2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

luxxor cum canım geçmiş olsun kardeşine Allah daha büyük dermansız dert vermesin.

gül cüm bak sen de gelinliğe bakmaya başladın.daha 1 hafta önce nası dertleniyordun.hadi hayırlı olsun tatlım

yatak örtüsü sormuş biri üstlerde.ben bugün bi uyku seti aldım.bi de böle kremden battaniye polar peluş gibi :D bu nası tannım oldu böle ama :D öle bişi aldım kırlentli.çünkü böle 2 kere kullanıp koyacaım allı pullu bişi istemedim.bornoz aldım bi de.

fiyatlar bornoz takımı-150
uyku seti-150
yatak örtüsü-160
ha bi e banyo takımı klozet için fln aldım-60 o da
fikir olsun canlarım

gülcüm boydan model derken neyi kastediyorsun?yani üst alt birleşik alta doğru çan etek şeklinde genişleyen modeller mi?

canım bende bilmiyorm mode evinden öyle dediler kalça ve baseni ortaya çıkarmıcak modeller lazım bende anlıyamadım deli olcam yaa elbise gibide olsun istemiyorum. sizce kalça va baseni ortauya çıkarmıcak nasıl bi model olur benim yan yaglarım var vede basen var 42 beden giyorum gerçi en son aldıgım pant. 40 beden ama çok karasızım gelinlik denemek bile içimden gelmiyor ne oldu bana anlamıyorum mafoldumbenmafoldumben

luxxor cum canım geçmiş olsun kardeşine Allah daha büyük dermansız dert vermesin.

gül cüm bak sen de gelinliğe bakmaya başladın.daha 1 hafta önce nası dertleniyordun.hadi hayırlı olsun tatlım

yatak örtüsü sormuş biri üstlerde.ben bugün bi uyku seti aldım.bi de böle kremden battaniye polar peluş gibi :D bu nası tannım oldu böle ama :D öle bişi aldım kırlentli.çünkü böle 2 kere kullanıp koyacaım allı pullu bişi istemedim.bornoz aldım bi de.

uyku seti-150
yatak örtüsü-160
fikir olsun canlarım

keşke başlamasaydım gelinlik bakmaya resmen depresyona gircem canım yaa çok kötüyüm daha model bile yok aklımda birtane vardı kızlar yakışmaz dediler hatda aslının eklediği gelinlige çok benziyordu çok kötüyüm yaa agladım durdum sattlerdir nişanlımda kızdı eve gitdi mafoldumbenmafoldumben

uyku seti-150
yatak örtüsü-160
fikir olsun canlarım

Teşekkürler bitanem, amin. Senin de aldıkların hayırlı olsun.bayanssulusmile

canım bende bilmiyorm mode evinden öyle dediler kalça ve baseni ortaya çıkarmıcak modeller lazım bende anlıyamadım deli olcam yaa elbise gibide olsun istemiyorum. sizce kalça va baseni ortauya çıkarmıcak nasıl bi model olur benim yan yaglarım var vede basen var 42 beden giyorum gerçi en son aldıgım pant. 40 beden ama çok karasızım gelinlik denemek bile içimden gelmiyor ne oldu bana anlamıyorum mafoldumbenmafoldumben

keşke başlamasaydım gelinlik bakmaya resmen depresyona gircem canım yaa çok kötüyüm daha model bile yok aklımda birtane vardı kızlar yakışmaz dediler hatda aslının eklediği gelinlige çok benziyordu çok kötüyüm yaa agladım durdum sattlerdir nişanlımda kızdı eve gitdi mafoldumbenmafoldumben

Gülcüm strese girme canım yaa, bak kötü vücut yoktur ne kadar kilolu olunsa da sadece kıyafeti iyi seçmek gerekir. Gelinlikçilerin bu konuda fikir vermesi iyi olmuş bence. Beli ve baseni ortaya çıkarmayacak karzda benim aklıma o koyduğum resimlerdeki gibi göğüs altından büzgülü modeller geldi. Sen nasıl bişi istiyorsun her şeyden önce? Yani önce kendi istediğini bi bulalım kafanda

Hemen moralini bozma bitanem, diktirirsin olmadı. Ama önce dediğim gibi nasıl bişi vardı hayalinde? Kabarık etekli mi straplez mi vs.?

Teşekkürler bitanem, amin. Senin de aldıkların hayırlı olsun.bayanssulusmile

Gülcüm strese girme canım yaa, bak kötü vücut yoktur ne kadar kilolu olunsa da sadece kıyafeti iyi seçmek gerekir. Gelinlikçilerin bu konuda fikir vermesi iyi olmuş bence. Beli ve baseni ortaya çıkarmayacak karzda benim aklıma o koyduğum resimlerdeki gibi göğüs altından büzgülü modeller geldi. Sen nasıl bişi istiyorsun her şeyden önce? Yani önce kendi istediğini bi bulalım kafanda

