2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

insallah cnm ya ben renk konusunda biraz tereddut ediyodum ama genelde koyu olmadigini soylediler..Efet cnm krem modaymis bu sene..
Bu arada sana da cok kolay gelsin masallah ne guzel evini yavas yavas dosuyorsun cnm..

ooo çok güzel canım sade ve şıkk gerçekten sanada yakışır artık düğün resimlerini görürüz senin güle güle giyy
insallah cnm uzerimde tasiyabilirim dikim evindeki bayan cok begendigini soyledi bakalim gorucez hep beraber..

Evet bence de gayet güzel tatlım. Şimdi üzerine göre mi yapılacak hazır model değil mi bu? yoksa bitmiş hali mi üstüne göre? sağol bu arada henüz hiç bi eşamız yok ama boyası bitsin temizliğini yapıp yavaş yavaş başlicaz hayırlısı ile

evet cnm hazir model bu, ustume gore dikilecek aynisindan..aslinda uzerimde cekilmis resmim var ama onu dugun sonrasi koyucam dur sana msj atiyim ozelden..

Şekercim güzel gayet yerimseniben beğendim valla. Peki sana göre aynısından dikilecekse sen de mi krem düşünüyorsun rengini? Bu arada ne kadar canım fiyatı?

Şekercim güzel gayet yerimseniben beğendim valla. Peki sana göre aynısından dikilecekse sen de mi krem düşünüyorsun rengini? Bu arada ne kadar canım fiyatı?
renk aynisi gibi gorunuyo kırık beyaz da dikebiliriz dediler ama sanki orjinalligi bozulur gibi geliyo,kararimi pazartesi arayip soylicem ama bu renk olur sanki..senin var mi bi dusuncen peki cnm?fiyat:1650 tl kiralik..

tatlım benim gelinlik dikimde işte bugün ilk provama gittim mendil kabarık etek üstü de taş ve işlemelerle süslü ince asılı bi model. aslında kremin de rengi çok koyu durmamış kumaş parlak diye sanırım.hem kiralayacaksın hem de üstüne göre mi dikecekler? anlayamadım miss curioscum ya kafam karıştıbilmiyorumkismile

cnm begendin mi cidden renk olarak nasil peki bu krem koyu durmus mu..
canım fotograftan gayet iyi gözüküyor rengi.bence güzel.ama yakından sen görmüşssün sen bilirsin tabi.bence koyu değil

luxxor cum ben de yani inşallah yarın kızılaydaki gelinlikçilere bakacağım.ben dantel kollu ya da yarım kollu ya da kayık yaka dantelli fln istiyorum ama bakalım.yarın hatun modaya da uğrayayım burcu hanım yok diyorsun ama napalım. bu arada evinin renklerini de çok güzel seçmişssin bence.hayırlı olsun canım

renk aynisi gibi gorunuyo kırık beyaz da dikebiliriz dediler ama sanki orjinalligi bozulur gibi geliyo,kararimi pazartesi arayip soylicem ama bu renk olur sanki..senin var mi bi dusuncen peki cnm?fiyat:1650 tl kiralik..

bence bu olsun fiyat da baya yüksekmiş hem de kiralık belli kaliteli bişi olduğu şeker

luxxor cum sana zahmet olmassa hangi sayfada o gelinliği koyduğunu söyleyebilir misin?ya da yeniden ekle desem çok mu şey istemiş olurum ben genelde üste karar verdim de altı bilemiyorum.bi balık etek olsun diyorum bi kat kat şifon olsun diyorum üstte dantel istedğimden ay bilemiyorumsen az fikir versene
boyum 169 kiilom 55 falan belim incedir yani.ama bilemedim ki

ayne güzelmişin valla uzun boya incecik kilo:) valla tatlım bi bakayım geçmiş sayfalara bulayım sana. senin istediğin üst danteli nasıl bişi?hani şu boyundan bağlamalı danteller şeklinde mi?

tatlım benimki 148.sayfadaymış ordan bakabilirsin biraz daha simli tül eklenecek aralara ve ara ara uçlarına taşlar konulcak. straplez dantel mi istiyorsun üstü? aslında uzun boylularda her model güzel duruyor yarı kalçaya kadar oturarak inen modeller de zarif duruyor aslında madem belin de inceymiş iyice ortaya çıkarır hatlarını hoş durur

hemen bulduğum model bunlar bunlar gibi ama işte altı bilemiyorum ki balık etek çok mu sade olur kalçaya kadar balık etek inip aşağısı kat kat şifon olan modeller var öle bişi olur mu ay bilemiyorumn

Son düzenleyen: Moderatör:

canım gerçekten çok güzel bir model belki görmeyen vardır diye alıntı yapıyrıuym

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım beğenmene sevindim:)) valla ozycim şöyle bi düşünceye kapıldım şimdi senin eklediğin fotoları görünce dantel üst çok kibar durmuş. onun altına kabarık bişi olmaz gibi geliyor. en fazla 3. resimdeki gibi inen bi alt olur sanki. diğer türlü kaba durabilir. aslında var ya bak ne dicem sen hazır yarın çıkıcakmışsın bikaç gelinlikçide dene farklı modelleri üzerinde görmek en iyisi çok beğenirsin ama bi bakarsın deneyince yakışmamış. deneyerek önce modeli kesinleştir. sonra şelkli şemali belirlemek kalır kafanda. yanına da birini alırsan o da fikir verir iyi olru canım

ben gelinlikte dantele bayılıyorum kolları öle uzun olmasa da olur.kayık yaka gibi bişi de olabilir.ama işte dedğin gibi altta çok alternatifim yokmuş gibi geliyor.dediğin gibi belki de üstümde güzel olmayacak.en iyisi denemek sora sizin fikirlerinizi alırım çekebilirsem fotoları çekip.

aslında ben bi model daha görmüştüm komple dantel deildi ama nasıldı bilio musun düşük omuzlu sadece göğüs üzerinden ve omuzların üzerine doğru dantel geçiyor. resmini bulabilir miyim bi bakayım canım

bak işte tatlım bunun gibigöğüs kısmından daha ince geçiyordu. böyle az bi kısmı dantel olursa altını da her model uydurulabilir etek kısmında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…