2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ayy ne kadar güzel her şeyi bitirmişsin. hepimiz o günleri görürüz inşallah . daha yapacak çok işimiz var bizimm :hulya:

kizlar bugün arkadaslarla bulustuk kahve ictik
simdide yogun bi tepmoda ders calisiyorum.. girdim kizlarima bi bakayim dedim

alanin her esya, tutulan her salon vs. hayirli olsun güzel gelinler opuyorumnanaktan

rahat olan damatlar..kizlar hepsi ayni sanirim..tek tük cikiyor kizlardan fazla kosturan ama genelinde ayni bunlar
ben alistim o yüzdende pek takmiyorum artik..yetismezse elimi biseye sürmicem heeeepsini kendi yapsin ozamanzemuszemus alsanaalsanasmile
aslinda zamanda var daha..hersey hal olur caninizi sIkmayin..
insallah hepimiz icin hersey cok güzel olur..olumunekankayizsmile
ben bi gelinligimi düsünüyorum..oda bu ayin sonuna anca..o bi hal olsaydi mafoldumben
bide nikah var tabii ona 1 ay kaldi insallah..ondada nasil olcak bilmiyoruz..ne giyicem onu bile almadim daha..ama pozitif düsünelim hersey güzel olcak..

kına davetiyem kızlarr....kartvızıt seklındee ...:asigim: diğreide yaptırmayı düşündüğüm nikah davetiyem

Son düzenleme:

Canım, çok takma kafana sen. Bunlar her evlilik öncesi yaşanan şeyler. Stressiz düğün falan olmuyo. Kızlar biraz daha ayrıntıcı olduğu için bu konularda, erkeklere basit gelebiliyo. Hemen herşeyi halledebileceklerini sanıyolar. Bırak ders almış olsun seninki, geç kaldıkça daha çok strese giricek haberi yok. Sen kendini düşün biraz, nasıl olsa halledilecek şeyler bunlar. opuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun, inşallah ilerde bende ehliyetimi alırım. Tebrik ederim seni şimdiden. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım . benimde 18 eylül bizde nikah tarihi almadık nişanlım daha erken bir günlük iş o canını sıkma diyor klava:klava:

Erkeklerin hepsi aynı.sempatiksalakcinni Benimki de ilk başlarda öyle diyodu, biraz korkuttum yer kalmıyo falan diye. Gittik aldık hemen. sempatiksalakcinni

kızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı

Çok güzel canım, güle güle kullan. Bigün bizi de ağırlarsın o masada artık. kaydirigubbakcemile3

Gülcüm canım herşeyi tamamlıyorsun valla sende hızlılardansın... Ben daha oturuyorum ne eşya ne mobilya ne ev... Herşey aynısı gibi...

Canım, bizde ev tutmadık henüz. Ağustos sonu tutmayı planlıyoruz. Mobilyalarıda almadık o yüzden, sadece beyaz eşyalar ve ev araç gereçlerini tamamladık. Daha zamanımız var kızlar, yetiştiririz Allah'ın izniyle hepimiz. olumunekankayizsmile

Elektrolux markasını ben duydum canım, yani tanınmış bi marka. Ama bulaşık makinesinde Bosh daha iyi, biz de Bosh aldık. hihoyyyt

Hoşbulduk arkadaşlar,,
Gelinlik alanlar var mı..Ben daha almadım :)

Bizde almadık canım, diktiriyoruz çoğumuz. boshayallersmile

İki bayram arası diye bakılırsa, hep iki bayram arasındayız zaten. sempatiksalakcinni

Hızlanmaya başlıyo herkes, hayırlı olsun seninde canım. opuyorumnanaktan

kına davetiyem kızlarr....kartvızıt seklındee ...:asigim: diğreide yaptırmayı düşündüğüm nikah davetiyem

Çok güzel canım, çok güzel düşünmüşsünüz. Bende bu alternatifi değerlendirim. sempatiksalakcinni

kızlarrrrrr ben geldim.ama kimse yok
bugün gelinlikçiyle anlaştık model kafamda oturttuğum model.
göğüs kısmı dantel altı drape basene kadar oturan altı kat kat organze tül
artık 2. provada fln bişi çıkarsa koyarım.ilk provam haftaya perşembe.ankara da olup gelinlikçi arayanlara kesin tavsiye ederim ki biz tavs,ye üzer,ne gittikk.herşey dahil aksesuarlar fln 1300.tüm herşeyi ben seçeçeğim.en iyisi olacak yani kumaş fln.
and çarşısı simge gelinlik.isteyen özelden tarif de ederim.
sora mobilyaşar geldi tam 4 saat sürdü taşınması ve monte edilmesiakannehirfeleğim şaştı ama çokk güzel oldu
darısı henüz almayanlara.beyaz eşyalar yarına kaldı.henüz çekemedim foto çünkü ambalajları açamadık kirlenmesin diye.o yüzden perdelerim falan gelince çekerim artık.
selam kızlar, nasılsınız kaydirigubbakcemile5 Bugünün en çalışkan gelini ozzy_mim belliki :) ) guclubacismile kolay gelsin canımm

