- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...
neeeeeyyyyyyyy hayır yaaaaaa ben ikiz istemiyorum
neeeeeyyyyyyyy hayır yaaaaaa ben ikiz istemiyorum
kız öyle deme ne güzel işte.. hem de belli de olmaz. yüksek olup tek olanda oluyo. keseyi görünce anlaşılır canım ikizmi tekmi. Allah gönlüne göre versin
selam kızlar midesi bulanan varmı varsa ne yapıyo ????
acaba bende mi cuma gitsem.görürüm belki kalp atışlarını.daha randevu almadım doktordan..
sagol canım inşallah geçermiden bulandığında leblebi,tuzlu kreker yersen biraz faydasını görürsün.
canım bende acayip turşu yiyorum..ilk hamileliğimdede böyle olmustu öyle çok yemiştimki bi süre görmek bile istemedimkaydirigubbakcemile3sende cuma git yazalım burdan bakalım görebilecekmiyiz ?:içelim::icecream::icecream:
bu arada canım ekşi ekşi şeyler istiyo sizde de oluyomu kızlar daha erken değilmi ??
gecenin 12sinde kalktım kısır yaptım kendime içine de bol limon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım ya hiç tatlı bişey yiyemiyorum tatlıyı görünce midem bulanıyo normaldede tatlıyı çok severim şimdi ekşi hastası oldum ekşi portakal yiyom sabahtan beri benimde canım şimdi kısır çekti bol limonlusende cuma git yazalım burdan bakalım görebilecekmiyiz ?:içelim::icecream::icecream:
bu arada canım ekşi ekşi şeyler istiyo sizde de oluyomu kızlar daha erken değilmi ??
gecenin 12sinde kalktım kısır yaptım kendime içine de bol limon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende cuma git yazalım burdan bakalım görebilecekmiyiz ?:içelim::icecream::icecream:
ben varım canım sabah mide bulantısıyla uyanıyorum zorla bişeyler yemeye çalişyorum çok kötü yacanımbende tatlı şeyler yiyemiyorum ekşi şeyler limon daha güsel gelio banada açıkçası mide bulantılarını yoğun yaşayan varmı kızlar aranızda