ayy canım kendi derdime düştüm seni unutdum güle güle iyi günlerde kullan fiyatlarıda iyimiş . bende ne istegimi bilsem bilmiyorum ki çıldırcamçünkü ben hep bele kadar oturu sonrası hafif kabarık böle abartılı kabarıklardan olmayan bi model bakıyordum hep bugün modeevindekiler öyle deyinde kafam allak bullk oldu siz düşünün int. model bulursanız aynısını dikeriz begenmezseniz almazsınız dediler ama hemen karar verip ölçü vermm gerekiyorki ona göre begenmezsem yeni model seçimine zamn kalsın. bende bunları düşününde modaevninden çıktık başladım aglamaya sinirlerim boşaldı biyerde oturduk geçmedi işyerinde geldik ordada nişanlım kızdı kendine gelince ara beni lütfen ne oluyor sana diye ben daha kötü oldum mafoldumbenmafoldumben

yok yok hiç ağlama dur bikaç model daha buldum. Bi kere gelinlik öyle sıkı bişiki üstü yağ çıkması kilo belli olması gibi bişi söz konusu bile değil. Dur şimdi tombik bikaç gelin üstünden bazı modeller buldum fikir versin yolluyorum buraya

yok yok hiç ağlama dur bikaç model daha buldum. Bi kere gelinlik öyle sıkı bişiki üstü yağ çıkması kilo belli olması gibi bişi söz konusu bile değil. Dur şimdi tombik bikaç gelin üstünden bazı modeller buldum fikir versin yolluyorum buraya

bir kaç gün bulduklarımızı ekleyelim canım çok asırıda sade bişey istemiyorum ama 2, fene değil tabi düzeltmelr yapılmak gerek saol canım yaa biraz olsun sakinlesiyorum durduk yere nişnlımıda üzdüm bugün asla konuşmaz artık

evet ikincisi çok güzell. hiç üzme tatlı canını geçer. O da anlayışla karşılar merak etme artık belli bişi bu stresliyiz napalım dimi amakaydirigubbakcemile3 uzun süren bi muayyen dönem gibi düşünsünler. Sen zaten onun gözünde dünya güzelisindir çuval giysen yakışır diye bakar. Hiiiiç dert etme bitanem

evet ikincisi çok güzell. hiç üzme tatlı canını geçer. O da anlayışla karşılar merak etme artık belli bişi bu stresliyiz napalım dimi amakaydirigubbakcemile3 uzun süren bi muayyen dönem gibi düşünsünler. Sen zaten onun gözünde dünya güzelisindir çuval giysen yakışır diye bakar. Hiiiiç dert etme bitanem

inşallh canım yaa çok kötüyüm bugün bende onun üzerine gitmicem hafta sonuna kadar begendiğim modelleri sizlerle paylasıcam sizde ekleyin birkaç tane modelle gideyim bakalım kızlar hangi daha iyi olur derlerse yaptırayımsuan kafam okadar karışık ki anlatamm

cnmm bnde de kılo sorunu vr 40 beden giyiyorum.Ki gelinlikçiye gittiğimde içim rahatladı.Modelleri denedim.Korselı modeller gıymelısın ust bustıyerı arkadan ıplı olsn muhakkak snı o kadar ınce gsterıyoki bakk sana kardeşimin nişanlıgını ekleyeyım arkası ıplı onunda vee o kadar ırı olmadı yanıı canını sıkcak durum yok.Kilonu takarsan daha cok kılo alırsın cnmm ekliyormm bkle bu arada o da 40 beden...

Son düzenleme:
cnmm bnde de kılo sorunu vr 40 beden giyiyorum.Ki gelinlikçiye gittiğimde içim rahatladı.Modelleri denedim.Korselı modeller gıymelısın ust bustıyerı arkadan ıplı olsn muhakkak snı o kadar ınce gsterıyoki bakk sana kardeşimin nişanlıgını ekleyeyım arkası ıplı onunda vee o kadar ırı olmadı yanıı canını sıkcak durum yok.Kilonu takarsan daha cok kılo alırsın cnmm ekliyormm bkle bu arada o da 40 beden...

saol canımm ya içimi rahatlatdın biz moda evine girmeden önce bi gelinlik magazasına girdik müşterileri vardı bizde sorduk bana direk dediği kelime size uygun gelinlik yok hanfendi özel diktirmemiz lazım burdan bakın ölcünüzü alalım dikelim dediler bende kendimi 50 beden biri hissetdim o şekilde söylenirmi arkadaşımda gelinlik magazasında çalışıyor o bana dediki 38 den bile olsa arkası ip li olnldar denetirler ona göre üzerinde deneyip bak deyinde kendimi gelinlik giymeye hazırladım kızda size uygun yok deyince başımdan asagıya kaynar sulr dökültü resmen orda aglamamk için zor tutdum kendimi bi tanıdık moda evi açtı oraya gitdim görüştüm ama tam adapte olamadım kızlarda anladı zaten siz begendiğiniz bütün modelleri getirin biz size öneride bulunuruz aşırı kabarık olmadıgı sürece size yakışır dediler ama ben doldum bikere senin eklediğin model bile ne kadar güzel demekki iyi durabiliyor 40 bedendede

cnmm ben olsaydım kendımı uzmez baska magazaya bakardım.Terbiyesizlik yapmışlar.Herkes zayıf olck dıye bır kanun yok.Kimseye kötü de hissettirmeye hakları yok.Bnımde gıydıım gelınlıklerın arkasını tutarak gıydık ıplı model dene sorun klmaz aksıne cok guzel gelın olcagından suphem yok.Kendine yakısanı bulduun zaman emınım kı kuğu gbi olacagız cnmm sımdı cnını sıkma ve sana en uygun olabılcek modelı arastır.Sayılı zamanı 2 terbıyesız yuzunden sıkılarak gecırme ...

