evt canim..ama 1 saat diil..giyinip 2 saat evde kosturmak lazim anca öyle anlasilir bence kaydirigubbakcemile2güzelim ayakkabıyı kesin giymek lazım... Dışarı çıkılmasa da evdeyken onunla tur atmak lazım hem biraz açılır hem ayak rahat ediyor mu etmiyor mu bakılmış olur....
Günaydın kızlar, öpüyorum hepinizi. Birazdan çıkıcam, arkadaşım doğum yaptı yanına gidiyorum. :))
Ben de kına da önce abiye, sonra da bindallı giyinicem. Gelinlik için ayakkabımı almıştım, burda da resmini göstermiştim zaten. Topuklu benim ayakkabım, boyum da kısa değil gerçi ama, topukluyla daha güzel görünür diye düşündüm. Nişanlımın boyu 1.88 çünkü. Benimde 1.70, topukluyla ideal oluruz artık. sempatiksalakcinni
Kına için kıyafet arıyorum bende, inşallah güzel bişey bulabilirim.
Çıkıyorum şimdi ben, görüşürüz kızlar. opuyorumnanaktan
günaydin güzellerriiiiim bayanssulusmile
hepinize iyi haftalar diliyorum..olumunekankayizsmile
ya bakiyorumde bizim gelinlerin hepsi citi piti ne güzel yokmu benim gibi 1.79 boyda ve 65 kiloda olan azcik balik etli kaydirigubbakcemile3
yeni aldiginiz herseeeey hayirli olsun güzeller..opuyorumnanaktan
bende daha gelinlik bakamayanlardanim:sinifsinif:
temmuz sonu artik ama yatisir bence boshayallersmile
Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:
canım ben de boyluyum ama balık etli değilim zayıfım ya herkes gelinlik yakışır diyor ama 2 3 kilo alsam sanki daha iyi olur.. 1.73 boy , 51 kilo. Kilo dağılışım orantılı ama.
Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:
canim seninki ideal bence..manken gibi maaasallahhh
heleki bide orantili diyosun..ozaman süper canim..boshayallersmile
güzelleirm size bi sorum olcak..
nikah sekeri ve davetiyeyi kac gün icinde hazirliyolar..bilgisi olan varmi?
Davetiye en geç 4-5 günde hazırlnıyormuş. Geçenlerde bir matbaaya gittik ordakiler öyle söylediler.
kıslar evet gelinlik işini halledin ben halletmedim ama gelinlikçiler bir an ce karar verin gelin diyor
makyajınızın nasıl yaptırcağınıza karar verdinizmi kızlar
ben geri simli tonlarda yada kuyruklu eylınerdan oluşan porselen profosyonel makyaj istiyorum.renkli farlar falan güzel durmuyor zannımca
hakılısınız kızlar ama malesef bazı seyler benim elimde değil ben birkaçkez dolaşalım bakalım dedim ama kimse çıkalım demedi bende artık kimseye çıkalım demiyorum kırıldım artık
canım bende varım bende miniğim 160 boy 55 (yavaş yavaşta tombik bir gelin adayı olmaya başladım)
ayakkabını hatırlıyorum çok güzeldi. topuklu ayakkabıları seviyorum ama rahat edemediğim için yürüyemiyorum o yüzden hep topuksuz giyerim topuklu giyincede yürüyemem ayağımı hep burkarım düğünden önce iyice prova yapıp ayakkabıya alışmam lazım
Ben ben bennnn varımmmm kaydirigubbakcemile3
bende 1.70 boyum 65 kilom ben daha bi balık etliyim demekki.... Kalçamda var o yüzden balık etek tarzı bi gelinlik almayı düşünmüyorum kalçalarımı örtecek bi tarz lazım...
gül yakın arkadaşlarından biriyle gidip baksan canım boşver kırılma kimseye onlar şimdi erken diye düşünüyor o yüzden telaş yapmıyorlardır.[/QUtatlım hiçbir arkadaşımla iş saatim uymuyor görümcemde çok yoğun çalışıyor annnmlerde erken diye düşünüyorlatr ama bana hazır gelinlik olmaz diyorum pek dinlemiyorlar nişanlımada teklif etmicem artık bakalım ne zamn gidicez
yaaa kızlar en tombişiniz benim sanırım 1,63 boy ve 65 kiloyum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?