Hayırlısı olsun güzelim yaaa... Artık tahammül edemiyorum ama evlilik hazırlıklarından dolayı sabretmem gerekecek... Ramazan bayramından sonra çıkar rahat rahat düğünümü yaparım sonra tekrar iş ararım...
Kızlar ben geldim. opuyorumnanaktan bayanssulusmile
Ay bu kızlar hep kaynanalarıyla tatil yapıyo. Sevindim valla kızlar aranızın bu kadar güzel olmasına. Ben kaynanamla tatil yapamam, çünkü onlar tatil yerine Ordu'ya fındık toplamaya gidiyolar. İlerde beni de götürmeyi düşünüyolar, kısmet olursa gezmeye giderim Ordu'ya bende. boshayallersmile
saol canım şimdi dışarı çıkacam bir kaç gelinlikçiye gidecem fiyat alacam bakim
öyle canim sIk disini simdilik..dedigin gibi dügünden sonra yeni ve insallah daha hayirli bir is ararsin..takma kafana,herseyin hayirlisi canim opuyorumnanaktan
canim orduya hic gitmedim ama oralarida coook güzelmis..valla önemli olan huzur..nerd eolursan ol..kaynana huzur versinde herseyin tadi cikar boshayallersmile
Undocum canım aslında face de ayrı bi sayfam vardı daha sonra nişanlımla birlikte kapattık biraz zorunlu oldu ama... O yüzden hiççç resim yok hatta bilgi bile yok...
Resim ekleye tiklayarak yaptigimda cok kücük oluyor
kızlar gititm geldim 1250 dediler hep bir yer 900 dedi ama pek güvenemedim oraya nedense
canım hızlı resim ekleden önce bilgisayarındaki fotoyu nette yükle sonra o hızlıresim sitesinde aşağıda bi kaç tane link çıkıcak.. ordan 3'yü seçip mesaj yazdığın kutunun üzerinde grafik ekle kutusuna tıkladığında başka bi kutucuk açılacak.. oraya o linki kopyala ve büyük resim ekleyebiliosun bölelikle
merci caniima.s.
Valla, bende gördükçe bişeyleri alasım geliyo. Bugün de kızkardeşimin eşine sipariş vermiştim, Bim'e çift kişilik alez gelicekmiş. İki tane aldırıcaktım ama bi tane bulabilmiş. 12.90 TL'ye bulamam başka yerde, en azından bi tane de yeter dedim. kaydirigubbakcemile3
perikizi'ciiimm ben 2. modeli beğendim.. ama benim omuzlarım geniş olduğundan bana böle modeller yakışmıyor... bence böle fotolara bakmak yerine git bi kaç gelinlikçide dene.. inan bana evet bu diyorsun.. ben ne acayip şeyler beğendim.. farklı bişi aldım yani
model 1
kizlar diceksiniz ki simdi bunlarin hic birbiriyle alakadsi yok..kaydirigubbakcemile3
ben böleyim iste..ve icimde öyle bir his varki elinde sonunda gidip bambaska bisey diktiricem yada secicemkaydirigubbakcemile3
yorumlarinizi bekliyorum canlarim
kızlar gititm geldim 1250 dediler hep bir yer 900 dedi ama pek güvenemedim oraya nedense
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor.
soulmate84+, *DaMla*+, ashkmeleği+
kızlar nerelerdesiniz????
bnde aldım inş. güzeldir.Kardeşime ve kendime...
yavruşlar benim gibi zayıf olan taze gelincikler varsa
gelinlik uzamanları diyorlarki çok düşük bel ve vucudunuzu saran gelinlikler çok daha zayıf gösterir.Halbuki ben basenlerime kadar dar gerisini kabarık istiyorumolumunekankayizsmile
buda dip not olarak aklınızda kalsın bebişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?