Aydın'da olacak canım benim düğün. nikah Bandırma'da. İzmir'de de küçük bi eğlence düşünüyoruz arkadaşlarla birlikte. off off tek yerde olsaydı her şey ne kadar güzel olacaktı.
hayalimizde nikah için vapurla körfez turu yapmak ve arkasından eğlenceye gitmek vardı ama imkansız artık:çok üzgünüm:
tatlım bizimkiler de hem onun ailesi hemde benim ailem çok rahat sağolsun yengen çok anlayışlıda mobilyaları faklan hep beraber dolaştık nişnlımında kulagını çekti sadce omu oturucak evde diye 1hafta canını çıkardıkgörümcemde çok iyidir vakti olsa koşa koşa gelir ama çok yoğun çalışıyor
kızlar klay gelsinokudum söyle bi geçmişi teşhis doğru eylül ekim damatları sanırım böyle benim ki de hem telaşlanıyo hem de herşeyi benim yapmamı bekliyo gerçi üstüne düşenleri yapıyo aşkım sağolsun ama bizim gibi detaylara inmek istemiyo erkekler yaa
Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile
Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile
10 temmuzda canım benim. az önce geldim çarşıdan sempatiksalakcinni çook sıcaktı ..
( 1 saat öğle arası vardı ben onu 1.5 saat yaptım ama :)) kafamda almayı planladıklarımın fiyat araştırmaı için gittim. hemen hemen her şeyi bulabildim. ama gömle konusunda kararsızım 2 tane mi alsam 1 mi. fuzuliye de kaçmak istemiyorum. ama aklıma bişeyler geldikçe de liste uzuyor. en gerekli listeyi yapsam süper olacak ama bakalımm
Allah yardımcın olsun canım onların stresinide düşünemiyorum zor gerçekten inşallah sorunsuz bitirirsin benimde 10 temmuzda kpss var ama bıraktım çalışmayı canım istemiyorki bendede onun vicdan azabı var :çok üzgünüm:
aa çok sevindim canım :)) geçen hafta sonu bandırmadaydım.görümcemin oğlunun sünneti vardı. needeyse bütün akrabalarıyla tanıştım. evet dediğin gibi eğlence mekanı için İzmir'de güzel yeler var sorun olmazayy kuzuucuuum benim anne tarafım bandırmalıama küçük eğlenceler için de izmir de muhteşem yerler var
canim gelinlige bayildim..cok güzel..umarim hayalindeki gelinligi en mutlu gününde giyinirsin..bende begendigim bikac modeli eklicem..
amin canım benimm opuyorumnanaktan
ekle senin beğendiğin modelleri,bakalım birlikte olumunekankayizsmile
Kızlar ben Burcu Güneşin yeni şarkısını çok sevdim
pasta müziği için felan kullanılabilir aslında.
Diinlemek isteyen olursa :
Dailymotion - Burcu Güneş - Tamamdır - Orjinal Klibi - Müzik Kanalı
sözleri çok güzel
Tamamdır ...
İnanıyorum ben aşkıma
Üzmez o beni sarar beyaz beyaz pamuklara
Devamdır...
Ölene kadar senin bu kalp
Güveniyorum sana hadi al al ona iyi bak...
bayanssulusmile
Hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan
Canım burcu güneşin şarkısı haraketli:)
bende ziynet sali rüyayı istiyorummguclubacismile
undomiel cimmmmmmmmmm canım benim müzikleri eklemşisin :) sağol tatlım
ya hadi bana fikir verin.girişte fan fan-soundtrack o olsun istiyorum
dans hastalıkta sağlıkta olacak büyük ihtimal bizimki onu istiyor sürekli:) ben geçen fikrimin ince gülünü dinledim böle denk geldi dikkatle dinledim onun da sözleri pek bi manalı aslında
pasta için fikirlerinizi bekliyorum.
canım hareketli bir şarkı bu bayanssulusmilegerçekten çok anlamlı sözleri ama slow mu hareketli mi olduğu önemli benim bilgsrın hoparlörü arızalı dinleyemiyorum da
teşekkür ederim kuzum.eee süpermiş nektarcıımmm.. hiiiç düşünme bence... harika bir seçim
burcu güneşi de ben sevmem ya şarkı güzelmiş ama .
szce pasta müziği enstrümental mi sözlü mü olmalı mı?
sınavında başarılar canım. ben bu sene girmekten vaz geçtim artık değişiklik olsun diye o gün nişan yapacağım :teytey: bıktım gitgide zorlaştırıyorlar bizi bu hallere düşüreceklerini bilseydim başka bölümde okurdum öğretmenlik yerine.
undomiel cimmmmmmmmmm canım benim müzikleri eklemşisin :) sağol tatlım
ya hadi bana fikir verin.girişte fan fan-soundtrack o olsun istiyorum
dans hastalıkta sağlıkta olacak büyük ihtimal bizimki onu istiyor sürekli:) ben geçen fikrimin ince gülünü dinledim böle denk geldi dikkatle dinledim onun da sözleri pek bi manalı aslında
pasta için fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?