2010 eylul annelerı burdayım beklerim :)

bozo burcum ve ben aynı gidiyoruz....
:) benimde son adet tarihim 4 aralık canım..
aynı gidiyoruz evet..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin.
ben daha doktora gitmiycem haftaya gitmeyi düşünüyorum.
çünkü şu an daha çok minik sadece kese görünecek buradan arkadaşlar dedi gitsen bile doktor haftaya gel der dedi.
ben evde test yaptım hemen çift çizgiyi gördüm hemde çok net :)
hadi bakalım beraber takip edelim artık :)

ayy amin lilacım amin
rabbim tamamına erdirsin inş
hımm sen kan testi yaptırmadın galiba
neyse haftaya gittiğin zaman dr ister büyük ihtimalle
bende salı günü gidecem dr hadi bakalım hayırlısı ile geçsin zamanda bebeklerimizi bir an önce alalım kuçaklarımıza:)

kızlar çok sevindim allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende düşük yapmıştım inşallah en kısa zamanda bende hamile kalbilirimboshayallersmile

merhaba kızlar
7 haftalık hamileyim tahminen agustos sonu gözüküyor ama ucundan eylülde olabilir:))

ayy amin lilacım amin
rabbim tamamına erdirsin inş
hımm sen kan testi yaptırmadın galiba
neyse haftaya gittiğin zaman dr ister büyük ihtimalle
bende salı günü gidecem dr hadi bakalım hayırlısı ile geçsin zamanda bebeklerimizi bir an önce alalım kuçaklarımıza:)

yok tatlım daha kan testi yaptırmadım.
evde kendim test yapıp anladım ben.
haftaya gidelim kan testinide gereken herşeyide yapar doktor nasıl olsa...
amin canım amiiin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah...
:)

merhaba kızlar,hayırlısıyla bende eylül annesi olcam. Sat 2 aralık,inşallah hepimiz sorunsuz bi gebelik dönemi geçiririz. Ben dün doktora gittim,çok şükür bi sorun yok,keseyide gördük. Şimdi sabırsızlıkla miniğimin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz

selam eylül anneleri.. bozocum eylül annesi olucak bakim dedim topiğinize girip hayırlı olsun diyim hepinize. allahım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin tabiki benim ve diğer hamile arkadaşlarımızında. sizlere sağlıklı güzel keyifli bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum diliyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar benımde son adet tarihim 30 kasım 6 eylül grünüyo dogum hayırlısıyla inşallah

benim doğum 10 eylül görünüyor netten hesaplamama göre..
inşallah o güne gelir.
çünkü 10 eylül eşimle birbirimizi ilk kez görüp aşık olduğumuz gündü :)

kizlarr eylul annnelerii hepinizz saglikla alin bebislerinizi kucaklariniza . insallahh bu ayda bende siizlerle olurumm dua edin bana bende eylul annesi olmak istiyorumm .benim burcum terazi , esiminde terazii bide bebis olur´sa cok guzel olurrr herhaldeezemuszemustekrar tebriklerr:içelim:

kızlar bu konunun aynısı eylül anneleri diye bir baslık var orda var zaten.

Günaydın Anne Adaylarım,
Sizleri daha fazla paylaşım yapabileceğiniz,toplu halde bebek gelişimlerinizi takip edebileceğiniz ve daha kalabalık olacağınızı bildiğimiz ay annelerinden http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/328692-2010-eyl252l-anneleri-buraya.html adresine yönlendiriyor,konunuzu izninizle kapatıyorum.
Allahım kucağınızada almayı nasip etsin inşallah meleklerinizi.Sevgilerimle.

X