2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

güzelim ayakkabıyı kesin giymek lazım... Dışarı çıkılmasa da evdeyken onunla tur atmak lazım hem biraz açılır hem ayak rahat ediyor mu etmiyor mu bakılmış olur....
evt canim..ama 1 saat diil..giyinip 2 saat evde kosturmak lazim anca öyle anlasilir bence kaydirigubbakcemile2

arkadasinin bebisi hayirli olsun canim..
umarim sende diledigin gibi bir kina kiyafeti bulabilirsinboshayallersmile

Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:

canım ben de boyluyum ama balık etli değilim zayıfım ya herkes gelinlik yakışır diyor ama 2 3 kilo alsam sanki daha iyi olur.. 1.73 boy , 51 kilo. Kilo dağılışım orantılı ama.

Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:

hosgeldiiiiin a.s.

canım ben de boyluyum ama balık etli değilim zayıfım ya herkes gelinlik yakışır diyor ama 2 3 kilo alsam sanki daha iyi olur.. 1.73 boy , 51 kilo. Kilo dağılışım orantılı ama.

canim seninki ideal bence..manken gibi maaasallahhh
heleki bide orantili diyosun..ozaman süper canim..boshayallersmile

makyajınızın nasıl yaptırcağınıza karar verdinizmi kızlar
ben geri simli tonlarda yada kuyruklu eylınerdan oluşan porselen profosyonel makyaj istiyorum.renkli farlar falan güzel durmuyor zannımca

kıslar evet gelinlik işini halledin ben halletmedim ama gelinlikçiler bir an ce karar verin gelin diyor

hakılısınız kızlar ama malesef bazı seyler benim elimde değil ben birkaçkez dolaşalım bakalım dedim ama kimse çıkalım demedi bende artık kimseye çıkalım demiyorum kırıldım artık

makyajınızın nasıl yaptırcağınıza karar verdinizmi kızlar
ben geri simli tonlarda yada kuyruklu eylınerdan oluşan porselen profosyonel makyaj istiyorum.renkli farlar falan güzel durmuyor zannımca

sukut ben lazere gittiğim güzellik merkezindeki bayanla konuştum bir aksilik olmazsa inşallah makyajımı o yapacak düğünden önce gideceğim deneme yapacağız bütün renkleri deneriz sana yakışacak makyajı yaparız dedi benim için harika oldu bu düğün günü nasıl olacak diye düşünmeyeceğim inşallah

hakılısınız kızlar ama malesef bazı seyler benim elimde değil ben birkaçkez dolaşalım bakalım dedim ama kimse çıkalım demedi bende artık kimseye çıkalım demiyorum kırıldım artık

gül yakın arkadaşlarından biriyle gidip baksan canım boşver kırılma kimseye onlar şimdi erken diye düşünüyor o yüzden telaş yapmıyorlardır.

ben de ben de :)) 1. 54 boyum kilom da 46 kızlar ama çok memnunum halimden. kaydirigubbakcemile3 daha da zayıflarsam işte o zaman kötü olacak :sinifsinif: topuklu giymeye alıştım artık ama yaz aylarında burun ve arka kısmının açık olmasına özen gösteriyorum artık.

yaaa kızlar en tombişiniz benim sanırım 1,63 boy ve 65 kiloyum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…