- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
mopsy
canım tebrik ederim
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederizz๒คl๒öςєğเ๓;10924019 .!.:kızlar merhaba sizlere bi hayırlı olsun demek için ugradım.
bende 2009 eylül annesiyim.
Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.
ben gecen sene daha bu zamanlar bilmiyordum melegimin gelecegini.
15 ocakda ögrenmiştim :)
inşallah bozkcum...sein kilon iyimiş.bende kilo durumundan çok çekiniyorum açıkçası 63 kiloyum ve hedefim 75...gerçi biraz boyum uzun 170 civarındayım ama kilo almaya çok meyilli bir yapım var....
ekmek hamurişi ve tatlı yemeyerek kilomu dengede ttmak istiyorum.çünkü çok kiloda hamilelikte şeker yapıyormuş allah korusun bebeğe çok sakıncalıymış....
dengede tutabilirmiyiz bilemiyorum.....
buarada bende bulantı uyku hali gibi belirtiler daha başlamadı....
ama busabah psikolojık olabilir hamile olduğumu öğrendikten sonra kahvaltı yaptım ve sonrasında midem ağzıma geldi...halbuki düne kadar birşeyim yoktu...psikolojık büyük ihtimal...
evt en güzeli sabah 1 dl ekmek 1 yumurta ve süt olabilir...süt içmemiz gerekiyor artık bol bol..ben yağsız süt tercih ederim sanırım.gerçi hiç tadına bakmadım ama kilo bakımından dikkat etmek lazım kendi adıma...teşekkür ederizz
ben de kilo almaya çok müsayitim
zaten tatlı yiyemiyorum ekmekte sabahları 1 dilim kepek ekmek
bende çalıştığım için cesaret edemiyorum
ama bana bikaç gün müsade ederseniz ve tüm arkadaşlar kilo sat ve doğum tarihi verirse başlangıç için hazırlayabilirim güzel bi liste
kızlar benim kötü bir alışkanlığım var sigara.....
Onunlada mücadele ediyorum bugün..inşallah bırakacağım....
Ama şimdilik hep aklımda...içmedim bakalım içmeyeceğim inşallah....
yaş...30
kilom63
hedef kilo75
sat....2 aralık
beklenen doğum....8 eylül
keseyi görme tarihi olabilir .ordanda birbirimiz takipedebiliriz nezaman kese görüldü kalp atışı duyuldu diye .....
Benim aklıma başka gelmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/339932-2010-mayis-anneleri-listesi.html
nur bak bu liste çok güzel istersen bundan yap