2010 Eyll anneleri buraya

ozaman sernin gun 16 . gunde yumurtlama olmus zirkusun ne 30 gunde bir mi yoksa 28 gunde birmi oluyodun

kız seninle aynı anda doğurucaz inşallahhh zemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile benimde SAT 2 ARALIK DAHA ilk doktor muayeneye gidemedim bu hafta cuma gidicem inşallahhh :))) bakalım keseyi görcez miiiii:)

kızlar siz folik plus kullanıyormusunuz? forumda arastırdım cogu günde 3 tane alıyor. doktor bana 2 tane tok karnına dedi.

herkese merabaaaa, butterfly bende folbiol kullanıyorum ama doktor pek üstünde durmadı açıkçası. Günde 1 tane alıyorum ben

bana da dr folbiol günde yarım
aspirin
progeston du sanırım
3 tane ilaç verdi
size verdimi progeston

kızlar meleğimi gördüm dün kalbi pıtır pıtır atyordu allahım herkese nasip etsin görmeyi hayatımın en mükemmel şeyini dün yaşadım içim bi tuhaf oldu ağlayayım mı güleyimmi bilemedim darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnn

slmm kızlar bende 4haftalık hamıleyım tup bebekle hamıle kaldım tekmı üçüzmü ikizmi haftaya pazartesı ögrencez suanda benmle oldugunu bılıorum sadecee 12.gun beta hcg 140 ,,14.gun 359 cıktı ınss hepimizin saglıklı gebelıklerı olur eylul ayında kucagımıza almak nasip olur ınss:)allah ısteyen herkese nasip etsın inşş...

tebrikler canimm saglikla al kucagina bebisini .allahim bizede nasip etsinn amin:Saruboceq:

daha dur annesii o seni 9 ay boyunca sasirtmaya devam edecekopuyorumnanaktan

ravza canım aspirini niye verdi bilmiyorum kanı sulandırıyor bıraksam mı diye düşünüyorum

bana da dr folbiol günde yarım
aspirin
progeston du sanırım
3 tane ilaç verdi
size verdimi progeston
slm arkadaşım ben yeni katıldım 6 hafta 5 günlük gebeyim bende progeston kullanıyorum bunun nedeni progestron die bir bağ varmış onun düşük olması nedeniyle bebekte düşük yaşana bilirmiş bu nedenle genelde bel ağrısı falan olan gebelere veriliomuş

ya çok korkulcak bişe yok

kızlar ben acayip uykucu oldum
gözümü açamıyorum hep uyumak istiyorum
ben ki öğlenleri hayatta uyumazdım
şimdi en az 1 saat uyuyorum gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…