2010 Eyll anneleri buraya

buarada bende hafta sonu izmire gideceğim..bursa izmir arasıda 5 saat falan..kuzenimin nişanı var..
bişi olmaz herhalde..hiç aklıma gelmemişti bazı doktorlaryasaklıyormuş falan ben doktorada sormadım bişi olurmu diye:ecrin_bebek:

canım bugüne kadar fasla bulantın olmamıştı galba dimii
benm çok şükür daa hiç bulantım yok
arada kasık ağrısı var bide normalde iştahım çok açıktır ama şimdi yemiş olmak için yiorum

evet canım bugüne kadar yoktu dün akşamdan beri var.az önce yemek yedim ama çok kötüyüm heran çıkaracak gibiyim:eek:

selam kızlar,herkes iyidir umarım..mopsy benim doktorum hertürlü ulaqşım aracıyla yolculuk yapabileceğimi söyledi bir problem olmaz canım kendini iyi hissediyorsan...

slm kızlarr... bi obur oldum bi obur oldum şimdiden size anlatamam ..kendimi sürekli bişiler yerken buluyorum bende bu haftaiçi gidicem dr sorucam seyehat in bi sakıncası olurmu diye__

anladım sleppy..yani düşük tehlikesi yok allahkorusun buylantı yok bişi yok neticede ..çok teşşkkk:ecrin_bebek:

merhaba kızlar dün doktorun verdiği bulantı hapını içmeyim dedim ama 3 gibi bir başladı bulantılarım gece yatana kadar sürdü ölüyorum sandım bayılcaktım özellikle saate baktım 20 dakikada bir çıkardım o yüzden bugün sabah kalkar kalmaz ilacı aldım akşamda alcam başka türlü dayanamıyorum

kızlarrr günayydınnn.nerdesiniz ya uyanamadınız mı kaydirigubbakcemile2 biz doktordan geldik bebişimi gördüm çok şükür.keseyi yani :kedi: 14.8mm yazıyo ultrason kağıdında ya ama sormayı unuttum heyecandan kaç haftalık gözüküyor die.sadece daha çok küçük bebek görünmez dedi 3 hafta sonra gel kalp atışlarını inceleyelim dedi.opuyorumnanaktan

gözün aydın seher inşalah kalp atışlarınıda duyarsın bebeğinin

şeker pembe maşallah senn 2. ayın dolmuş
darısı bizim başımıza
nasıl göbiş pardon bebiş :emir_bebek:biras biras belli oldumu?

şeker pembe maşallah senn 2. ayın dolmuş
darısı bizim başımıza
nasıl göbiş pardon bebiş :emir_bebek:biras biras belli oldumu?

saol canım bis aslında 8+3olduk bugün o takvim iki gün geriden gelio allahım hepimize 9ayı doldurmayı nasip etsin inşallah göbiş biraz biraz belli çnk ben zaten çok zayıf olduum için azcık çıktı ortaya ister istemez :) şikayetçi diilim hoşuma gidio bebişimizde büyüyo drumuz ii dedi gelişimine 8+1de 16.1mmdi kuzum allahım cümlesinin ewladını benimkinide nazarlardan saklasın inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

kızlaar bulantıdan ölüyorum :KK43:
hiç bulantım yok diye hayıflanırken şimdi bulantıyla uykudan bile uyanıyorum :KK43:
hiç bişiy yiyemiyorum su bile içemiyorum ya benim bebiş nasıl beslenecek?
kızlar ben gidip yatayım malum masa bilgisayarından yazıyorum sandalyede oturacak halim bile yok :KK43:
arada gelirim.
öpüyorum hepinizi....

selam kızlar bizde dr geldik
kalp atışımızı gördük hızlı hızlı atıyordu
dr vitamin verdi
bide serum taktırdım rahatladım bulantım yok
6+5 çıktık
2 kilo zayıfalmışım

kızlaar bulantıdan ölüyorum :KK43:
hiç bulantım yok diye hayıflanırken şimdi bulantıyla uykudan bile uyanıyorum :KK43:
hiç bişiy yiyemiyorum su bile içemiyorum ya benim bebiş nasıl beslenecek?
kızlar ben gidip yatayım malum masa bilgisayarından yazıyorum sandalyede oturacak halim bile yok :KK43:
arada gelirim.
öpüyorum hepinizi....

canım dr git bulantı ilacı versin
serum taktırdım bende rahatladım

eee nasıl geçio peki senin hamişlik zormu bulantın fln yoktur inşallahhh ben biraz toparlanır gibi olup yine kötü oluom

çok şükür benim hiç bi sıkıntım yok
biras kasık ağrım bide gazım var
ama önemsenecek düzeyde diil
bilmiorum böle devam eder mi?

selam kızlar bizde dr geldik
kalp atışımızı gördük hızlı hızlı atıyordu
dr vitamin verdi
bide serum taktırdım rahatladım bulantım yok
6+5 çıktık
2 kilo zayıfalmışım

canım hayırlı olsun pıt pıtları görmüşsün çok sewindim kilo vermek normalmiş bu dönem bende verim ama dr üzülme beebk kanınla beslenio dedi ii olucakmışım 1 kaç hafta iiçinde allahım yawrularımıza sağlık versinde

X