2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın kızlarr bir hafta sonu daha geldi. günler bana o kadar çabuk geçiyormuş gibi geliyor ki. sanki hiçbir şey yetiştemiyecekmiş gibi size de öyle geliyor mu bazen?zemuszemus

luxxorcum cicilerin çok güzelmiş allh güle gülle yiy günlerde giymeyi nasip etsin
soulmate canım salon takınlarını gülüle kullan çok güzelmiş gerçekten bende krem rengi aldım taşlı her mobilyaya uyması için renk konusundada iyi seçim yapmışsın

Günaydın kızlarr bir hafta sonu daha geldi. günler bana o kadar çabuk geçiyormuş gibi geliyor ki. sanki hiçbir şey yetiştemiyecekmiş gibi size de öyle geliyor mu bazen?zemuszemus

günaydın canım banada içbişey yetişmicekmiş gibi geliyor artı bu gerginliğim nişanlımada yansıdı 2gündür aramız biraz açık senağlama

Günaydın kızlar. Kocaman bir haftayı daha bitirdik. Delicious haklı günler haftalar o kadar hızlı geçiyor ki ve yapacak daha o kadar çok şey var ki...

günaydın kızlarr,
ya ben maalesf işyerinde eklediğiniz hiçbişeyi göremiyorum ama yinede hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.... bugün erkenciyim :) patroncağızım aşkımm dikti sabah sabah beni dükkana

hahaaa ama sözleirni düşününce güzel aslında. canımdan bir parçasın ne yapsam bilmiyorum
kaydirigubbakcemile5

ah canımmmmm yapma öle.strestendir.gelinliğin olmaz canım bak zayıflarsan modeli bozulur.şaka bi yana dikkat et kendine şeker

günaydın elcintih cim

günaydın kızlaar hadi uyanın artık gelinler çok uyumaz kaydirigubbakcemile3
günaydın l cüm
nasılsınız kızlarr
iyilik sağlık sen nasısınnnnnnn şeker

Günaydın kızlar. Kocaman bir haftayı daha bitirdik. Delicious haklı günler haftalar o kadar hızlı geçiyor ki ve yapacak daha o kadar çok şey var ki...
günaydnnnnnnnn sirkencubin cim
günaydın kızlarr,
ya ben maalesf işyerinde eklediğiniz hiçbişeyi göremiyorum ama yinede hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile3

bol cum da burdaymış nasısın canm

günaydın kızlar.... bugün erkenciyim :) patroncağızım aşkımm dikti sabah sabah beni dükkana
ohhhhhh aşkın da netice de bi patron dimi ama undo cum
günaydın

kızlar size bir gelinlik modeli ekleyimmi düşündüğüm gelinlik modelim nasış sizce sizinde yorumları alim

kızlar bu arada bişi dicem.. face de beni eklemiş olan arkadaşlar benim "artwedding photogarphy" die biri ekli onun fotolarına baksanıza bi... biz fotolarımızı ona çektiricez işte.. dün bahsettim ya

günaydın canım banada içbişey yetişmicekmiş gibi geliyor artı bu gerginliğim nişanlımada yansıdı 2gündür aramız biraz açık senağlama

canım kıyamam ya. nolursa olsun ama aranızı fazla zçık tutmayın derim ben sonra olaylar büyür. çok üzülürsünüz. arayı bulmaya çalışın. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…