2010 Eyll anneleri buraya

mopsy
canım tebrik ederim
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

sağol çok teşekkürler ...bende seni tebrikederim...
liste konusunda daha az kişiyiz herhalde gönüllü varmı acaba???
ben listeyi takibedemem çünkü çalışıyorum .yoğunluğum olabiliyor bazen....
eğer şimdi gönüllü yoksa yeni gelecek taze anne adaylarından gönüllü bekleriz.belki güzel liste yapabilen birisi olur:lepi:

teşekkür ederizz

ben de kilo almaya çok müsayitim
zaten tatlı yiyemiyorum ekmekte sabahları 1 dilim kepek ekmek

bende çalıştığım için cesaret edemiyorum
ama bana bikaç gün müsade ederseniz ve tüm arkadaşlar kilo sat ve doğum tarihi verirse başlangıç için hazırlayabilirim güzel bi liste

bozo 85 canım seninde bebeişi hayırlı olsun
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederizz

ben de kilo almaya çok müsayitim
zaten tatlı yiyemiyorum ekmekte sabahları 1 dilim kepek ekmek
evt en güzeli sabah 1 dl ekmek 1 yumurta ve süt olabilir...süt içmemiz gerekiyor artık bol bol..ben yağsız süt tercih ederim sanırım.gerçi hiç tadına bakmadım ama kilo bakımından dikkat etmek lazım kendi adıma...
aralarda mutlaka meyve yerim...daha yeni başlıyoruz bakalım destek oluruz birbirimize..arada menülerimizde verelim .biraz büyüsünde bebeklerimiz bi allahın izniyle görelim kalp atışlarını canlansın ufaklıklar içimiz rahat etsin...
bende çalıştığım için cesaret edemiyorum
ama bana bikaç gün müsade ederseniz ve tüm arkadaşlar kilo sat ve doğum tarihi verirse başlangıç için hazırlayabilirim güzel bi liste

tabiki nurcum nasıl istersen....eğer zor olmayacaksa istediğin gibi bir liste yapabilirsin...nezaman istersen....

kızlar benim kötü bir alışkanlığım var sigara.....
onunlada mücadele ediyorum bugün..inşallah bırakacağım....
ama şimdilik hep aklımda...içmedim bakalım içmeyeceğim inşallah....

Kıslar lıstemızı hazırlayalı dersenız
yaŞınız
hamıŞ olduĞunuz zankı kılonuz
Şımdıkı kılonuz
sat
beklenen doĞum tarıhımızı yazalım,
bence
baŞka fıkrı olan varsa lÜtfen yazalım
sÜper bı eylÜl hamıŞlerı lıstemız olsun

yaş...30
kilom63
hedef kilo75
sat....2 aralık
beklenen doğum....8 eylül
keseyi görme tarihi olabilir .ordanda birbirimiz takipedebiliriz nezaman kese görüldü kalp atışı duyuldu diye .....
benim aklıma başka gelmiyor

kızlar benim kötü bir alışkanlığım var sigara.....
Onunlada mücadele ediyorum bugün..inşallah bırakacağım....
Ama şimdilik hep aklımda...içmedim bakalım içmeyeceğim inşallah....

meleğin için bırakmak zorundasın ama
bak bebeğin sayesinde kötü bi alışkanlıktan kurtulucaksın
buda bebişilerin artısı

aaaaaaa
çok iyi fikir canım

işte bende o exelde hazırladıktan sonra kopyalanıyormu nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım..biraz araştırayım liste yapmak nasıl oluyor diye.bulabilirsem hemen yazarım

canım sıkça sorulan sorulara baktım öyle birşeyi kimse sormamış..liste yapmayı beceriyorlar demekki ....biraz sorup soruştururm canım ben diğer takıldığım toppiklerden...

arkadaşlar bendede pko vardı.. 1,5 yıl önce kimyasal geçirdim. o zamandan beri istiyorduk ama kısmet şimdiyeymiş inşallah.

bu ay klomen+çatlatma iğnesi + duphaston+glukapen
alternatif tıp olarak : hayıt otu civan percemi aslan perçesi,bal çörek otu tarçın..

çok dua ettim meryem süresini okudum..

perşembe akşamı idrar testi yaptım önce negatif sandım ki bir baktın hafiften ikinci çizgi belirlenmeye başladı. 3 tane testi yaptım üçündedesilik ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür.. hastaneye gittim betahcg 255 çıktı 4+4 iken şimdi 4+6'yım dua edin arkadaşlar keseyi görelim kalp atışını duyalım hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun. Allah isteyen herkesede versin..

Belirtilerim ise:
sağ kasığımda tatlı bir batma göğsümün üstünde pötürcükler oluştu.
kabızlık yok. bir gece uyurken sıtma geldi..
sırtımda ağrı yok denecek kadar . çok az ağrıdı.
idrar rengim kou değil

arkadaşlar ben 4+6 yım hiç bulantım yok.. sadece genellikle karnımın sağ tarafında ağrı ve batmalar var.. sizdede var mı bunlar...

EylÜl
canım hayırlı olsun
daha bebeĞım Çok kÜÇÜk
bende 6+1 ım daha 2 gÜndÜr bulantım yoĞun
ve bunlar kıŞıden kıŞye deĞıŞır
ınŞallah sorunsuz bır hamılelık geÇırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…