- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.721
kızlar ordasınız niye yazmıyorsunuz aaaaaaaaaklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kavuştunmu kocisine:)
lila çok teşekkür ederim valla canım haklısın ama ben tavuktanda kıymadanda çok tiskindim sadece yersem et o kadarkubra hayırlı olsun.
kızlar ben pek et seven biri değilim ama yemem gerek biliyorum.
kırmızı et olarak köfte...
beyaz et tavuk yesem...
birde siz balığı nasıl yiyiyyorsunuz balık alıp pişirip mi?yoksa konserve olarak mı?
ben bi tek hamsi seviyorum balık olarakta....
evet canim kavustuk cok sükür. bugun doktora gittik guatir icin ilac tedavisine basladim. bebege zarar gelmemesi icin icmem gerekiyormus
evet canim kavustuk cok sükür. bugun doktora gittik guatir icin ilac tedavisine basladim. bebege zarar gelmemesi icin icmem gerekiyormus
canım boşver bu türşeyleri hiç kafana takma hamilesin kendini sıkma bebişte üzülür sonra :) ben ilk hamileligimde hemen test yaptım cıktı herkese söylemiştim.adetimi 9 gün gece kanama oldu..kimyasal gebelik gecirdim..kayınvalidemle eşim konusurken duydum eşime "o zaten hamile deildiki " dedi..ben cok kötü oldum..şimdide 13 gün gecti hala inanmıyor..bu cuma doktora gidicem cok erken 2-3 ay doktora gidilmez..ben hiç gitmedim bişeyde olmadı diyor..ama anlatamazssın ki..bende kafama takmıyorum gülüp geçiorum
sevcancım dr.a gittinmi.
seninle aynı gündeyiz sevcan
kızlar dün doktor bana euthyrox ilacını verdi. yan etkileri var mı bilmiyorum. simdilik gün de 1 tane ac karnına alacam. işe yararsa devam yaramazsa dozaj artacak
Ne tesadüf delikafadulden
sizlerin bulantısı falan oluyor mu? arkadaşlar benim için değişen hiç bişey olmadı henüz. Aşerme de yok. Tek hiç olmadığım kadar sıcakım. Yazı nasıl geçiririz diyedüşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun... :gitme:
günaydın canım geçmiş olsun. bende böyle bir durum yok. ama sen tedbiri elden bırakma çamşirlarını yüksek derecede yıka ve iyice ütüle daha çok artması ve iç çamaşirini sürekli degiştir.doktorada gitmeni tavsiye ederim. canımgünaydın kızlar.ben bugün hiç iyi deilim çok kaşıntım var sanırım mantar oldu ve kaşıtmaktan tahriş olmuş durumda idrarımı yaparken ağladım resmen çok acıdı.off off.gebeliğin ilk aylarında olabilirmiş sizde de var mı bu tür şikayetler?
selam kkızlar bızde dun kesemızı görduk cok sukur tup bebektıı aama bıtaneymıs melegımızz olsun saglıklı hyrlı olsunda tek olsunn hıc olmayadabılırdı cok şükrr bebişimiz 5+5de1.2cm yazıo keseyıgörme gunumz 5+5..kılom da 59 lısteye eklersın cnm ..pzartesı de bbebegımızı ve pıtpıtlarını duycAZ ınss...hepimize saglıklı gebelıkler...bnmde arada mıde bulantım oluo cnm bısıler ıstıo bu bız sımddıden böle yptıı nese canı saolsunn hrşeye deger meleggımmm..