- 15 Temmuz 2007
- 394
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
sagol canım sanada tebrikler pazartesi gidersen kalp atışlarını ile duyabilirsin . beni doktor cuma günü çagırdı kalp atışlarını duymak için . ilki öyle olunca korkuyorum .herşey çok güzel olur bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah canımhayırlı olsun canım tebrikler.bizde aynı gibiyiz benim sat 2 aralık..5+5 im daha..doktora pazartesi gideceğim...
benimde ilk gebelik boş gebelikti maleseffsenağlama
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:Saruboceq:
kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...
arkadaşım hayırlı olsun testini özeldemi yaptırdın sabahmı yaptırdın testi merak ettim de
Arkdaşlar sonuçları aldım eşim gitmiş sağlık ocağına getirdi sonucum 2974 arkadaşlar sonuç pozitif artık şimdi daha çok inandım hamileliğime
üzülme canım .inşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir canım.çok kadın yaşıyor bunları inanki...iyi dileklerin için çok teşekkürler.kendine iyi bak.kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...
Arkdaşlar sonuçları aldım eşim gitmiş sağlık ocağına getirdi sonucum 2974 arkadaşlar sonuç pozitif artık şimdi daha çok inandım hamileliğime
kız nuretn kaderdi aynı topikte anne olacağımızı yazmakta varmış
ayşecim canım hoşgeldin topiğimizee
ay inan bugün çok sevindim sana canımŞeniz