2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm evet uzerine dikilmesi icin satin almana gerek yok, modeli begeniyosun sana ozel dikiyorlar ve kiraliyosun..

cnm sanirim bu renk olucak evet satin 2200 tl idi malesef..

kizlar disaridaydim ben de bolmus gibi oldum muhabbetinizi kusura bakmayin araya girdim boyle..boshayallersmile

Bişi diil şekerim ben çıkıyorum şimdi artık ilerleyen saatlerde girerim yine nete cokacimcoook bişiler yiyim

kizlar disaridaydim ben de bolmus gibi oldum muhabbetinizi kusura bakmayin araya girdim boyle..boshayallersmile

hiç olur mu canım öle şeyy kaydirigubbakcemile5 ben de artık biraz yemek yiyim dedim acıkır gibi oldum da öpüyorum sizi gelcem yine

msore, teşekkür ederim canım. Senin de eşyaların hayırlı olsun, güle güle kullan. opuyorumnanaktan
luxxor, canım seçtiğin renkler çok güzel. Hayırlı olsun, inşallah çabucak halledilir. opuyorumnanaktan
miss_curious, gelinliğin süpermiş canım. Sana çok yakışacağı kesin, nikahında da çok güzeldin zaten. opuyorumnanaktan

Bende bugün nişanlımlaydım, giremedim buraya. Süpriz yapıp kahvaltıya gelmişti. boshayallersmile Yarında nişana gidicem kızlar, ben yokken çok muhabbet etmeyin. lülülülülülü

miss curious gelinliğin çok zarif gerçekten ço güzel taşıcaksın eminim

buarada kızlar gelinlik beğenirken
2 3 modeli birleştirecekseniz uyabilirliğini sizde kontrol edin
bazen gelinlikçiler sadece istediğinizi dikip olup olmicağnı söylemeyebiliyorlar
birde eğer bi gelinlikçide deneme şansınız varsa beğendiğinizi deneyin kumaşına bakın dikim şekline bakın
başka gelinlikçide kumaş seçerken sizi yanıltmazlar
dikim konusunda da bilginiz olsun ki istediğiniz modeli aynı dikim tekniğiyle diksinler
benim gezdikçe edindiğim tecrube budur:)

cnm insallah ya umarim dikimi de bekledigim gibi olur...Cokk tesekkurler guzel yorumun icin..Moral verdiniz bana..opuyorumnanaktan

canim benim tek kelimeyle muhtesem gelinligin..cok begendin..umarim bittigindede icine siner canim..cok mutlu ol bu güzel gelinligi giyindiginde güzel gelin opuyorumnanaktan
insallah cnm ayy ne guzel konusmussun sen oyle..:kedi:

günaydın kızlar dün hiç giremedim nete nasılsınız
gelinlik harika miss curious çok zarif sana da çok yakışacaktır eminim

insallah cnm yarin ilk provam var,persembe 2. provam eve donecegim icin hizli isliycek biraz surec..

lepicim ne kadar mantikli konusuyosun ve hemen hemen ayni seyleri dusunuyoruz..
ben de denenmesi gerektigine inanaiyorum gelinligin bu modeli alana kadar 7-8 tane denedim hep uzerimde en iyi bunu tasidigima karar verdim sonra cnm..

miss curous evet canım
her gelinlik herkese gitmio
nette gördüğümüz gelinlikler hep o giyen mankenlere göre
onlarda çok güzel duruo
peki bizde? diye sormak gerek önce
geçen gittiğim gelinlikçide transparan modeli tesettürlü gelinlik yaptırmış bi gençkız
ama işlemleri tesettüre uyarlayınca abartı gelmiş
beğenmiodu ozaman da
gelinlikçide uyarmamış bu şekilde olur diye
sonuöte kız düğnüne 1 hafta kala tekrar üst diktirecekti
bu drumlara ortam hazırlamamak da gerekli

kızlar ben size halılarımı ve yemek masamı göstermedim dimi
ekliyim topike bakın bakalım ne diceksiniz

yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım

salon halım bu

mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S

dogru soyluyosun cnm gelinlikcideki saticinin en azindan uyarmasi gerekiyor..Benim gittigim yerdeki bayan benden sonra gelen bi kiza direk isim var dedi, musteri bekliyo..Meger o model o kiza gitmezmis,ugrasmak istememis..
bu arada koysana merak ettim hali ve perdelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…