cnm ben buna benzer bi model gormustum istanbulda isen buket gelinlikte gormustum fatih'te..saol canım isnş. buyle bir model bulabilirim bulamazsam diktirecem artık canım sen nerdesin
cnm ben Buket modaevinde begendim istanbul fatih'te..canım ya istb. galiba nerde baktın gelinlige söylersen sevinirim ya
Kızlaar günaydııınn:) bugün saat 10 da sanırım 5 dakika sonra filan boyacı gelip eve bi bakacak fiyat verecek şimdi evden çıkıcaz. 12de de ilk gelinlik provam var. ozymim cim gel canım istersen sen de beklerim saat 12de büyük çarşıda merdivenlerden çıkar çıkmaz tam karşıdaki hatun moda da diktiriyorum. hem fikir edinirsin işin yoksaöpüyorum hepinzi çok heycanlıyııımmboshayallersmile Bu arada msorecum teşekkürler!
cnm ben 2 gun boyunca fatih'teki gelinlikcilerin nerdeyse hepsine girdim..Begendiklerim oldu denedim zaten arkadan iyice sıkıyorlar ustunde iyi-kotu modelin nasil durdugunu gorebiliyosun..Ben garantici yapidayim biraz, modelin ustumde durusunu gormem lzm..O yuzden ben hazir baktim hep..Saniyorum vitrindekini vermiyorlar ya da benim gorustugum yer oyle uzerime dikicekler aynisindan ama en azindan nasil tasidigimi gormus oldum..kızlar bugün birara dışarı çıktım.nese nişanlımla sözdeeeeeeee bugün bikaç gelinlikçi bakacaktık.akşama kdr uyuz etti beni.işim var işim var diye.ben çıktımiankara da and çarşısı var oraya gittim.vitrinlerden baktım içeri girmeye nedense utandım:kedi: neseeeeee kendimi öksüz hisstettim:1ninca:yaa baya güzel istedğim gibi modeller vr aslında ama onlar deneyince üstte güzel mi olur diktirmek mi gerekir?ay bilemedim.deneyenler ne der?bir model götürüp illa bu olsun mu demeli?yoksa hazır modellerde bişi beğenip üstünde değşiklik mi yapmalı?
cnm ben 2 gun boyunca fatih'teki gelinlikcilerin nerdeyse hepsine girdim..Begendiklerim oldu denedim zaten arkadan iyice sıkıyorlar ustunde iyi-kotu modelin nasil durdugunu gorebiliyosun..Ben garantici yapidayim biraz, modelin ustumde durusunu gormem lzm..O yuzden ben hazir baktim hep..Saniyorum vitrindekini vermiyorlar ya da benim gorustugum yer oyle uzerime dikicekler aynisindan ama en azindan nasil tasidigimi gormus oldum..
cnm ben 2 gun boyunca fatih'teki gelinlikcilerin nerdeyse hepsine girdim..Begendiklerim oldu denedim zaten arkadan iyice sıkıyorlar ustunde iyi-kotu modelin nasil durdugunu gorebiliyosun..Ben garantici yapidayim biraz, modelin ustumde durusunu gormem lzm..O yuzden ben hazir baktim hep..Saniyorum vitrindekini vermiyorlar ya da benim gorustugum yer oyle uzerime dikicekler aynisindan ama en azindan nasil tasidigimi gormus oldum..
cnm evet fatih'te 2 tane var buket modaevi..Birisi Fatih'in girisinde hemen FATİH duraginin karsisinda kaliyor, digeri de ATİKALİ duraginda..Yalniz ikisinin urunleri farkli birbirinden aklinda olsun..canım buket mode evi dimi fatihte ist. degilim ama oraya gelecem ordan bakacam gelinliklere ben buket mode evine gidim barii birr
cnm evet fatih'te 2 tane var buket modaevi..Birisi Fatih'in girisinde hemen FATİH duraginin karsisinda kaliyor, digeri de ATİKALİ duraginda..Yalniz ikisinin urunleri farkli birbirinden aklinda olsun..
canım buket mode evi dimi fatihte ist. degilim ama oraya gelecem ordan bakacam gelinliklere ben buket mode evine gidim barii birr
yok canim giriste degil ATıKALı duragindaki BUKET MODAEVı'nde..canım senin dedigin yani benim begendigim gelinlik giriştekindemi
yok canim giriste degil ATİKALİ duragindaki BUKET MODAEVİ'nde..
guzel bi gelinlik senin begendigin cnm ben denedim bile..
rica ederim cnm insallah icine siner ve alip donersin...tamam canım çok saol kesin bakacam oraya ya evet bende çok begeniyorum ve bu model olsun istiyorum unutmayim bari atikalı duragı diyee
rica ederim cnm insallah icine siner ve alip donersin...
Ben kaciyim yavastan ben de begendigim gelinlige bakmaya gidicem birazdan,olursa olculerimi verip donerim..
tamamdir cnm allah izin verirse dugun resimlerimi de koyarim buraya mutlaka..taam canım saol senin resimleri bekliyoz haberin olsuın tammıolumunekankayizsmile
cnm begendin mi cidden renk olarak nasil peki bu krem koyu durmus mu..canım çokkkkkkkk güzelllllllllllll.prenses gibi olacaksınnnnnn maşallah
yaaa büyük çarşıda mı?hatun modayı biliyorum.ciddi işim olmasa gelridim luxxorcum hem tanışırdık ne güzel olurdu.ama epilasyonum varhehehehehe
canım belki önceki msjlarında yazmıssındır da ne kdr a fln da diktireceğini sana zahmet yazarsan belki ben de oraya giderim model bakmaya
kizlar gelinligim..
cnm begendin mi cidden renk olarak nasil peki bu krem koyu durmus mu..
kizlar gelinligim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?