- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
ozaman sernin gun 16 . gunde yumurtlama olmus zirkusun ne 30 gunde bir mi yoksa 28 gunde birmi oluyodun
canım sat tarihin ne? kan testi yaptırdın mı?
yok canım yarın yaptıracağım sadece test yaptım yarın yazarım inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:lepiya yanlış alıntı yaptım sanırım :)))) atk ile aynı sanırım kaydirigubbakcemile3
bozocum asprini kani inceltsin diyemi verdiibana da dr folbiol günde yarım
aspirin
progeston du sanırım
3 tane ilaç verdi
size verdimi progeston
tebrikler canimm saglikla al kucagina bebisini .allahim bizede nasip etsinn amin:Saruboceq:slmm kızlar bende 4haftalık hamıleyım tup bebekle hamıle kaldım tekmı üçüzmü ikizmi haftaya pazartesı ögrencez suanda benmle oldugunu bılıorum sadecee 12.gun beta hcg 140 ,,14.gun 359 cıktı ınss hepimizin saglıklı gebelıklerı olur eylul ayında kucagımıza almak nasip olur ınss:)allah ısteyen herkese nasip etsın inşş...
daha dur annesii o seni 9 ay boyunca sasirtmaya devam edecekopuyorumnanaktankızlar meleğimi gördüm dün kalbi pıtır pıtır atyordu allahım herkese nasip etsin görmeyi hayatımın en mükemmel şeyini dün yaşadım içim bi tuhaf oldu ağlayayım mı güleyimmi bilemedim darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnn
slm arkadaşım ben yeni katıldım 6 hafta 5 günlük gebeyim bende progeston kullanıyorum bunun nedeni progestron die bir bağ varmış onun düşük olması nedeniyle bebekte düşük yaşana bilirmiş bu nedenle genelde bel ağrısı falan olan gebelere veriliomuşbana da dr folbiol günde yarım
aspirin
progeston du sanırım
3 tane ilaç verdi
size verdimi progeston