2010 Eyll anneleri buraya

kızlar yarın doktora gidecem saat 10.30 da randevum. ilk kez gidiyorum. yapılan testler ac karnınına mı yapılıyor?

yafrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:hulya:, bi bakayım dedimmm senin eylülmü kıs doğum 3 eylül ya belkim ağustosta denk gelebilir sana..

oy bidenemmmmm
ay şaşırdım seni burda görünce kısssssss
eylülde bayram var bide tam bayramdan hemen öncesine gelicek sanırsam :) boshayallersmile

kızlar yarın doktora gidecem saat 10.30 da randevum. ilk kez gidiyorum. yapılan testler ac karnınına mı yapılıyor?

canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
testlerde aç tok farketmiyor bildiğim kadarıyla

kızlar hafif karın ağrım oluyor sizde de varmı çok korkuyorum 2 ay önce yaşadıklarımı yaşıycam diye

bende de var canım
özellikle çok yoğun çalıştığım günlerde
belim ağrıyodu 2 gündür bugün hafiften karnım ağrıyo
ama sürekli bi ağrı diil arada geliyo
ben hastanede doğumu gelen bikadınla konuştum
son ayımdayım hala karnım ağrıyo benim korkma deedi bana canım

bugün esimin teyzesi biraz korkuttu beni. benimde sol taraftan kramp gibi bir agrı giriyor. o pek tekin bisey değil. doktora sor dedi. umarım bisey cıkmaz. yarın olsa bide gitsem.

kızlar dün doktora gitttim malesef keseyi göremedik şimdilik hcgb değeri 5000 altındayken görünmüyomuş dün tahlil yaptırdım 1436 çıktı 2 gün önceki değerde 677 idi şimdi 5000 bulmayı beklicez doktor 10 gün sonra gel dedi sanırım değerimde düzenli artıo 4 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebişi kucağımı almaya nasip eder. herkesede hayırlı uğurlu olsun

2000-3000lerde görünüyor cnm kese inş sağlıcakla kucağına alırsınolumunekankayizsmile

canım panik yapma hemen. Bu günlerde beklemek çok zor hepimiz için. Ben de kalp atışları için bekliyorum. Allah yardımcımız olsun

kızlar 10 günlük gecikme ile bhcg sonucum > 5000 çıkmış,sizinkiler nasıl?gerçi herkeste değişiyor biliyorum da,merak ettim

benim 1 günlük gecikmeyle 525 çıktı
haftaya gel dedi dr
kese ne zaman gözükür

bende aranızdaa olmayıı çokk istedimm amaa nasip değilmişş 2 günn önce geldii kırmızılar benımm

kıslar merhaba hepinizi tebrik ediyorum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım. ben ağustos annesiyim inşallah. kese 5 haftalıkken görünüyor kıslar eğer normal zamanda döllenme olduysa. eğer geç döllenme olduysa 6. haftada görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…