2010 Eyll anneleri buraya

slm arkadaşlar yeni hastaneden geldim...devlet hastanesine gittim 6. haftaya girmişim ama her nedense muayene etme gereği görmedi doktor üstelik 2 AY SONRASINA ULTRASONDAN GÜN AL DEMEZMİ??ya Allah korusun dış gebelik vs vs gibi şeyler var tamam şuan bebek görülmez ama insan bi önceden tedbir alır kontrol eder değilmi elisa-hormon-idrar vs gibi tesleri yaptırdım yarın çıkıcak sonuç

ama özel e gidicem bundan sonra :sinifsinif:

canım valla benim sonucumu geç veriyorlar belki sizin ordaki sağlık ocağı erken verir ama sen genede bugün git ben dün gittim yarın öğleden sonra alacağım nasip olursa
bence sen hemen git bugün

allah allah nasıl bir dr ama arkadaşım hastanede ilgilenmiyorlar hiç özele gidersen nasıl dolanıyorlar tabi para alıyorlarya orda özele gelsin diyte ypıyor boş ver sen genede özele git ben hastaneye hiç gitmedim tedavi gördüğüm zamanlar bakmıyorlar hastanedeklava:klava:

arkadaşım hayırlı olsun testini özeldemi yaptırdın sabahmı yaptırdın testi merak ettim de

haklısın nagihan ama bana diyo işte 2 ay sonraya gel ultrasonla bakıcaz bende dicektim BEBEK DOĞUNCA GELSEM NASIL OLUR DİYEE kaydirigubbakcemile3

hahhahaah ay beni güldür ha bencede yani gıcıklar halden anlamazlar özeline git o dr nasıl pervane olur sana 3gün sonra gene gel der iyice bakalım der hııııııklava:klava:

eyvahedigeldismile
ayy korktum şimdi ben daha keseyi görmedim
canım korkutmak için söylemiyorum sizi ama benim daha öncekiş hamileliğimde başıma geldi keseyi görmüştük ama sonra içinde bebeği görememiştik.10.haftaya kadar bekledik hala kese içinde bebek olmayınca kürtaj olmuştum...çok üzgünüm ama doktorum çok normal falan demişti işte....şimdide korkuyorum bebeğin kalp atışlarını duyana kadar içim hiç rahat değil....
süpersin canım yaa olumunekankayizsmile hamimlelik böyle bi duyguuu ilk zamanlar inanması güç ben de hala içimde varmı yokmu diye düşünüyorum insanın inanası gelmiyo göbek kocaman olana kadar vereliniortak
evt aynen..göbek nasıl büyüyecek ya ona bile inanamıyorum..sanki çok utanıcam gibime geliyo..ne saçma bi düşünce ama böyle bi tuhaflık var içimde kızlar...
canım ben test yaptım pozitif ama kanda da bugün verdim idrarda pozitif çıktı ama hala inanamıyorum dedim kan testimi merak ediyorum ben şimdi zemuszemus
canım idrar testinde çıktıysa kanda kesin kez çıkarzemuszemus
bizde kalp atışlarını duyunca aillelere söyleyeceğiz inşallah...
bizde canım.inşşş.....
tam 6 hafta 3 günlük hamileyim. tam umutlarım tükenmişken geldi bu haber. yeni yılın müjdecisi olarak. hayırlı olur inşallah.......
tebriklerr zemuszemuszemuszemus
bu arada boy 173 kilo 53
ay inceciksin negüzel..tam fit bir hamiş olacaksın:lepi:
hepinizi tebrik ediyorum.bende eylülannesi olak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.adetim 8 gün geçti ama idrar testleri negatif çıkıyor.kan testi yaptırmayda cesaretim yok.hepiniz idrar testiylemi öğrendiniz hamileliğinizi?
ben idrar testiyle öğrendim hiç doktora gitmedim daha.....6.haftaya girince gideceğim...6*3 te falan...
sizi korkutmak istemzdim kızlar kötü düşünmeyin lütfennnnn
benim çok hafif bulantım oluyor

bak bulantının olması sağlıklı bir gebeliğe işaret...sevinmelisin negüzel:lepi:

yaaaa Arkadaşlar ben dün düşmüştüm yaa bacağım çok kötü yürüyemiyorum kaldıramıyorum harekket ettikce acoıyor napacam yaaaa

slm arkadaslar...bende eylül annesi olcam allah nasip ederse..15 aylık bi kızım var kardes gelicek ona:)su an 5 +0 haftalıgım sat:8 aralık 14 eylülde dogum gözüküooo...insallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız pirinç tanelerimizi:))

mopsy.. canım inşallah merak ediyorum gerçi hamile olmasam kesin şimdiye kadar adet olurdum çünki benim adetlerim düzenlidir hayırlısıyla bide değerleri normal çıksa

hayırlı olsun arkadaşım kızın da daha küçükmüş istiyerekmi hamile kaldın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kas gevşeticelerden sürsene nagihan.bişi olurmu acaba bebeğe zararlımı..içini okuda öyle sür

mopsy.. canım inşallah merak ediyorum gerçi hamile olmasam kesin şimdiye kadar adet olurdum çünki benim adetlerim düzenlidir hayırlısıyla bide değerleri normal çıksa

normaldir merak etme canım..bebişin kesin senle:)..eee kan verdinmi peki..ben hiçbişi yapmadım.bugün5+5 im ..pazartesi gideceğim doktora.birtek idrardan baktım.oda damlatır damlatmaz şak diye çıktı.zemuszemus

canım o nebiçim doktormuş..6.haftada kalp atışı bile duyulabiliyor kimide..muayene bile etmemiş hiç içime sinmedi gerçekten biran önce iyi bir doktor bulsan kendine çok çok iyi olur...

normaldir merak etme canım..bebişin kesin senle:)..eee kan verdinmi peki..ben hiçbişi yapmadım.bugün5+5 im ..pazartesi gideceğim doktora.birtek idrardan baktım.oda damlatır damlatmaz şak diye çıktı.zemuszemus

verdim canım dün sağlık ocağında bide kansızlık içinde kan alalım dedi dr çarşamba çıkar dediler öğleden sonra ondan sonrada dr gidecem nasıl olsa dr da istiyecek kan testi bide onun içinmi bekliyeyim hem değerlerime de bakar dr benimde damlattım gerçi ben bakamadım parmaklarımın arasından uzaktan baktım sonra korkarak baktım çift çizgi çıldırmıştım o an 5sene sonra kendiliğinden bebeğim geldiği için inanamadım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aslında eşimin beli için dr vermişti kas gevşeltiçi dur okuyayımda süreyim çok kötü bacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…