Yok canım, rengi krem gibi, kırık beyaz gibi bişey. Hani fransız dantel diyolar ya ondan. zemuszemus Benimde mobilyalar alınmadı, ama açık renk düşünüyorum ben. O yüzden aldım, her renge uyar diye.[
hmm anladım canım . öğreniyorum yavaş yavaş ben de artık. dün bohça için havlu almaya gittiğimde gördüm buna benzer modeller vardı. al al bitmiyor ki kaydirigubbakcemile
Günaydın kızlarr bir hafta sonu daha geldi. günler bana o kadar çabuk geçiyormuş gibi geliyor ki. sanki hiçbir şey yetiştemiyecekmiş gibi size de öyle geliyor mu bazen?zemuszemus
eğlenceli olur canım bence de . iki gün önce ben de sevgilimle bu konuyu konuşuyorduk. var mı aklında bir şarkı dedim bana ne dese beğenirsiniz SENİNLE BAŞIM DERTTE nasıl olur dedi. önce biraz kızdım ama sonra fena olmaz diye düşündüm ne dersiniz? olumunekankayizsmile
luxxor, canım herşeyin çok güzel gerçekten. Yüzüklerin çok şıkmış, ayakkabıların ve elbisende öyle. İnşallah bende kına için güzel bi elbise bulabilirim de resmini eklerim. boshayallersmile Bende bugün 16 parça salon takımı aldım, Eminönü'ne gitmiştik. Ama baş ağrısından öldüm, ben bu aralar sürekli kusuyorum ve bişey yiyemiyorum. Stresten sanırım, sizde de var mı böyle durumlar? Şu salon takımımın resmini çekip koyarım birazdan inşallah. sempatiksalakcinni
soulmate84 çok güzelmiş canım aldıkların çok begendim bende düşünüyorum canım böle bişi emin önünden aldım dedin sanırım sorması ayıp olmazsa nekadar canım
GÜNAYDIN ŞEKERLRRRRRR
günaydın gül cümgünaydın kızlaar hadi uyanın artık gelinler çok uyumaz kaydirigubbakcemile3
iyilik sağlık sen nasısınnnnnnn şekernasılsınız kızlarr
günaydnnnnnnnn sirkencubin cimGünaydın kızlar. Kocaman bir haftayı daha bitirdik. Delicious haklı günler haftalar o kadar hızlı geçiyor ki ve yapacak daha o kadar çok şey var ki...
günaydın kızlarr,
ya ben maalesf işyerinde eklediğiniz hiçbişeyi göremiyorum ama yinede hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile3
ohhhhhh aşkın da netice de bi patron dimi ama undo cumgünaydın kızlar.... bugün erkenciyim :) patroncağızım aşkımm dikti sabah sabah beni dükkana
ohhhhhh aşkın da netice de bi patron dimi ama undo cum
günaydın
elcintih'ciimm süper bi model.. üzerinde de çok güzel duracağına eminimm..
kızlar size bir gelinlik modeli ekleyimmi düşündüğüm gelinlik modelim nasış sizce sizinde yorumları alim
günaydın canım banada içbişey yetişmicekmiş gibi geliyor artı bu gerginliğim nişanlımada yansıdı 2gündür aramız biraz açık senağlama
inanmıyorum yaa :)) ben de gelinlikçiye giderken elimde bu modelin renkli ve siyah - beyaz çıktılarıyla gitmiştim. çok hoşuma giden bir modeldi ama sonra vazgeçtik. inşallah sen diktiririsin canım
çok güzel bence tek omuzlar çok yakışıyor bence
evet canımmm... bu da başka bir bakış açısı
elcintih'ciimm süper bi model.. üzerinde de çok güzel duracağına eminimm..
saolun şekerlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?