2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sorma canım yaa bende 20_22 yaşlarındayken 49 kiloydum boyuma göre normaldim 36 beden giyordum acaba 55 kilo olurmuyum diye düşünüyordum çünkü hafif balık etli bayanları severim ama ben aniden 27 kilo oldum resmen psikolojim bozuldu çok şükütr 1sene içinde çoğunu verdim ama takılı kaldı artık düşümüyor ne yapıcagımı saırdım akannehirakannehir

tatlım dediğin elma diyeti nasıl bişe acaba bende 2-3 kilo vermek istiyorumda?

bizi hiç paraya katmıyorlar. Yani ne kadara anlaştılar onu bile tam bilmiyoruz. Ama yine de bu dönemde yemekli düğün yapmak zor.

haklisin canim..bencede gerek yok ama bakalim bu konuyu onlara biraktim onlar karar versin..benim icin daha önemli konular var..sac-makyaj-gelinlik vs gibi şakkıdı
:roflol:

tatlım dediğin elma diyeti nasıl bişe acaba bende 2-3 kilo vermek istiyorumda?

sen çok rahat verrisin canım sabah kahvaltını normal yapıyorsun ama kepek ekmegiyle gün içerinde 2saatde bi yeşil elma yiyorsun 2_3 fincanda yeşil çay ve salata serbest 2,5 litrede su herkez acayip kilo veriyor bu şekilde ben tam uymadan yaptım çok kaçamaklar yapmıştım 1,5 ayda 4_4.5 kilo falan verdim birde tam uygulasam kesin 7_8 kilo veriridim

bizi hiç paraya katmıyorlar. Yani ne kadara anlaştılar onu bile tam bilmiyoruz. Ama yine de bu dönemde yemekli düğün yapmak zor.

bana kalsa bende istemiyordum canım akşama yer bulamamış sevdiğim o yüzden gündüz ve yemekli oldu gerçi gündüz olması daha iyi oldu zemuszemus

sen çok rahat verrisin canım sabah kahvaltını normal yapıyorsun ama kepek ekmegiyle gün içerinde 2saatde bi yeşil elma yiyorsun 2_3 fincanda yeşil çay ve salata serbest 2,5 litrede su herkez acayip kilo veriyor bu şekilde ben tam uymadan yaptım çok kaçamaklar yapmıştım 1,5 ayda 4_4.5 kilo falan verdim birde tam uygulasam kesin 7_8 kilo veriridim

yaa başka yemek yokmu peki bunun bana uyan kısmı sadece bol su içmem yemek yemeği çok seviyorum ve sürekli acıkıyorum ben ya anlamadım evlenecek kızlar kilo verir dye biliyorum bende alıyorum aksine:1no2:

bana kalsa bende istemiyordum canım akşama yer bulamamış sevdiğim o yüzden gündüz ve yemekli oldu gerçi gündüz olması daha iyi oldu zemuszemus
:1:
antalya-alanya inşallah çabuk gelsin o günlerŞeniz
insallah canim

bizim yemekli olucak canım dısardan çok misafirimiz gelicek çünkü hemde geceye kalcak misafirlere evde yemekle ugrasılmaz
ozaman mantikli canim..biz fazla kalbalik düsünmüyoruz..bakalim akannehir

Bu şekilde kilo vermek hiç doğru değil. sonra verdiğiniz kilonun daha fazlasını alabilirsiniz; Allah korusun sağlığınızı kaybedebilirsinizBir de bünyeye, metabolizmaya göre değişiyor olması lazım. Kimisine ayda 4 kilo verdirirken, kimisine ise hiç verdirmeyebilir.. Bunun yerine bol sporla ve yediklerinize dikkat ederek vermeniz daha iyi olmaz mı

Back