- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
525 çıktı kızlar değerim
yafrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:hulya:, bi bakayım dedimmm senin eylülmü kıs doğum 3 eylül ya belkim ağustosta denk gelebilir sana..ay ne güsel kıslar
3 eylül baya bi çok,
hep birlikte hastaneye taşınıcaz desenize
süperrropuyorumnanaktan525 çıktı kızlar değerim
yafrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:hulya:, bi bakayım dedimmm senin eylülmü kıs doğum 3 eylül ya belkim ağustosta denk gelebilir sana..
kızlar yarın doktora gidecem saat 10.30 da randevum. ilk kez gidiyorum. yapılan testler ac karnınına mı yapılıyor?
kızlar dün doktora gitttim malesef keseyi göremedik şimdilik hcgb değeri 5000 altındayken görünmüyomuş dün tahlil yaptırdım 1436 çıktı 2 gün önceki değerde 677 idi şimdi 5000 bulmayı beklicez doktor 10 gün sonra gel dedi sanırım değerimde düzenli artıo 4 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebişi kucağımı almaya nasip eder. herkesede hayırlı uğurlu olsun
kızlar dün doktora gitttim malesef keseyi göremedik şimdilik hcgb değeri 5000 altındayken görünmüyomuş dün tahlil yaptırdım 1436 çıktı 2 gün önceki değerde 677 idi şimdi 5000 bulmayı beklicez doktor 10 gün sonra gel dedi sanırım değerimde düzenli artıo 4 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebişi kucağımı almaya nasip eder. herkesede hayırlı uğurlu olsun