sağol cnım yoğundum gerçekten.ama olsun işler hallolouyor ya yorgunluk olsun

kıyamam ben sana.ama canım inan hepimizi tartışıyoruz.büyütmemeye çalışın.seni çok ii anlıyorum.ben de nikah tarihi alırken birgün kapsıından döndürdü beni suratım asık diye.sen neşesizken böle önemli bi anı yaşamak istemiyorum diye.deli midir nedirohaoldumsmile ben zaten senin tv konusunda cevap yazamamandan bana anlamıştım bişi olduğunu şutarafagitti şaka bi yana canım uzatmayın büyümesin gerginlik olmasın sen alttan al gene

sağol canım hepimiz güzel günlerde oturalım inş

kızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı

gülcüm görmeyeli ne hızlanmıssın gelinlik de hallolur 3 5 güne.çok sevindim senin adına canım.masan da çok güzel

benim düğün salonunda inş. şeeker
olur cnmm paylaşmak için burdayız zaten bir kaç değişiklik yapıp davetiyelerin içine koycaz hepsini:teytey:

yaaaaaaaaaaa kaldırdın mı canım ben göremiyorum davetiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiii:gitme:

Son düzenleme:
Kızlar balayı için otel seçtim sanırım ben. kaydirigubbakcemile3

Cystal Paraiso Verde Resort, Belek olucak sanırım. boshayallersmile Sizce nasıl?

kizlar ben de bugun 2. provama gittim gelinlik icin cuma 3. prova var..ustunun astarini tamamlamis kiz,oturtmus bayaga ustume simdlik iyi gidio provalar bakalim sonuc ne olucak..

ohhhhhhhhh iimiş soulmate im sen seçtiğine göre eminim güzeldir.şimdiden ii tatiller

Teşekkür ederim canım. Kısmet olursa inşallah balayımızı da ayarlıcaz. opuyorumnanaktan

cnm hayirli olsun simdiden...fiyatlar nasil..

kizlar ben de bugun 2. provama gittim gelinlik icin cuma 3. prova var..ustunun astarini tamamlamis kiz,oturtmus bayaga ustume simdlik iyi gidio provalar bakalim sonuc ne olucak..

Canım fiyatlar iyi geldi bana. 27 Eylül-2 Ekim, 5 gece 1100 küsür bi fiyatı var. Balayı indirimi oluyo sanırım %5 veya %10.

Bende bu hafta provaya gidicem, bi kaç kere alıcak beni. Erkenden bitirmesi gerektiği için. Artık son provalarda işte düğüne yakın olur herhalde. boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar, bir eylül gelinini daha aranıza kabul eder misiniz?kaydirigubbakcemile3

fiyat uygun cnm biz de asagi yukari ayni fiyata ayarladik biz bodruma gidicez ben antalyali oldugum icin antalya disi olsun istedik..
valla benim provalar dugune yakin pek yok cnm ya insallah sorun cikmaz..

kaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar, bir eylül gelinini daha aranıza kabul eder misiniz?kaydirigubbakcemile3
sen gec bile kaldin hannecim bir eylul gelini olarak,yazdir bakiyim adini listeye sen de..

sen gec bile kaldin hannecim bir eylul gelini olarak,yazdir bakiyim adini listeye sen de..[/QUOTE]

Ne bileyim canım ya yeni fark ettim sayışır topiği, sen de hiç davet etmiyorsun yanikaydirigubbakcemile3

19.09.2010 Allah'ım nasip ederse EV-leneceğim tarih.zemuszemus

fiyat uygun cnm biz de asagi yukari ayni fiyata ayarladik biz bodruma gidicez ben antalyali oldugum icin antalya disi olsun istedik..
valla benim provalar dugune yakin pek yok cnm ya insallah sorun cikmaz..

Siz nereye gidiyosunuz canım? boshayallersmile

Ne bileyim canım ya yeni fark ettim sayışır topiği, sen de hiç davet etmiyorsun yanikaydirigubbakcemile3

19.09.2010 Allah'ım nasip ederse EV-leneceğim tarih.zemuszemus

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…