2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

öyle canim sIk disini simdilik..dedigin gibi dügünden sonra yeni ve insallah daha hayirli bir is ararsin..takma kafana,herseyin hayirlisi canim opuyorumnanaktan

canim orduya hic gitmedim ama oralarida coook güzelmis..valla önemli olan huzur..nerd eolursan ol..kaynana huzur versinde herseyin tadi cikar boshayallersmile

Evet canım çok güzelmiş, ama bende hiç gitmedim. :)) Kısmet olursa artık seneye falan gideriz sanırım. :))opuyorumnanaktan

Undocum canım aslında face de ayrı bi sayfam vardı daha sonra nişanlımla birlikte kapattık biraz zorunlu oldu ama... O yüzden hiççç resim yok hatta bilgi bile yok...

bende şaşırdım doğrusu..CADIARZU sadece ekli bir kaç kız olunca ve bir de aradığı ilişki kısmında nişanlı bile yazamayınca (flört, arkadaşlık,çevre edinme yazıyor sanırım farkında diilsin:1closedeyes:) dedim ki acaba yanlışlıkla başka birini mi ekledim diye...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor.
soulmate84+, *DaMla*+, ashkmeleği+

kızlar nerelerdesiniz????

ben burdayim caniiiim guclubacismile
arada bir tezime daliyorum...yada baska seylere :kedi: ondan pek gezinmiyorum buralarda:hulya:

kizlar ya bende bikac begendigim gelinlik modelini eklemek istiyorum..nasil yapicam?resim ekleye tiklamadan?

Resim ekleye tiklayarak yaptigimda cok kücük oluyor

canım hızlı resim ekleden önce bilgisayarındaki fotoyu nette yükle sonra o hızlıresim sitesinde aşağıda bi kaç tane link çıkıcak.. ordan 3'yü seçip mesaj yazdığın kutunun üzerinde grafik ekle kutusuna tıkladığında başka bi kutucuk açılacak.. oraya o linki kopyala ve büyük resim ekleyebiliosun bölelikle

model 1

model2

2

4

kizlar diceksiniz ki simdi bunlarin hic birbiriyle alakadsi yok..kaydirigubbakcemile3
ben böleyim iste..ve icimde öyle bir his varki elinde sonunda gidip bambaska bisey diktiricem yada secicemkaydirigubbakcemile3

yorumlarinizi bekliyorum canlarim

merci caniima.s.

perikizi'ciiimm ben 2. modeli beğendim.. ama benim omuzlarım geniş olduğundan bana böle modeller yakışmıyor... bence böle fotolara bakmak yerine git bi kaç gelinlikçide dene.. inan bana evet bu diyorsun.. ben ne acayip şeyler beğendim.. farklı bişi aldım yani

elcintih'cimm... ben biraz gelinlikte fiyatın önemli olduğunu düşünüyorum.. malum kullandıkları kumaş ile alakalı fiyatlarda.. ama öle çok abartı diil 1.250 TL de.. bende 1.600TL ye anlaştım..

bnde aldım inş. güzeldir.Kardeşime ve kendime...

canim eminim bendede öyle olucak..ama suan yanliz bakamiyorum..nisanlimla birlikte bakicaz..antalyadan..yakasik 3 hafta sonra gidicem..ozamana kadar anca netden bakiyorum fikir edinmeye calisiyorum..
ama sonuc ayni olacak eminim..cok frakli bisi alcam..
oyy hadi bakalim kolay gelsin..bende simdi cikicam..aksama bakarim topicigimizd ne var ne yok..a.s.

Canım ben bu modeli çok beğendim, gerçekten süper gözüküyor. Yani iki gelinlik giyme şansım oslaydı ilkini çok kabarık ikincisini de bu model gibi az kabarık bişey seçerdim. opuyorumnanaktan

kızlar gititm geldim 1250 dediler hep bir yer 900 dedi ama pek güvenemedim oraya nedense

Canım, tamam fiyatta önemli, hani ucuz bu acaba kötü mü diye düşünebilirsin. Ama gerçekten uczu ve kaliteli yapan yerlerde var. O yüzden yaptıkları gelinliklere göz gezdir ve dene, ondan sonra karar ver. Ucuz diye mutlaka kötü olucak diye bi durum yok. olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor.
soulmate84+, *DaMla*+, ashkmeleği+

kızlar nerelerdesiniz????

Burdayım ben canım, arada albümlere bakıyorum. Evlenenlere falan. sempatiksalakcinni

bnde aldım inş. güzeldir.Kardeşime ve kendime...

İnşallah canım. Ablam daha önce almıştı güzel çıkmıştı. Umarım bizimkiler de güzel çıkar. boshayallersmile

yavruşlar benim gibi zayıf olan taze gelincikler varsa
gelinlik uzamanları diyorlarki çok düşük bel ve vucudunuzu saran gelinlikler çok daha zayıf gösterir.Halbuki ben basenlerime kadar dar gerisini kabarık istiyorumolumunekankayizsmile

buda dip not olarak aklınızda kalsın bebişlerr

walla bilmiyom kızlar ya diktiği bir kaç modele baktım ama içime sinmedi gelinlikinin biri tandık 1250 dedi ama ben tam diktirecek olsam indiirm yaptıracam bakim bir ist. gidim gelimde begndiğim bir model olursa direk slırım yni

Benimki düşük bel, ama çok düşük bel değil. Benimde basenlerime kadar gelip, ordan sonrası kabarık olucak. Bi de bende hiç basen falan yok. sempatiksalakcinni Çok zayıf değilim ama, normalim. Bende üst kısmı uzun olanları beğeniyorum, gerçekten daha güzel duruyor. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…