2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çok haklsıın canım sen gene saygını bozmadan tatlı dille ikna etmeye çalış.ama canını da çok sıkma

iyi güzelimmm beyaz eşyalar gelecek 5te.bu arada kpss ye çalışıyrm cmt sınav var.sen neler yapıyorsun

kızlar bana dua edinnnnnnnnn sınavım iyi geçsin cumartesi

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım çok iyi bir puan alır istediğin yere atanırsın bende cumartesi gireceğim ama çalışmadım bu yıl beklentim yok yinede hayırlısı Allah yardımcısı olsun hepimizin

İnşallah tatlım bana da dua edin lütfen şu durumu sorunsuzca kimseyi kırmadan üzmeden halledeyim. Aslında normalde ben çoğu şeyi kafama takmam hep olumlu yönlerini görürüm ama iş gelinlik ve hayatımda bir defa giyeceğim şey olunca çok takıyorum kafama.

canım inşallah sorunsuz halledersin orta yolu bulursunuz :Saruboceq:

canım inşallah sorunsuz halledersin orta yolu bulursunuz :Saruboceq:

İnşallah tatlım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kimselere anlatamıyorum sizler haricinde. Etrafımdakiler dışardan baktıklarında her şeyimin yolunda gittiğini düşünüyorlar; oysaki bilmiyorlar işte. İyi ki varsınız :1:

yatakodam.jpg

arkadaşlar yatak odam bu hangi renk olur sizce yatak odam geniş değil ama sempatiksalakcinni

İnşallah tatlım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kimselere anlatamıyorum sizler haricinde. Etrafımdakiler dışardan baktıklarında her şeyimin yolunda gittiğini düşünüyorlar; oysaki bilmiyorlar işte. İyi ki varsınız :1:

Allah gönlüne göre versin tatlım ya, her şey istediğin gibi olsun inşallah.

Yaaa kızlar

bizim evde de usta var henüz başlamadı ama daha renk seçimi yapacağız...

Hangi marka hangi boya çeşidi daha kullanışlı... Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Yaaa kızlar

Hangi marka hangi boya çeşidi daha kullanışlı... Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Marka bilmem ama canım bence en iyisi "kum beji". Çok güzel gidiyor eve, eşyalara. Artık ustalar da doğru yolu buldular bence, yeni yapılan evlerde çok sık kullanılıyor.

Marka bilmem ama canım bence en iyisi "kum beji". Çok güzel gidiyor eve, eşyalara. Artık ustalar da doğru yolu buldular bence, yeni yapılan evlerde çok sık kullanılıyor.

Tatlım renk dediğin gibi az çok kafamda oturdu ama ne tür bişi olacağını bilemedim... Biri silikonlu biri su bazlı biri öle biri böle... Belki ustada yönlendirir şu marka şunu alın diye... Bilemedimm doğrusu:1no2:

Yaaa kızlar

canım bizimkiler koçtaşa gittiler ustayla şimdi
gelsinler usta çok ehil biri fikrini sorcaktı bide ordaki boya satış uzmanına soracaktı hangisini tavsiye edersiniz diye..aldığımız yanıtı söylerim sanaolumunekankayizsmile

ama renklere baktık marshallın osmanlı renklerinin tonları çok hoş biz çok beğendik eğer ehil kişilerde önerirse ondan alacağız

Tatlım renk dediğin gibi az çok kafamda oturdu ama ne tür bişi olacağını bilemedim... Biri silikonlu biri su bazlı biri öle biri böle... Belki ustada yönlendirir şu marka şunu alın diye... Bilemedimm doğrusu:1no2:

Hımm, regi de danışıyorsun sandım pardon tatlımopuyorumnanaktan
Valla o konuda pek bir bilgim yok.

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım çok iyi bir puan alır istediğin yere atanırsın bende cumartesi gireceğim ama çalışmadım bu yıl beklentim yok yinede hayırlısı Allah yardımcısı olsun hepimizin

çok sağol canım aminnnnnn
ben de bi iki haftadır baya çalışıyorum ama bakalım.ama sizin daha zor ya öğretmenlik dimi.ben sadece genel kültür genel yetenek.hayırlısı

Back