam ediyor yavaş yavaş

Canım büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun tatlım..

Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa
ya aynen bende senin gibiyim ve bu duruma sinir oluyorum öğlen yarım saat vakit bulsam atıyorum kendimi dışarı zor oluyor ama böyle yaa:roflol:

baya kısA yazmışsınız cnm siz ama değişik en aznından:)[/QUOTE]

Selam kızlar, nasılsınız? İyi kandiller herkese. opuyorumnanaktan
luxxor'cum, çok geçmiş olsun canım.
Bizde haftasonu ev bakmaya gidicekmişiz. Bakalım nasıl bi ev olucak. :bbo:

mrb kızlar nasılsınız luxxorcumgeçmiş olsun canım inşallh en kısa zamnda toparlanır kardeşin buarada hepinizin miraç kandili mübarek olsun allh tekrarını göstersin inşallh:Saruboceq:

AY CANIM BENIM YA OKUMASI BILE BENI DAHİ HEYECANLANDIRDI..SENIN HEYECANINI DUSUNEMIYORUM BILE :kedi: HAYIRLISI OLSUN CANIMM

Canlarım sağolun hepinizkaydirigubbakcemile5

KISA - SADE - HOŞ hihoyyyt

sukut çok daha güzel bence çok modern ve şık durmuş canım güle güle kullanmak nasip etsin Allah. Bu arada sizlerin de Kandiliniz mübarek olsun kızlar:Saruboceq:

Ay yazmıştım ama çıkmamış geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkürler:3:

ya kızlar ne güzel gün saymaya başlamış herkes.bende 17 eylül kına gecesi 18 eylül düğün var ama çok stres yapıyorum ben ya.gün saymamaya çalışıyorum.ama herşeyimizi aldık bi tek ev tutulacak ona göre perdeler dikilecek ve gelinlik damatlık kıyafetlerimiz kaldı.ama yinede garip bi stres var içimde.nikah memuru gelmezse geç gelirse diye bile düşünüyorum.gerçek hayatta varmıdır bunun örnekleri hep fillerde geç kalır ama??

ya kızlar ne güzel gün saymaya başlamış herkes.bende 17 eylül kına gecesi 18 eylül düğün var ama çok stres yapıyorum ben ya.gün saymamaya çalışıyorum.ama herşeyimizi aldık bi tek ev tutulacak ona göre perdeler dikilecek ve gelinlik damatlık kıyafetlerimiz kaldı.ama yinede garip bi stres var içimde.nikah memuru gelmezse geç gelirse diye bile düşünüyorum.gerçek hayatta varmıdır bunun örnekleri hep fillerde geç kalır ama??

Canım hayırlı uğurlu olsun aynı gün benim de nikah olacak. Merak etme her şey yolunda gider zaten her şeyiniz tamamış ama gelinlik için bir an önce baksan iyi olur gelinlikçiler eylül için yoğun baya eğer diktireceksen. Hazır alacaksan sorun olmaz sanıyorum.

kızlar hepinizden yardım istiyorum bugün mode eviyle konuştum benim belim kalın oldugu için basen bölgesi var malum bu yüzde boydan modeller iyi gidermiş kilomu saklarmış bana yardımcı olun bi model begenip götürmm lazım 15 hemen ölçümü alıp 15 gün içinde dikilip getiricekler egger begenirsem iyi durursa onu devam etdiricem begenmeden ve teslim almadan kesinlikle ücret istemiyorlar yeni açıldıgı için normal mağazaların yarı fiyatına dikiyorlarmış yıllardır gelinlik magazaları vardı 1ay önce bu moda evini açtılar neolur begendiğiniz modelleri ekleyinde bana yardımcı olun

kızlar hepinizden yardım istiyorum bugün mode eviyle konuştum benim belim kalın oldugu için basen bölgesi var malum bu yüzde boydan modeller iyi gidermiş kilomu saklarmış bana yardımcı olun bi model begenip götürmm lazım 15 hemen ölçümü alıp 15 gün içinde dikilip getiricekler egger begenirsem iyi durursa onu devam etdiricem begenmeden ve teslim almadan kesinlikle ücret istemiyorlar yeni açıldıgı için normal mağazaların yarı fiyatına dikiyorlarmış yıllardır gelinlik magazaları vardı 1ay önce bu moda evini açtılar neolur begendiğiniz modelleri ekleyinde bana yardımcı olun

gülcüm boydan model derken neyi kastediyorsun?yani üst alt birleşik alta doğru çan etek şeklinde genişleyen modeller mi?

Tatlım bunlar gibi mi? Hatları çok belli etmeyecek modeller gibi geldi bana

Back