çok haklsıın canım sen gene saygını bozmadan tatlı dille ikna etmeye çalış.ama canını da çok sıkma
iyi güzelimmm beyaz eşyalar gelecek 5te.bu arada kpss ye çalışıyrm cmt sınav var.sen neler yapıyorsun
kızlar bana dua edinnnnnnnnn sınavım iyi geçsin cumartesi
İnşallah tatlım bana da dua edin lütfen şu durumu sorunsuzca kimseyi kırmadan üzmeden halledeyim. Aslında normalde ben çoğu şeyi kafama takmam hep olumlu yönlerini görürüm ama iş gelinlik ve hayatımda bir defa giyeceğim şey olunca çok takıyorum kafama.
Günaydın kızlarr
Günaydın canım hoşgeldin
Günaydın kızlarr
canım inşallah sorunsuz halledersin orta yolu bulursunuz :Saruboceq:
günaydın hoşgeldin hanne54hihoyyyt
İnşallah tatlım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kimselere anlatamıyorum sizler haricinde. Etrafımdakiler dışardan baktıklarında her şeyimin yolunda gittiğini düşünüyorlar; oysaki bilmiyorlar işte. İyi ki varsınız
arkadaşlar yatak odam bu hangi renk olur sizce yatak odam geniş değil ama sempatiksalakcinni
Yaaa kızlar
bizim evde de usta var henüz başlamadı ama daha renk seçimi yapacağız...
Hangi marka hangi boya çeşidi daha kullanışlı... Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Marka bilmem ama canım bence en iyisi "kum beji". Çok güzel gidiyor eve, eşyalara. Artık ustalar da doğru yolu buldular bence, yeni yapılan evlerde çok sık kullanılıyor.
Yaaa kızlar
bizim evde de usta var henüz başlamadı ama daha renk seçimi yapacağız...
Hangi marka hangi boya çeşidi daha kullanışlı... Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Tatlım renk dediğin gibi az çok kafamda oturdu ama ne tür bişi olacağını bilemedim... Biri silikonlu biri su bazlı biri öle biri böle... Belki ustada yönlendirir şu marka şunu alın diye... Bilemedimm doğrusu:1no2:
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım çok iyi bir puan alır istediğin yere atanırsın bende cumartesi gireceğim ama çalışmadım bu yıl beklentim yok yinede hayırlısı Allah yardımcısı olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?