gülcüm merhaba

gelinlik bakmaya başlamışsın hayırlı olsun inşallah istediğin modeli yaptırırsın. Oradaki milletin ne söylediğini umursama... O bi kere anlayışlı biri olsa size göre gelinlik yok diyeceğine şurada örneklere bi bakın üstünüze göre dikelim derdi... Boşver canını sıkmaya gerek yok 42 beden nedirki sanki sende... Onların ellerindeki 38 beden olduğu için uymayacağını söylemiş tabii biraz patavatsızca söylemiş ama...

Ben nişan kıyafetimi de 38 beden almıştım ama 40 giyiyordum yani... arkası ipli olunca çekiştiriyorlar korse gibi yani...

cnmm ben olsaydım kendımı uzmez baska magazaya bakardım.Terbiyesizlik yapmışlar.Herkes zayıf olck dıye bır kanun yok.Kimseye kötü de hissettirmeye hakları yok.Bnımde gıydıım gelınlıklerın arkasını tutarak gıydık ıplı model dene sorun klmaz aksıne cok guzel gelın olcagından suphem yok.Kendine yakısanı bulduun zaman emınım kı kuğu gbi olacagız cnmm sımdı cnını sıkma ve sana en uygun olabılcek modelı arastır.Sayılı zamanı 2 terbıyesız yuzunden sıkılarak gecırme ...

canım aksilik işte ilk bakışta heves falan kalmadı beni mafetdi şapşal kız çok saol canım yaa bir iki gün kendime geleyimde sonra artık direk moda evine gtcem ordaki hazır gelinliklerden denyeyim bi onların modellerine bakayım burdada ekleyelimde ben burdan begendiğim modeller olursa onlara göstereyim inşallh istediğim gibi olur ama nedense gelinlik işinde çok büyük bi aksilik çıkacakmış gibi geliyor

gülcüm merhaba

gelinlik bakmaya başlamışsın hayırlı olsun inşallah istediğin modeli yaptırırsın. Oradaki milletin ne söylediğini umursama... O bi kere anlayışlı biri olsa size göre gelinlik yok diyeceğine şurada örneklere bi bakın üstünüze göre dikelim derdi... Boşver canını sıkmaya gerek yok 42 beden nedirki sanki sende... Onların ellerindeki 38 beden olduğu için uymayacağını söylemiş tabii biraz patavatsızca söylemiş ama...

Ben nişan kıyafetimi de 38 beden almıştım ama 40 giyiyordum yani... arkası ipli olunca çekiştiriyorlar korse gibi yani...

mrb meltemcim çok saol canım yaa başladık ama biraz kötü başladık canım birde benim 42 beden alt kısım benim üstüm ince yani geniş olan kısım zaten tarlatanın altında kalacagı için sorun olmaz diye düşünüyorum ama o dengesizler yüzünden benim dengem altüst oldu bütün hevesimi kırdı pazt. günü moda evine ugrayayım bidaha o magazaya adımımı bile atmam üstelik bizimkilerin ailesi sürekli ordan alışveriş yapıyor nişan alısverişlerimiz herşeyimiz ordan olmuştu bende kayınpederime şikayet etcem bidaha o magaza gitmesin bide patronu aile dostları insanları nasıl üzmeye ne hakları varki okadr insanın içinde 2tane düğün alışveriş yapan aile vardı düşün benim ordaki halimi mafoldumbenmafoldumben

canım aksilik işte ilk bakışta heves falan kalmadı beni mafetdi şapşal kız çok saol canım yaa bir iki gün kendime geleyimde sonra artık direk moda evine gtcem ordaki hazır gelinliklerden denyeyim bi onların modellerine bakayım burdada ekleyelimde ben burdan begendiğim modeller olursa onlara göstereyim inşallh istediğim gibi olur ama nedense gelinlik işinde çok büyük bi aksilik çıkacakmış gibi geliyor

lütfen önckle olumsuz düşüncelerinden kurtul.Kocaman bir önyargı ıle gıdersen giycegin hiç bir model için sinmez.Ne şişman insanlar var lutfen... Aynı durumdayız.Snın gbı endıselı değılımm cnmm yzumdekı kocaman gulumsemeyle mutlulugumla beyazlar ıcınde en guzel gelın ben olacagımm ıns .:asigim::nazar:

Kızlar iyi akşamlar ben gidiyorum görüşürüz sonra Gülcüm seni de öpüyorum tatlım üzülmek yok, en güzel gelinler eylül ekim gelinleriiiizemuszemus

Back