2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar :1hug:
Bir sürü hazırlık yapılmış, geçmişe çok bakamadım ama
yeni alınan eşyalar, tutulan evler felan hayırlı olsun :))))

Çok uğrayamadım bu ara, nişanlımın vizesiyle uğraşıyoruz
hafta sonu da malum gezmeler felan

Herkes iyi umarım a.s.

selam kızlar, nasılsınız kaydirigubbakcemile5 Bugünün en çalışkan gelini ozzy_mim belliki :) ) guclubacismile kolay gelsin canımm

Günaydın kızlar canım çok sıkkın....Geçmişi okudum biraz biraz hepinizin aldıkları hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...Dün güzel bi gün olacaktı ama olmadı nişanlımla tartıştık..Konuşmuyo şu anda benimle...O kadar kötüyümki hasta gibiyim sanki:gitme::gitme::gitme:

cnm sıkma canını düğün üstü olur böyle tartışmalar önemli olan büyütmemek

canım düğün stresi ,havalar falan çok geriyor insanı...inşallah aranız düzelir en kısa zamanda
a.s

canım bizdede oluyor öyle durumlar inan tek sebebi düğün stresi ve maddi sıkıntı bunlar birleşince insan baya gergin oluyor sorun olmayacak şeyleri bile sorun yapıyor.
biraz bekle çok üstüne gitme bi gün filan geçsin evlerine gidersin haberi olmadan seni görür hoşuna gider öyle suprizvari bişiler yapmayı dene bence

Kızlarrr Merhaba

sabah bi ara uğradım ama işim çıktı sonradan....

Bende sevindirik oldum kına için yer arayışındaydık nişanlım yakın ve güzel bi yer vardı anlaşmış orası ile.... opuyorumnanaktan

fiyatı da uygun oldu yemek için ustası sazcısı orgcusu felan dahil güzel bi fiyata anlaşmış....

Böylelikle mekan işi bitmiş oldu.... Bi yük daha kalktı üstümüzden....

hayırlı olsun canım sevindim adına kaydirigubbakcemile5

Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi ... amiinnn :Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar büyüdü malesef..Allah'a çok şükür bi saygısızlığımız olmuyor birbirimize,ama haftada 1 gün iznimiz vardı birlikte vakit geçiremedik,en çok o koydu zaten dünden beride hiç konuşmadık.İkimizde çok stresliyiz herşeyi tek başımıza yapıyoruz.Ekstra borçlarımız var sorumluluklarımız çok ağır mutlaka ki yansıtıyoruz böyle birbirimize..Genelde ben alttan alırdım ama dün biraz suratım asıldı diye kızdı bana..Sebebide nikah işlemleri için evden geç çıktık biraz halledemedik..Ben erken çıkmıştım canımda ona sıkıldı biraz..Dediğim dedik bi insan benimki 1 günde halledebileceğimizi söylüyordu.Ama biliyorumki imkansız....Rapor için kan bile veremedik.Sağlık ocağı 10a kadar alıyormuş..Bunun için suratım asıldı biraz,o da buna kızdı...Biraz karışık anlattım kızlar sanırım ama kusura bakmayın kafam darma duman....

msore tatlım sıkma canını düzelir elbette.... Kimi zaman oluyor böyle durumlar...

Bizde akşam telefonda bağrış çağrış oluyoruz sabah hiçbişi olmamış gibi konuşuyoruz.... Geçer tatlım moralinizi bozmayın...

merhaba kızlarrr geçmişi biraz okudum geldim miss courise servislerin çok güzel hayırlı olsun solumate seninde kaşıklarına bayıldım ozz mim sana da allah kolaylık versin allah yeni yuvanda ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah msore canım sıkma canını olur böyle şeyler düzelir inşallah en kısa zamanda kızlar bu arada ehliyet sınav soruları verildi baktım geçmişim hepsindendelikafadulden

ben de 26 eylülde evlenicem ..Ama hala nikah tarihini almadık

Ben de sendenim canım,bu 2 hafta içinde tahlilleri yaptırmayı düşünüyoruz bi aksilik olmazsa inşallah..Nişanlımın iğne fobisi var onu da bir şekilde göz ardı etmek zorundayız artık

Hayırlı olsunn canım kazasız belasız kullanırsın inşallah :Saruboceq: bayanların da iyi şöför olabileceklerini göster herkese kaydirigubbakcemile5

Dilekcim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin Allahım kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah...

Kkoras tatlım hoşgeldin... Nikah için bende de henüz bi gelişme yok...

Gül canım hoşgeldin nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…