Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tuzluklara bayılıyorum ya ben de aldım kırmızı ve yeşilinden tanesi 1 liraydıkızlar bakın buldum aldığım tuzlukların resimlerini göstermek istedim aklınızda bulunsun
![]()
kırmızısını aldım ben
bugün bende eşortmancıda yarım saatten fazla durmuşumdur yanımda arkdaşım yalvardı resmen gidelim diye kaydirigubbakcemile3 Git cnm git sen kesin bişeyler bulunsun![]()
bak bu eşortmanın aynısını bugün 5 milyona aldım üstüde var oda beş![]()
![]()
bu arada kizlar hap kullanacksaniz 2 ay once baslayin 2 kutu bitmesi gerekiyomus tam koruma icin 1 kutu yeterli diilmis dr. soyledi..
Canım adetin ilk günü başlanacaksa benim adetim 26 sında olacak , geç mi kalmış oluyorum hapın tam koruması için :2: . 18 eylülde düğünüm inşallah
arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?
Canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin...
Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa
arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?