valla tatlım undo dan sonra en çok hızlanan benim mobilyalarımın hepsi tamm alındı beyaz eşyalrım hepsi tamm evimizde 1hafta içinde boyası bitiyor temmuz sonunda eşyalarımızda evimize gelicek çok şükür sorunsuz hallediyoruz artık bugünde nişanlımla gelinlik için dolaşmaya başlıyoruz onuda halletdikmi iş bitdibir ay nasıl beklicem bakalım evim orda herşeyiyile hazırken
kına davetiyem kızlarr....kartvızıt seklındee ...:asigim:diğreide yaptırmayı düşündüğüm nikah davetiyem[/QUOTE
çok şeker :asigim:
çok şeker :asigim:
Teşekkür ederim kızlar büyüdü malesef..Allah'a çok şükür bi saygısızlığımız olmuyor birbirimize,ama haftada 1 gün iznimiz vardı birlikte vakit geçiremedik,en çok o koydu zaten dünden beride hiç konuşmadık.İkimizde çok stresliyiz herşeyi tek başımıza yapıyoruz.Ekstra borçlarımız var sorumluluklarımız çok ağır mutlaka ki yansıtıyoruz böyle birbirimize..Genelde ben alttan alırdım ama dün biraz suratım asıldı diye kızdı bana..Sebebide nikah işlemleri için evden geç çıktık biraz halledemedik..Ben erken çıkmıştım canımda ona sıkıldı biraz..Dediğim dedik bi insan benimki 1 günde halledebileceğimizi söylüyordu.Ama biliyorumki imkansız....Rapor için kan bile veremedik.Sağlık ocağı 10a kadar alıyormuş..Bunun için suratım asıldı biraz,o da buna kızdı...Biraz karışık anlattım kızlar sanırım ama kusura bakmayın kafam darma duman....
merhaba kızlarrr geçmişi biraz okudum geldim miss courise servislerin çok güzel hayırlı olsun solumate seninde kaşıklarına bayıldım ozz mim sana da allah kolaylık versin allah yeni yuvanda ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah msore canım sıkma canını olur böyle şeyler düzelir inşallah en kısa zamanda kızlar bu arada ehliyet sınav soruları verildi baktım geçmişim hepsindendelikafadulden
hayırlı olsun canım . benimde 18 eylül bizde nikah tarihi almadık nişanlım daha erken bir günlük iş o canını sıkma diyorklava: klava:
kızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı
Gülcüm canım herşeyi tamamlıyorsun valla sende hızlılardansın... Ben daha oturuyorum ne eşya ne mobilya ne ev... Herşey aynısı gibi...
Kızlar bulaşık makinesini biz henüz almadık,Elektrolux nasıl , alan , kullanan var mı ?
Almayı düşündüğümüz bu makine 5 programlı ,700 tl
Baya hızlısın canım harika ,darısı bana valla
Hoşbulduk arkadaşlar,,
Gelinlik alanlar var mı..Ben daha almadım :)
kıslar ya nikahı nezaman yapıyonuz benim nişanlım yapalım hemen diyor ben hafta sonu ist. gidecem ozaman olsun diyor günü kaç günde veriyorlar bende diyorum düğüne yakın yapalım diyorum annemde olmaz diyor 2 bayram arası olmaz diyor kafam karışık
k
Ayy kıslar ben giremedim 4 gündür amma kaynatmışsınız okuyamadım bile geçmişi yani neler oldu bakalım neler yaptınız düğünlere artık az kaldı son 2 veya 3 ay ee ne hazırlıklar yapılıyor bakim biz bu hfta sonundan sonra hızlanmayı düşünüyoruz artık kredimizi çekip mobilyalarımızı alacaız sora da işte gelince yerleşir bu hafta sonu kuaförümden randevu alıcam falan başlıcam artık hızlanmaya
kına davetiyem kızlarr....kartvızıt seklındee ...:asigim:diğreide yaptırmayı düşündüğüm nikah davetiyem
Çok güzel canım, çok güzel düşünmüşsünüz. Bende bu alternatifi değerlendirim. sempatiksalakcinni
selam kızlar, nasılsınız kaydirigubbakcemile5 Bugünün en çalışkan gelini ozzy_mim belliki :) ) guclubacismile kolay gelsin canımm
Günaydın kızlar canım çok sıkkın....Geçmişi okudum biraz biraz hepinizin aldıkları hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...Dün güzel bi gün olacaktı ama olmadı nişanlımla tartıştık..Konuşmuyo şu anda benimle...O kadar kötüyümki hasta gibiyim sanki:gitme::gitme::gitme:
merhaba kızlarrr geçmişi biraz okudum geldim miss courise servislerin çok güzel hayırlı olsun solumate seninde kaşıklarına bayıldım ozz mim sana da allah kolaylık versin allah yeni yuvanda ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah msore canım sıkma canını olur böyle şeyler düzelir inşallah en kısa zamanda kızlar bu arada ehliyet sınav soruları verildi baktım geçmişim hepsindendelikafadulden
kızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı
benim düğün salonunda inş. şeekerkıslar ya nikahı nezaman yapıyonuz benim nişanlım yapalım hemen diyor ben hafta sonu ist. gidecem ozaman olsun diyor günü kaç günde veriyorlar bende diyorum düğüne yakın yapalım diyorum annemde olmaz diyor 2 bayram arası olmaz diyor kafam karışık
k
olur cnmm paylaşmak için burdayız zaten bir kaç değişiklik yapıp davetiyelerin içine koycaz hepsini:teytey:
cnm hayirli olsun simdiden...fiyatlar nasil..Kızlar balayı için otel seçtim sanırım ben. kaydirigubbakcemile3
Cystal Paraiso Verde Resort, Belek olucak sanırım. boshayallersmile Sizce nasıl?
ohhhhhhhhh iimiş soulmate im sen seçtiğine göre eminim güzeldir.şimdiden ii tatiller
cnm hayirli olsun simdiden...fiyatlar nasil..
kizlar ben de bugun 2. provama gittim gelinlik icin cuma 3. prova var..ustunun astarini tamamlamis kiz,oturtmus bayaga ustume simdlik iyi gidio provalar bakalim sonuc ne olucak..
fiyat uygun cnm biz de asagi yukari ayni fiyata ayarladik biz bodruma gidicez ben antalyali oldugum icin antalya disi olsun istedik..Canım fiyatlar iyi geldi bana. 27 Eylül-2 Ekim, 5 gece 1100 küsür bi fiyatı var. Balayı indirimi oluyo sanırım %5 veya %10.
Bende bu hafta provaya gidicem, bi kaç kere alıcak beni. Erkenden bitirmesi gerektiği için. Artık son provalarda işte düğüne yakın olur herhalde. boshayallersmile
sen gec bile kaldin hannecim bir eylul gelini olarak,yazdir bakiyim adini listeye sen de..kaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar, bir eylül gelinini daha aranıza kabul eder misiniz?kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar, bir eylül gelinini daha aranıza kabul eder misiniz?kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmmm kabul etmek ne demek.
fiyat uygun cnm biz de asagi yukari ayni fiyata ayarladik biz bodruma gidicez ben antalyali oldugum icin antalya disi olsun istedik..
valla benim provalar dugune yakin pek yok cnm ya insallah sorun cikmaz..
Ne bileyim canım ya yeni fark ettim sayışır topiği, sen de hiç davet etmiyorsun yanikaydirigubbakcemile3
19.09.2010 Allah'ım nasip ederse EV-leneceğim tarih.zemuszemus
Hoşgeldin canım .!.:Hoş bulduk canımm, sağ olasınnn.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?