2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bence de kesinlikle öyle olmalı. Yumuşatılmış bir şekilde yazılabilir. Ben de yazdırmayı düşünüyorum.Ama bende 5 tane yeğen var zaten hepsi de küçük, başka çocuk olmasa da onlar yeter:roflol:

Bizim ailede bir kuzenim var küçük olarak 7 yaşında bir de kuzenimin çocuğu var 1 yaşında filan; başka da çocuk yok.

ozzy_mim canım sana allh kolaylık versin inş. sınavında iyi gecer möutlu ve huzurlu bir yaşam sürersiniz yuıvanızda

gördüm diyebilseydim gördüğümü
hiç kimse inanmazdı * hayal derlerdi. bilseydiler; sende neler gördüğümü *yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. gördüğümüz hayal değil gerçek * ve bu gerçeği biz beraber yaşamak istiyoruz. ve bu en güzel günümüzde sizleride aramızda görmek istiyoruz. kızlar şimdilik biz bunu düşünüyoruz

sağol gülcümmmmm sizin sözler baya duygusalmış yaaaaaaa

valla canım bende burda davetiyeler bölümünden kopya çektim yaşasın :enbuyukkk: ama normaldede kendimiz biz söz yazıp yaptırmayı düşünüyorduk bu streste malesef romantik taraflarımı pek devreye sokamıyorum:1:

Rabbim huzurlu uykular uyumanızı nasip eder inşallah. Çok hoş.

canım benim sağolasın inşallah hepimiz hayırlı evlilikler yapar mutlu komik anlarmızı burda tekrar paylaşırız.

kum beji gerçekten çok hoş oluyor düşünebilirsin sukut yatak odana yakışacaktır

evet canım bende düşünüyorum o rengi çok güzel stıkırlar var yatağımın üst tarafınada onlarla renklendiririmkaydirigubbakcemile5

hiç kimse inanmazdı * hayal derlerdi. bilseydiler; sende neler gördüğümü *yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. gördüğümüz hayal değil gerçek * ve bu gerçeği biz beraber yaşamak istiyoruz. ve bu en güzel günümüzde sizleride aramızda görmek istiyoruz. kızlar şimdilik biz bunu düşünüyoruz

wuuuuu çok romantikkkk :kedi:

canım benim sağolasın inşallah hepimiz hayırlı evlilikler yapar mutlu komik anlarmızı burda tekrar paylaşırız.

evet canım bende düşünüyorum o rengi çok güzel stıkırlar var yatağımın üst tarafınada onlarla renklendiririmkaydirigubbakcemile5

İnşallah canım inşallah. :Saruboceq:
Stikırları çok beğeniyorum ben de, bambaşka bir hava katıyor eve, mobilyalara.

çok sağol canım aminnnnnn
ben de bi iki haftadır baya çalışıyorum ama bakalım.ama sizin daha zor ya öğretmenlik dimi.ben sadece genel kültür genel yetenek.hayırlısı

evet canım öğretmenlik dershaneyede gittim ama çalışmayınca bir anlamı yok hayırlısı inşallah inşallah yüksek puan alırsın :Saruboceq:

evet canım öğretmenlik dershaneyede gittim ama çalışmayınca bir anlamı yok hayırlısı inşallah inşallah yüksek puan alırsın :Saruboceq:

inşallh alırsınız kızlar biz size inaıyoruz ve güveniyoruz bayanların isteyipte yapamadıgı bişey varmıdır acaba gerçekten isteyin ve basarıcagınıza ınanın :lepi:

kızlar bizim usta ve koçtaşdaki boya satış uzmanı demiştki
bir çok markanın duvara sürüldükten sonraki rengi değişiyor katologtaki gibi olmuyor
polisanın ama katologta neyse duvardada odur demiş

ben bunu yazdırcam davetiyeme
dozer geliyor dozer
çekilin yoldan ezer
benim bir eşim var
küçük ibodan güzell:1::1::roflol::roflol::roflol:

kızlar bizim usta ve koçtaşdaki boya satış uzmanı demiştki
bir çok markanın duvara sürüldükten sonraki rengi değişiyor katologtaki gibi olmuyor
polisanın ama katologta neyse duvardada odur demiş

ben bunu yazdırcam davetiyeme
dozer geliyor dozer
çekilin yoldan ezer
benim bir eşim var
küçük ibodan güzell:1::1::roflol::roflol::roflol:

ayy öldüm gülmekten yaaa:roflol::roflol:

ay canim ya cok duygusal cok güzelmis :kedi:

Back