amin canım inaşllh..bizde sırf tadilat için 1sene 1.5 sene beklemek istemedik :asigim:
En iyisini yapmışsınız canım, onlar da olur yavaş yavaş. Eviniz olduktn sonra...
Kızlar sonra görüşürüz inşallh, ben çıkıyorum. Öptüm hepinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inaşllh..bizde sırf tadilat için 1sene 1.5 sene beklemek istemedik :asigim:
En iyisini yapmışsınız canım, onlar da olur yavaş yavaş. Eviniz olduktn sonra...
Kızlar sonra görüşürüz inşallh, ben çıkıyorum. Öptüm hepinizi.
güle güle canım kendine dikkat etkaydirigubbakcemile3
evt her renk mobilyaya uyum sağlıyor sositosositoBen de eminim çook asil duruyor bence.
kolay gelsin cnm sanaSiz de kendiniz dikkat edin kaydirigubbakcemile3
Mobilya avına devam edeceğim bugün. Bakılacak o kadar çok yer var ki.:hulya:
kolay gelsin cnm sana
saol cnm rabbim isteyen herkeze istediğini veriri inşİnsan bir havan alırken bile heyecanlanıyor evi de heyecanla bekler tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
Hayırlı olsun şimdiden canım, darısı başımıza.
hayrlısı olsun cnm. sıkıntı çekmeden hiç bişi olmuyor. bizde evimize sahip olabilmek için 3 yıldır beklioruz:kedi: biraz sıkıntı çekilior ama sonuç iistediğin gibi olduğunda herşeye değiyor ve herşey unutuluyor :hooray:ne güzel canım malesef bizim pek bişey olmadı tadilat yapıcaktık ama beklediğimiz biyerden para gelmedi gelmicekte onun için sadece boya ve alçı yapıldı parke ve ankastre mutfak yaptırıcaktık olmadı artık çünkü onları yaptırırsak seneye olcaktı düğün onun için biraz fedakarlık yaptık. seneye artık evi istediğimiz gibi yaptırıvercek kayınpederim ama eşyalarımız istediğimize göre aldırdık seneye heryer yapılsada evde aykırı olmıcak güzel durcak
Kızlar biraz özel oluyor ama minik minik kaçamaklarınız oluyormu 2 ay sonraki eşlerinizle:asigim::kedi::kedi::kedi:
ayy inşallah en kısa zamanda bizimde kendi evimiz olur kiracı olmak çook zor insan doğru düzgün hiçbişe yaptıramaıyor kendi evi olmayınca((
Ben cevap vereyim canm. Kaçamak değil de ufak yakınlaşmalar öpüşmeler oluyor tabiki abartmadan[/QUOTE
aynen:kedi::kedi::kedi::kedi:
umarım en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz tatlım.
konudan olsa gerek bu sessizlik aklinialirimsmile
bu konuda şurdan aklıma geldi öğlen yeni evlenen bir arkadaşımla yemek yedim
ten uyumundan bahsettik diyoki eski erkek arkadaşım bana dokuncak diye aklım çıkıyodu
ama şimdi eşimle yakınlaşsam diye bakıyorum demekki ten uyumu diye bişi var
benimde öle bi soru aklıma geldi
bizdede ufak ufak yakınlaşmalar oluyor tabi ama ben kötü bir enerji almıyorumm:kedipuyorumnanaktan