2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ne bileyim canım ya yeni fark ettim sayışır topiği, sen de hiç davet etmiyorsun yanikaydirigubbakcemile3

19.09.2010 Allah'ım nasip ederse EV-leneceğim tarih.zemuszemus
ya bileydim gormedigini davet ederdim cnmcm valla,neyse olsun geldin ya..:içelim:

Siz nereye gidiyosunuz canım? boshayallersmil
cnm biz bodruma gidiyoruz voyage-torba..

gordun mu hannecim eylul gelinleri pek bi sicak,hemen aliveriyolar aralarina..kaydirigubbakcemile5baska topiklerde bulmak zor bence..zemuszemus

Tur şirketiyle mi gidiceksiniz siz canım? Tur şirketiyleyse, hangisiyle? sempatiksalakcinni
cnm yok turla degil biz direk sitesinden ayarladik balayini..Ama biz martta ayarladik balayini 27 eylul-1 ekim arasi..Ordan da izmiri bi gezip doneriz dedik..arabayla gidicez cnm biz...kaydirigubbakcemile2

kızlar bendede çok bişi kalmadı mobilyalar mutfak masası perdeler ankastreler kına kıyafetim falan hepsi bitti bi tek gelinliğm kadlı. inş onada bu hafta sonu bakmaya başlıcam. nasıl resim eklendiğini bilmediğim için sizlerle paylaşamıroum :çok üzgünüm: şimdi sadece eşyalar yerleşince nasıl olucak merakım var sırnaşık şey

cnm yok turla degil biz direk sitesinden ayarladik balayini..Ama biz martta ayarladik balayini 27 eylul-1 ekim arasi..Ordan da izmiri bi gezip doneriz dedik..arabayla gidicez cnm biz...kaydirigubbakcemile2

Benim nişanlımda arabayla gidelim dedi, ama ben o kadar yol çekemem diye uçakla gidicez biz. Aslında araba iyi olurdu ama, başka zaman artık arabayla tatile çıkarız. sempatiksalakcinni

Bizde 27 Eylül giriş yapıcaz, ama 2 Ekim'de çıkış yapıcaz. Eylül'de Bodrum soğuk olmaz mı sence?

Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip etsin inşallah ya.

mobilyalarım ve kınada giyiceğim kıyafetim.......

Eklentiler

• $SP_A2016.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $SP_A2036.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 11
  • $SP_A2035.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 10
  • $SP_A2040.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $SP_A2041.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
İnşallah canım benim. Benim de beyaz eşyalar alındı, gelinlik tamam, kına kıyafeti zaten kolay. Mobilya bakıyoruz 3-4 ündür. 15 inde de mobilyalarımızı alacağız inşallah.
mobilyada karar vermek biraz zor oluor inş hemen karar verebilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…