bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz
bakarsin olur valla cnm..canim bakarsin karsilasiriz yollarda
Ohh undo süpersin valla hem tatil hem hazılrıklar en güzelini yapıyorsun arada bi uzaklaşmak lazım bu stresten .Allah muhabbetinizi daim etsin ne güzel
lepi halılar süpermiş bu arada canım iyi günlerde kullaninşallah ben de böyle modern desenli bişiler istiyorum. Klasik halı hiç istemiorum ama sanırım kayınvalidem bi tane halı almış bize sormadan etmeden:/ umarım çok klasik ve sevmeyeceğim bişi değildir bi tepki de gösteremezzsin ayıp olur sermem etmem diye
cnm ben halilarimi antalyadan alicam artik istanbuldan ayriliyorum malesef...:1no2:
halılara da cnm sıkıldıkca bakiyim ben artik kafamda olsun bisiler.....
bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz
canım kolay gelsin bence beyaz eşyalar gelsin onları yerleştirirsiniz makinelerin bağlantıları falan var döküntüsü oluyor gerçi mobilyalarında kurulumu falan oluyor :bbo:
slm şekerler 2 gündür uğrayamadım malum nişan için hazırlıklarım devam ediyor. siz evi yerleştirmeye bile başlamışsınız. ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben cuma iş çıkışı görümcemle buluştum. set beğenmeye gittim. 3 tane beğendim artık hangisini uygun görürseniz siz alın dedim. 1 tane çok güzel ayakkabı aldık.Dün de ikeaya gidip hasır sepet aldım. onu güzelce süsleyip bohçamı içine koyup vereceğim. :teytey:
pastamı da seçtim. masa dekoru için de aklımda bir kaç küçük şey var.
dün kayınvalidemle görüştüm. yıllar önce yurtdışından inci kolye - küpe ve yüzük getirtmiş. 1 gün gelinime veririm diye. çok hoşuma gitti. muhtemelen gelinliğimin üzerine set yerine o kolyeyi takacağım. bugün de ailece akşam ziyareltlerine gideceğiz . (çok şey yazmışım ama paylaşmak istedim şekerler. ha bu arada nişan elbise ve ayakkabımı profilde resime ekledim. bakıp fikir verirseniz sevinirim zemuszemus
güle güle kullan canımmmmmmmmmm
yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım
salon halım bu
mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S
curious söleseymiş ya kıza bu gitmez diyee:)
şaka bi yana demeleri gerek
bi tanesi dedi benim gittiklerimden kadın abartmiyim 100 numara sütyen takıodur heralde
kalçada baya büüyük kocaman
şu balık gibi dar kesim modellerden istiomuş onlar size geitmez biz size böle bişi yapalım
ben ismimi kötü gelinlik dikmiş diye zedeleyemem dedi
canım halılaraı indrimden aldım ben daha dorusu kaptım diyim:)
arstil bunlar normal fiyatlarını bilmiyorum ama ben ucuzdan biraz pahalıya aldım:)
normalde halılar 300 den başlıo işte sıklığına yapısına desenine göre güzelim
Ben de burda bi halıcı buldum 1 alana 1 bedava şeklinde tanesi 400e gelio yani 800e 4 halı alabiliyorsun. umarım biz alana kadar kampanyayı bitirmezler çok güzel modeller vardı.:bbo:
güle güle kullan canımslm şekerler 2 gündür uğrayamadım malum nişan için hazırlıklarım devam ediyor. siz evi yerleştirmeye bile başlamışsınız. ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben cuma iş çıkışı görümcemle buluştum. set beğenmeye gittim. 3 tane beğendim artık hangisini uygun görürseniz siz alın dedim. 1 tane çok güzel ayakkabı aldık.Dün de ikeaya gidip hasır sepet aldım. onu güzelce süsleyip bohçamı içine koyup vereceğim. :teytey:
pastamı da seçtim. masa dekoru için de aklımda bir kaç küçük şey var.
dün kayınvalidemle görüştüm. yıllar önce yurtdışından inci kolye - küpe ve yüzük getirtmiş. 1 gün gelinime veririm diye. çok hoşuma gitti. muhtemelen gelinliğimin üzerine set yerine o kolyeyi takacağım. bugün de ailece akşam ziyareltlerine gideceğiz . (çok şey yazmışım ama paylaşmak istedim şekerler. ha bu arada nişan elbise ve ayakkabımı profilde resime ekledim. bakıp fikir verirseniz sevinirim zemuszemus
ay canım baktım az önce ve de 6 gün kaldı demişsin hemen vakıf oldum şimdi ehehehkaydirigubbakcemile3 çok güzel ayakkabılar da kıyafet de pek güzel olacağına eminim o gün eniştenin gözü kamaşabilir
ayy canım benim ozycim sevindim valla çok hadi gözün aydın fiyatı da iyimiş peki büyük çarşıda mı denedin yine? benim de katkım olduysa ne mutlu bitanem. Bu arada halıcının yeri nerde bilio musun Dikmen caddesi üzerinde Oğuz halı mobilya diye bir yer. Şimdi ben daha mobilyalar gelmediği için eve bi yerleştirsek, arada kalan boşluğu ölçüp biçip ona göre alıcam halıyı. Ondan dolayı artık kampanyası kaçarsa da b ay önce gelmiştik görmüştük vs. diye çingene yatıp pazarlık ederiz napiimbayanssulusmile
hmm orayı bilmiyorum canım araştırayım bi.büyük çarşıda evet ama işhanı kapalı olduğu için sadece 1 yere bakabildim büyk çarşıda.öel bakalım model netleşti kafamda.şimdi iyice araştırıp fiyat araştıracağım bu hafta fln kesinleşir inşallah.bi de o kampanya devam eder bence takma kafayı muck
ay canım baktım az önce ve de 6 gün kaldı demişsin hemen vakıf oldum şimdi ehehehkaydirigubbakcemile3 çok güzel ayakkabılar da kıyafet de pek güzel olacağına eminim o gün eniştenin gözü kamaşabilir
İnşallah canım bakalm. Eğer zamanımız uyuşursa ben de gelirim senle hem tanışırız. haber verirsin.öptümkaydirigubbakcemile5
saol sanım. birazdan çıkıyoruz kayınvalide ziyaretine bakalım nasıl geçecek . aileler olarak 2.defa görüşecekler. öptüm sizi
hoşgeldin sılacım.hayırlı olsunnnnnnnbenim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3
yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım
salon halım bu
mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S
benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3
benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?