2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

senin düğün ne zamndı canım
bizimnkilerinde hepsi olsun bitsin istiyorlar ama kimse yerinden kıpırdamıyor m nişanlımın tek söylediği şey hellederiz canım çok kolay bu işler sanki 50 kez evlendi biz burdan bakalım olmazsa izmire gideriz ordanda bakarız diyorum gelinliğe ama yok beyefendi daha zamn var diyor 1günlük iş diyor beni kriz geçirtecek sonunda valla çıkacak kimse yok bakalım nezamn sabrım tasıcak

aman canim dügün arefesi tasmasin sabrin bosver..sakin ol..kendimizi cok yiratiyoruz..KK dan önce bir kendimi öle zannediyordum ama gördüm ki yanliz degilmisim kaydirigubbakcemile
benim nikahim 10.8.2010
dügün 30.10.2010 insallah canim.

senin nezamandi?

canim nisanin ne zaman?
umarim hersey diledigin gibi olur opuyorumnanaktan

yok canım herkez aynı konudan şikayetçi saolsun normalde çok iyidir herkonuda anlayışlıdır beni hiç üzmedi aşkım ama düğün konusunda çok rahat oldukca sakin onun bu hali beni nedense çileden çıkarıyor neden biz bayanlar bukadar büyütüyoruz anlamıyorum. benimde düğünüm 18 eylül canım nikahım belli değil nezamn ve nerde olacagını bilmiyorum akannehirakannehir inşallh herşey gönlüne göre olur canım nikahınada az kalmış

amin canim..hersey hepimizin gönlüne göre olsun insallah..
umarim 6 ay sonra hepimizi mutlu yuvalarimizda oluruz ve bugünki hallerimize güleriz kaydirigubbakcemile3 seninde dügünü yaklasmis canim..eylül gelini olmak istedim bende ama kismet olmadi..ekim gelini olcam kismet boshayallersmile

nisanlimda ayni..6 yil ciktik saolsun hic üzmedi beni..ama böle konularda cok rahat..kardesim 2 hafta önce evlendi..damadimizin maasallahi vardi..okadar hevesliydiki..carsidan gelmiyodu..cok sabirli..kardesimden sabirliyid..maasallah dedim demekki her erkek bir olmuyo kaydirigubbakcemile3
ama 90% bizim nisanlilarimiz igibi oluyo..bizim öbür damat bence istisna :roflol:

canım yaa halen karar vermedim bana kalsa rahat birşeyler giyip gideceğim imza atıp çıkacağız ama arkadaşlarım güzel bir elbise giy diyorlar bende bakacağım elbise almam lazım hem nikahta giyerim hemde eltimin düğünü var onun kına gecesinde de giyerim ikisinide çıkarmış olurum diyorum:dance: resimleri koyarım inşallah buraya :lepi:

Benimki de %90 lık kısmın içerisinde :)))

Ona göre herşey bi günde halledilebiliyor... Mobilya almaya ne var diyor bigün gezeriz hepsine bakarız sonra aynı gün karar verir hepsini alırız diyor... Allahımmmm ne kadar rahatlar yarabbimmm

koy canim..bende ya koyu mavi yada krem rengi uzun sade bir elbise giyeyim diyorum ama nasil olur bilmiyorum offf daha onada bakilacak..o sicakta nasil olcak ya..en iyisi ben bikac ufak ventilatör alayim elimizde onlarla gezeriz artik aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-

ah kuzularim bide onca telasin üstüne sinavlarim vaaar bitirme tezim vaaaar hepsini 1 ay icinde halletmem lazim kafayi yicem allahim sen aklima mukayet oll

canım erkekler bu konularda çok rahatlar kendileri gibi zannediyorlar bizi. biz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz onlar rahat olmasında kim olsun sende rahat olmaya çalış nişanlını sen yönlendir halledersin canım

Allah yardımcın olsun canım onların stresinide düşünemiyorum zor gerçekten inşallah sorunsuz bitirirsin benimde 10 temmuzda kpss var ama bıraktım çalışmayı canım istemiyorki bendede onun vicdan azabı var :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 çok hoşsunuz kızlar
aynı şikayetler bende de var, benim nişanlım da "acelesi ne, 1 günde hallolur" kişilerinden
Eylül ve ekim damatlarının hepsi böyle galiba kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese a.s.

evet canım haklısın 5_6ay sonra gülcez bu hallerimize inşallh rabbim bize o günleri gösteririr bu günleri sorunsuz atlatırız. bizede istisna dısı biri denk gelsdi ne yapalım başa gelen çekilir allh başka dertler sorunlar göstermesin. senin içinde hayırlısı olsun canım 1ay geç olsun ama sonu iyi olsun hep mutlu olursunuz inşallh

ah canim ne olacak böle bende bilmiyorum..kafami veremiyorum hicbirseye..sürekli dügün dernek düsünüyorum delikafadulden
insallah seninde sinavin iyi gecer canim..allah kolaylik versin olumunekankayizsmile

günaydin canim..opuyorumnanaktan
dogru diyosun..bence bu eylül&ekim damatlarinda var bi sorun CADIARZU

günaydınnn canım hoşgeldin. bizdede ona göre ben daha rahatım

sanada tünaydın canım nektarcım ozamn seninkide %90lık grubun içinde hepimiz nekadar dertliymişiz

insallah canim hepimiz mutlu olalim bir ömür boyu..cok mutlu olsun bütün gelinler ve tabii özellikle eylül & ekim gelinleri :lepi:
öyle tabii hayirlisi neyse o olsun demekki ekimmis hayirlisi öle diyorum kendi kendime boshayallersmile

Cidden "tünaydın" bana
Evde olmanın tek güzel yönü, geç saate kadar uyuyabilmek.

valla canım nişnalımı 2kez yönlerdirmeye kaltım imalarda ediyorum yok anlamıyor bende salıverdim dün artık kim ne yapmak istiyrosa yapsın yetişmezse ozamn görcekler hepsinin burnundan getiricem kötükedihüso

Canim benim kayinvalidemde cok rahaaaat sadece nisanlim olsa keskeeee..kizim hersey olcak cok güzel olcak diyo ama icat yooook sinir ediyom sevgili kayinvalidecim opuyorumnanaktan
beni anlayan bir görümcem var..gecenlerde telefonda citlattim az..dur sen diyo ben onun kulagini cekeyim kaydirigubbakcemile3
kendiside 1 sene önce evlendigi icin anlayabliyo beni ama gerisi hic anlamiyo yaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…