2010 eylul annelerı burdayım beklerim :)

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
34.320
39.768
eylulde anne olcekler..hadı gelın..
bakalım bekledıgımız bebişler kızmı erkek mi olcak...bu yola burdan devam edelım mi?

mrh bende 5 haftalık hamileyim allah nasip ederse eylülün ilk haftası bebegimi kucagıma alıcam ama düşük riskim var şimdilik dr sürekli yat dedi yatıyorum bana dua edin nede olsa hamilelerin duası kabul olur derler

insallah bir sorun lmaz canım. benimde biraz riskli. bende 5. hafta içindeyim

inşallah bebişin sıksı sıkı tutunur annesıne...
yat dınlen canım...kanaman mı oldu.
allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınşallah..

insallah bir sorun lmaz canım. benimde biraz riskli. bende 5. hafta içindeyim

canım senın neden rıskli..

kıslar bırsey sorcam..doktor kontrolune ne zaman gıttınız...yada gıdeceksıonız..
kalp atısları yada kesenın gorunebılmesı için..

Ben de Eylül'de anne olacam kısmetse. Bebeğim 5 buçuk haftalık oldu. Başta korku yaşadık. Kese görülmedi, transvajinal yöntemle görüldü böceğim. Rahimiçinde kanama görüldüğü için de sürekli yatmalısın dedi doktorum. Ama nerdeeee. Cuma veya cts tekrar doktor kontrolum var; kalp atışlarını duyabilecek miyiz acaba? Hepimize sağlık diliyorum Allah'tan...

kızlar merhaba benimde 5 hafta dün keseyi gördük ama ben ağustos diye hesapladım ama eylülede sarkabilir siz nasıl hesapladınız ya bu arada birçok test verdi doktor köpek kedi tüyü kan sarılık idrar
sizde yaptırdınızmı her hamile yaptırması gerekir dedi doktorum bana

:asigim:
ben daha gıtmedım dr.a
cuma gıtmeyı planlıyorum...oglumdada beklenen adet tarıhının 10 gun geçmesınden sonra gıtmıstım...oyle olmustuç...bu kezde oyle olcak...kesenın gorunmesı ıçın sanırım...bır doktorun sıtesınde okumustum çunku...
oğlumdada çok test olmustum...ama bu kez hangı testler yaparlkar bılmıyorum ki...
kedı kopek beslemıyyorum...sokaktada uzaktan severım...bu yuzden de test yapacaklarını sanmıyorm canım ya...
ama 2 ayda 2 li tarama ve 3. ayada 3 lu tarama testlerı oluyor..çocugun gelısımını takıp edıyorlar...bır rısk gorurlerse 5. ayda amnıyosentez sıvısından örnek alıyorlar...benım arkadasımdan alınmıstı...çok sukur saglıklı çıkmıstı...
sonra seker yukleme testlerı oldu... :asigim:
ve son haftadada kandakı pıhtılasmanın normal olup olmadıgına bakılıyor...
dogumda kanamanın durdurulabılmesı ıçın doktor bılgı sahıbı olmak ıstıyor anne hakkında tabe...
bende oğlumu ıstanbulda kartalda u m u t ta dunyaya getırmıstım..keske fırsatım olsada yıne ona gıdebılsem...

canım saol bilgilendirdiğin için ama bir çok aşama varmış anladığım kadarıyla hepsinden hayırlı sonuçlar alırız inşallah senin 2, bebğinmi ne güzel tecrübelisin

canım saol bilgilendirdiğin için ama bir çok aşama varmış anladığım kadarıyla hepsinden hayırlı sonuçlar alırız inşallah senin 2, bebğinmi ne güzel tecrübelisin

benım 2. bebegım...
çok asama var avet yaa..
hatırlayamadıgım bırsuru sey daha vardır...
5 ayda renklı doopler var bırde...bebegını 3 boyutlu goruyorsun...hemde çok yakından boshayallersmile

Ben de varım, 5 hafta 4 günlük hamileyim. Sorun çıkmazsa inşallah 4 eylülde doğacak bebeğim..

bende bende
bebeğim bana süpriz yapmazsa bende eylülün ilk günleri anne olacam:)

merhaba kızlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olacağım.
şimdi netten hesapladığıma göre 4+6 hamileyim.
eylül 10 diyor doğumu :)
hamile olduğumu daha dün öğrendim :)

tatlım benim çok sevindim senin adına
biliyormusun bende nette yaptığım hesaplamaya göre 4+6 hamileyim
desene doğumumuz allahtan bi mani olmazsa aynı güne denk geliyo:)

aaa aynıyız
kan değerin kaç çıktı benim dün 525 çıktı

yaa benimki düşük ozaman benim son reglim 4 aralık geç döllenme mi acaba benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…