kızlar ben buaradayım ama bugün koşuşturmam olacak anca akşama girer anlatırım neler yaptığımı.gelinlik bakacağız anneler nişanlımın ablası fln.sora mobilyalar beyaz eşyalar gelecek eve gideceğiz.inş herşey yolunda gider.öpüyorum sizleri
günaydınnnnngünaydınlarrrr
cnm sıkma canını düğün üstü olur böyle tartışmalar önemli olan büyütmemekGünaydın kızlar canım çok sıkkın....Geçmişi okudum biraz biraz hepinizin aldıkları hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...Dün güzel bi gün olacaktı ama olmadı nişanlımla tartıştık..Konuşmuyo şu anda benimle...O kadar kötüyümki hasta gibiyim sanki:gitme::gitme::gitme:
Günaydın kızlar canım çok sıkkın....Geçmişi okudum biraz biraz hepinizin aldıkları hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...Dün güzel bi gün olacaktı ama olmadı nişanlımla tartıştık..Konuşmuyo şu anda benimle...O kadar kötüyümki hasta gibiyim sanki:gitme::gitme::gitme:
Günaydın kızlar canım çok sıkkın....Geçmişi okudum biraz biraz hepinizin aldıkları hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...Dün güzel bi gün olacaktı ama olmadı nişanlımla tartıştık..Konuşmuyo şu anda benimle...O kadar kötüyümki hasta gibiyim sanki:gitme::gitme::gitme:
Kızlarrr Merhaba
sabah bi ara uğradım ama işim çıktı sonradan....
Bende sevindirik oldum kına için yer arayışındaydık nişanlım yakın ve güzel bi yer vardı anlaşmış orası ile.... opuyorumnanaktan
fiyatı da uygun oldu yemek için ustası sazcısı orgcusu felan dahil güzel bi fiyata anlaşmış....
Böylelikle mekan işi bitmiş oldu.... Bi yük daha kalktı üstümüzden....
hayırlı olsun canım sevindim adına kaydirigubbakcemile5
Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi ... amiinnn :Saruboceq:
ben de 26 eylülde evlenicem ..Ama hala nikah tarihini almadık
merhaba kızlarrr geçmişi biraz okudum geldim miss courise servislerin çok güzel hayırlı olsun solumate seninde kaşıklarına bayıldım ozz mim sana da allah kolaylık versin allah yeni yuvanda ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah msore canım sıkma canını olur böyle şeyler düzelir inşallah en kısa zamanda kızlar bu arada ehliyet sınav soruları verildi baktım geçmişim hepsindendelikafadulden
ben de 26 eylülde evlenicem ..Ama hala nikah tarihini almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?