merhaba kızlar geçmişi okudum geldim gelinlik modelleri paylaşılmış yeni cicieler alınmış luxxor hayırlı olsun aldıkların ayakkabıların çok güzel solumate seninde salon takımına bayıldım çok zarifler undomiel baban için yazdığın şiiri okuyunca gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimisenağlama
Teşekkür ederim canım, hoşgeldin. :)) Neler yaptın görüşmeyeli? sempatiksalakcinni
Amanın kimse kalmamışşşş
:hulya:
hoşbulduk canım yarın ehliyet sınavım var ona bakıyorum motora hiç çalışmadım soru çözüyorum sabahtan beri inşallah hepsinden geçerim kızlar dua edin :Saruboceq:
sen neler yapıyorsun soulmate hazırlıklar nasıl gidiyor
bende çıkıyorum can canlar gelinlik kınalık bakıcaz görüceciğimlesempatiksalakcinni
gendünüze iyi bakın Allaha emanetkaydirigubbakcemile5
sağol canım inşallah bende evlenmeden halledeyim dedim. kolay gelsin canım ne giyeceğim diye düşünmekte insanı strese sokuyor hele benim gibi kararsızsan
bende buralardayım kızlar...
dilek36 cığım ilk yardımı mantıken yapabilirsin hiç stres yapma ben hiç çalışmamıştım
motor biraz zor ama geçersin inşallah hiç stres yapma nasılsa yanlışlar doğruyu götürmüyor yapamadığını sallarsın
gelincikler evlerinizi tuttuysanız ;:içelim:badana yaptıran veya yaptıracak olan varmı
hoşbulduk canım yarın ehliyet sınavım var ona bakıyorum motora hiç çalışmadım soru çözüyorum sabahtan beri inşallah hepsinden geçerim kızlar dua edin :Saruboceq:
sen neler yapıyorsun soulmate hazırlıklar nasıl gidiyor
benimde ekim 16:) ama daha mekan bile bulamadık..siz neler yaptınız anlatsanıza merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?