2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bakın buldum aldığım tuzlukların resimlerini göstermek istedim aklınızda bulunsun

40f6ee03.jpg

kırmızısını aldım ben
bu tuzluklara bayılıyorum ya ben de aldım kırmızı ve yeşilinden tanesi 1 liraydı

bugün bende eşortmancıda yarım saatten fazla durmuşumdur yanımda arkdaşım yalvardı resmen gidelim diye kaydirigubbakcemile3 Git cnm git sen kesin bişeyler bulunsun :1:
bak bu eşortmanın aynısını bugün 5 milyona aldım üstüde var oda beş :1:

9a348970.jpg

süper ya bizim burda bu sadece 15 tl

hayırlı sabahlar pıtırcıklar
düğünümüz için bir gün daha eksildi
anammm düşündükçe çarpıntı basıyo beni heleki ilk gece aklıma gelince :1shok::jeyyar:

bu arada kizlar hap kullanacksaniz 2 ay once baslayin 2 kutu bitmesi gerekiyomus tam koruma icin 1 kutu yeterli diilmis dr. soyledi..

Canım adetin ilk günü başlanacaksa benim adetim 26 sında olacak , geç mi kalmış oluyorum hapın tam koruması için :2: . 18 eylülde düğünüm inşallah

kesinlikle canım insanın yüreği hoplıyor
hiç insanın aklınada hüzün gelmiyor mutluluktan
aileni arkada bırakıp bi bilinmeze mutlu olma ihtimaliyle çıkıyosun yola
neyle karşılacaksın ne gibi şeyler seni bekliyo böyle düşününce insan geriliyo
ama nişanlısı aklına gelince insanın her şeyi unutum la la lalll laaaaa diyosunŞeniz

sende böyle düşünüyomusun aslıcığımmolumunekankayizsmile

Canım adetin ilk günü başlanacaksa benim adetim 26 sında olacak , geç mi kalmış oluyorum hapın tam koruması için :2: . 18 eylülde düğünüm inşallah

canım 1 kutu da oluyor diye biliyorum ama 2.olunca daha garanti oluyor
sen ilacını kullanmaya başla ilk gecede enişte dikkat etsin bişeylerini sana salıvermesin:kedi:
bişi olmaz inşallahh:kedi:

Selam kıslar.....
Dün akşam bütün çeyizlerimi bir odaya topladım..Çekyatların altı bazanın altı rahatladı valla...2 haftaya kadar götürecek nişanlım..Bende evi temizlerim kabasını alırım en azından..Düğüne yakında yardım meleklerimle bir güzell yerleştiririz.Düşünmesi bile heyecan veriyor..Hemencik geçsin günler..:asigim:..

slm kızlar nbr???????
baya kaynatmışsınız dün gece:))
bu arada bende kutluyorum kandilinizi...

arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?

arkadaşlarım günaydın bikaç zamandır giremedim nete kardeşeme pzt gece acile kaldırdık salı sabahı apandisit ameliyatı oldu 2 gece kaldı baya bi yoğunluğumuz oldu ama şimdi iyi inşallah duurumu. Nasılsınız görüşmeyeli geçmiş çok biriktiği için okuyamadım bilmem gereken ne yenilikler var özetle?

Canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin...

Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa

Canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin...

Bizler aynı koşturmacalara devam ediyoruz... Gerçi ben masa başından pek iş yapamıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ... Çalışmasaydım bende bi güzel koştururdum yaaa

Sağol tatlım:) kolay gelsin sana da artık zaman ilerledikçe stresemez artıyor dimi kaydirigubbakcemile2 bol bi ara sormuş davetiyeye ne yazdırdınız diye bizimki "Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olur musunuz?"

canım çok geçmiş olsun sağol aynı koşurmacalar devam ediyor yavaş yavaş

Back